11 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ Γ)

συνέχεια από το Β Μέρος

Γράφει ο Μανουήλ Αγγελος Γιαννόπουλος

Aισχρο ιστορικο ψευδος από τους εωσφοριστες οι οποιοι υποστηρίζουν πως ο Χριστιανισμος είναι θρησκεία του μίσους και ότι δήθεν επιβλήθηκε με την βία στους λαούς, κατέστρεψε την πολιτιστική τους πορεία και βύθισε την ανθρωπότητα σε μόνιμο σκοτάδι για δύο χιλιετίες», ενω ευθύνεται για ατέλειωτες γενοκτονίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το "αξιωμα" των εωσφορικών- θρησκευτικών γενοκτονιών ανήκει αποκλειστικα  στους αλλοδαπούς  παγανιστές, οι οποιοι ηρθαν σκλαβοι από την Αιγυπτο. 

Οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου επιχειρουν να εξισωσουν το εωσφορικο δωδεκαθεο με την αρχαια Ελλαδα και τον Ελληνοχριστιανισμο.  Στην προσπαθεια τους αυτή, αποκρυπτουν με δολο τα εγκληματα των αλλοδαπων απογονων τους, εις βαρος των αρχαιων Ελλήνων. Ολα αυτα με στοχο να παρουσιαστει ο αρχαιος εωσφορισμός ως μια λαμπρή θρησκεια, η οποία τέθηκε στο περιθώριο με τη βία από την θρησκεία των κακων χριστιανων. 

O βασικος σκοπος των εωσφοριστων ειναι να χτυπηθει ο Χριστιανισμος με καθε τρόπο, και να παρουσιαστεί ως βρωμικος. 

Αυτη είναι η κυρια αιτια της ιστορικης παραποιησης από τους σατανιστες νοσταλγούς των αρχαίων δαιμονων και της πρωτογονης δεισιδαιμονιας, η οποια μαστιζε ανηλεως τις αρχαιες κοινωνιες. 

Δεν σταματα βεβαίως η παραποιηση της ιστοριας στον εξωραισμο της αρχαιας θρησκειας, αλλα προχωρα στην ιστορικη πλαστογραφηση και των μετέπειτα χρόνων προκειμένου να φανεται ο Χριστιανισμός  ως μια φρικτή συνωμοσία των Εβραίων για να κατακτήσουν Ελλαδα και την ανθρωπότητα. 

Το απιστευτο μισος τους κατα του Κυριου Ιησου Χριστου και της Εκκλησιας Του, το οποιο συχνα αγγιζει τα ορια της ψυχοπαθολογιας, τους οδηγει σε απαραδεκτες παραποιησεις ιστορικων γεγονοτων και τους εξωθει σε απιστευτες παρολογες ενεργειες. Η κυρια επιδιωξη της νέας ταξη για την εξοντωση του Χριστιανισμού, γίνεται πράξη απο τους δωδεκαθειστές. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο ότι η πηγη η οποια αντλούν τα αισχρα και κατάπτυστα ψευδη τους, όπως και η γραμματεία τους και η βιβλιογραφία που χρησιμοποιούν ανήκουν σε συγκεκριμένα εωσφορικά κέντρα  του εξωτερικού.

Για να αποδείξουν ως σκοταδιστικο το Ελληνοχριστιανικο ρωμαικο κρατος, πασχίζουν να εξυψώσουν την αρχαία προχριστιανικη περιοδο. Φυσικά Όμως αυτό παντοτε το κανουν με πλαστογραφηση της ιστοριας. Αυτη η πλαστογραφηση  φθανει πολλες φορες σε ακρότητες που αγγίζουν τελικά την γελοιότητα. 

Παρουσιαζουν την αρχαια εποχη ως μια ιδανικη ιστορική περίοδο, κατα την οποια οι ανθρωποι ζουσαν μια απεριγραπτη -μοναδική ευδαιμονία και εναν εξαιρετικο "πολιτισμο".

Οι δωδεκαθειστες αρνουνται τους εωσφορικους θεσμούς οπως ηταν η δουλεία, την οποια ονομασαν, ως μισθωτή εργασία. Ακομη  αρνουνται τις σεξουαλικες εωσφορικες ανωμαλίες των δαιμονων και μεταξυ αλλων της απαξίωσεως των γυναίκων.. Παντοτε ο στοχος των εωσφοριστων ειναι η συγκαλυψη, των φονικων Ελληνικων εμφυλιων πολέμων, τα αβυσσαλεα μιση αναμεσα στις πολεις κρατη, τις πάμπολλες γενοκτονιες και μαλιστα εκείνες που είχαν παγανιστικη προελευση, την απιστευτη μισαλλοδοξια, τον θρησκευτικό φανατισμό, τις αμέτρητες διώξεις-δολοφονίες των Ελληνων φιλοσοφων, σοφιστων και επιστημονων, οι οποιοι δεν συμφωνουσαν με τις σκοταδιστικές- εωσφορικες αντιληψεις του μαύρου ειδωλολατρικου ιερατειου. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ.  

Οι εμφυλιοι πολεμοι, οι οποιοι οσο περνουσαν τα χρονια αντι να περιοριζονται γενικευονταν, ενω έπαιρναν τον χαρακτήρα γενοκτονιων με μεγαλύτερη μανία, (Πελοποννησιακος πολεμος, Μακεδονες κατα Ελληνικων πολεων, Μακεδονες κατά Αθηναιων, Αιτωλοι κατά Μακεδονων, Αιτωλοι κατα Ακαρνανων, Αιτωλοί κατα Ηπειρωτων, για να μην αναφερω τους ατέλειωτους εμφυλίους των επιγονων στα Ελληνιστικα χρονια. Τι να πουμε βεβαια για τις Ελληνικές πόλεις που κάλουσαν τους Περσες, και στην συνεχεια τους Ρωμαιους κατακτητες για να τιμωρησουν τις αντίζηλες πόλεις ενώ πολέμησαν στο πλευρό των αλλοεθνων). 


Η ιστορια της αρχαιας Ελλαδας ειναι δυστυχως ενα συνεχές θέατρο πολεμικων συγκρουσεων-εμφύλιων σπαραγμών. Ουδέποτε υπήρξε απολυτη ειρηνη και συμφιλίωση στον Ελλαδικό χώρο. Αβυσσαλέο και αγεφύρωτο μίσος κυριαρχουσε αναμεσα στις περισσοτερες πολεις – κρατη. Ορισμενες απο αυτες υπηρχαν μονον για να πολεμουν, όπως η στρατοκρατικη Σπαρτη, στην οποια οι πολιτες ήταν ισόβιοι ενεργοι στρατιωτες, ορκισμενοι να σπερνουν τον ολεθρο στους άλλους Ελληνες.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.

Οι Αλλοδαποι σκλαβοι, με τον ερχομο τους στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο. Κατεδάφισαν τα ιερά, εξαφάνισαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο, των αρχαιων Ελληνων. Οι ατυχοι Ελληνες οι οποιοι επεζησαν απο τις σφαγες των εωφσοριστων, εγιναν δουλοι, οπως για παραδειγμα οι ειλωτες της Λακωνικης, οι Πενέστες στην Θεσσαλία. Επισης ειχαμε τους Αφαμιώτας στην Κρήτη και πολλους αλλους σε διαφορα μερη της Ελληνικης επικρατειας.

Οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου όταν εγκαταστάθηκαν στον Ελληνικο χωρο, και ενώ προηγουμενως ειχαν τελειωσει με την γενοκτονια των Ελληνων, εδραιωσαν την βάρβαρη- εωσφορικη τους θρησκεία. Το χειρότερο από όλα, για τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο, είναι ότι επέβαλαν την θρησκεία τους, το δωδεκάθεο, που δεν είναι τίποτε άλλο από την λατρεία του εωσφορου και των ανωτερων-κατωτερων δαιμονων. 

Ο Άρλοντ Τόυμπη την χαρακτηρίζει ως πρωτόγονο φυλετικη θρησκεια της Ελληνικής κοινωνίας» (Α. Τουμπη, οπου ανωτ.σελ.363). Τα διάφορα ιερά, τα οποια αρπαξαν απο τους Ελληνες, τα ιδιοποιηθηκαν τα πανισχυρα ιερατικα γένη, τα ιερατεια, τα οποια ταυτιζονταν με τις βασιλικες εξουσίες. Δηλαδή οι ίδιοι γινόνταν και βασιλείς και κανόνιζαν τη ζωή των πολιτών. Επισης για να είναι οικεια τα ονόματα των δαιμονων, τα αλλαξαν σε Ελληνικα (Ηρόδοτος Ευτερπη). 

Απο όλους τους προαναφερομενους εξαιρείται ένα μικρο μερος ανα τους αιωνες, με βαση της παγκόσμιες Ελληνικης μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον, και μηδεν αγαν.



συνεχίζεται στο Δ μέρος



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.