9 Νοεμβρίου 2016

Τι είπε το ανθελληνικό νεοταξίτικο απόβρασμα ο Σούλτς για την εκλογή Τράμπ; Χρήσιμα συμπεράσματα.

Γράφει ο Θάνος

Θα σας παραθέσω το τελευταίο απόσπασμα μιας ανάρτησής μας (ΕΔΩ) στην οποία παρατίθεται η άποψη και η αντίδραση του προέδρου  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.... και μετά θα την σχολιάσω... 

Την «έκπληξη και την απογοήτευσή του» για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, αναγνωρίζοντας ότι «μετά το Brexit ένα κύμα διαμαρτυρίας και στην Αμερική έφερε τελικά τον Τραμπ στον Λευκό Οικο» εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος είχε προεκλογικά μιλήσει ανοιχτά για τον «επικίνδυνο Τραμπ».

Εξήγησε ότι η έκπληξή του για το αποτέλεσμα οφείλεται στο ότι «μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζε σε μια νίκη της Κλίντον, για να αποφευχθεί μια πλειοψηφία στον Τραμπ ο οποίος κατά την εκστρατεία κινητοποίησε με τρόπο αρνητικό και επιθετικό τα συναισθήματα και ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει ανάγκη από οποιοδήποτε συμβουλευτικό θεσμό, πράγμα επικίνδυνο για ένα πρόεδρο των ΗΠΑ».

Μάρτιν Σουλτς δήλωσε παράλληλα απογοητευμένος «διότι οι δυνάμεις των Δημοκρατικών δεν έπεισαν και δεν κινητοποίησαν όπως έπρεπε τις μειονότητες ώστε να εμποδιστεί η νίκη Τραμπ». Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θεωρεί ότι είναι δυνατή η μελλοντική συνεργασία με τον Ντόναλντ Τραμπ εφ’ όσον υπάρξει σεβασμός στις δημοκρατικές αρχές της ΕΕ.

πηγή: in.gr ΑΠΕ
το είδαμε ΕΔΩ

Θέλω να σταθώ με λίγες απλές σκέψεις στα σχόλια του ευρωπαϊκού ανθελληνικού σιχάματος που ακούει στο όνομα Μάρτιν Σούλτς...
Ο οποίος φυσικά με τον θεσμικό του ρόλο μιλάει σαν εκπρόσωπος ολόκληρης της τρισκατάρατης κατοχικής ΕΕ που έχει επικαθήσει στα κεφάλια μας ως νέος βεληγκέκας εδώ και δεκαετίες και η οποία ειδικά στα τελευταία 6 χρόνια έχει μετατραπεί καθαρά σε κατοχική δύναμη (άσχετα αν μας δουλεύει αφήνοντας την ελληνική σημαία να κυματίζει νωχελικά στην Ακρόπολη και στον Λευκό Πύργο για να μας αποκοιμίζει)...

Τι είπε λοιπόν το ανεγκέφαλο σίχαμα;
Οτι ένοιωσε έκπληξη και απογοήτευση... που δεν βγήκε η αγαπητή του νεοταξίτισσα Χίλαρι....
Επίσης με την "διορατικότητα και την διπλωματικότητα" που τον χαρακτηρίζουν σαν ανεγκέφαλο ηλίθιο δικτατορίσκο είχε φροντίσει να μιλήσει ανοικτά για "επικίνδυνο Τράμπ" πριν τις εκλογές χωρίς το ζώον να φανταστεί ότι ο αμερικανικός λαός θα ψήφιζε απλά αυτόν που τύποι σαν τον Σούλτς βρίζουν...
Οπως ακριβώς και ο βρετανικός λαός τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι όταν έβγαζε άναρθρες κραυγές κατά του BREXIT...

Και τώρα ρε ανεγκέφαλε Σούλτς πως θα τα μαζέψεις όσα έχεις πει;
Τώρα πως θα χρειαστεί να αντικρίσεις τον νέο "πλανητάρχη";*
Πανίβλακα....

Και ας έρθουμε στο ζουμί των δηλώσεων του...

Ο ξεφτιλοευρωπαίος Γερμαναράς Σούλτς δήλωσε παράλληλα απογοητευμένος «διότι οι δυνάμεις των Δημοκρατικών δεν έπεισαν και δεν κινητοποίησαν όπως έπρεπε τις μειονότητες ώστε να εμποδιστεί η νίκη Τραμπ»...

Δηλαδή εδώ τι μας λέει;
¨οτι έχει γραμμένη την αμερικανική δημοκρατία και εθνικη ανεξαρτησία στα .... (μην πω που)..."
Παρακάλαγε δηλαδή το σίχαμα, να κινητοποιήσουν οι νεοταξίτες δημοκρατικοί τους μειονοτικούς ΜΗ Αμερικανούς (δηλαδή ισπανόφωνους, μαύρους πράσινους, κίτρινους και κόκκινους) ώστε να αλλοιωθεί η εκλογική επιθυμία των Αμερικανών....

Αυτή είναι η κατάπτυστη μασωνική και νεοταξίτικη Ευρωπαϊκή Ενωση της οποίας δυστυχώς γίναμε μέλη και την οποία ΟΛΟΙ οι συγχρονοι Ορθοδοξοι Αγιοι Γέροντές μας καταδίκασαν ως ένα συνονθύλευμα αθέων και ανθελλήνων εδώ και δεκαετίες... (από τον καιρό που ήταν ακόμα ΕΟΚ)  

Και η πλάκα είναι ότι στο τέλος ο ανεγκέφαλος αλήτης πετάει και την ειρωνική αηδία του... περί των "δημοκρατικών αρχών" της ΕΕ που οφείλει να σεβαστεί ο Τράμπ...
Αυτές είναι οι δημοκρατικές αρχές της ΕΕ...

Να πλημμυρίσουν λαθρομετανάστες την Ευρώπη, οι οποίοι θα πάρουν υπηκοότητες και ιθαγένειες από τους ντόπιους (σε όσες χώρες κυβερνάνε τα νεοταξίτικα σκυλιά οπως η δική μας δυστυχώς) και κατόπιν να ψηφίζουν μονοκούκι ότι θέλει ο Σούλτς, ο Γιούνκερ και η παρέα τους εκεί στις βρωμοβρυξέλλες...
Οτι δηλαδή επιθυμούν οι μυστικές λέσχες και οι στοές παγκοσμίως....

Με την ψήφο αυτών (των λαθρομεταναστών) κόντεψε το BREXIT να χάσει στην Μεγάλη Βρετανία...
Φανταστείτε ότι το Λονδίνο η πρωτεύουσα τους, που είναι τίγκα στους ισλαμιστές, στους ινδούς, στους πακιστανούς και σε κάθε λογής ΜΗ Βρετανό... έβγαλε αποτέλεσμα 60% υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και μάλιστα από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές έχει δήμαρχο μουσουλμάνο βρετανοποιημένο αλλοδαπό ο οποίος καταριόταν μέρα νύχτα όσους ψήφισαν υπέρ του Brexit.... (μερικοί μάλιστα αλλοδαποί οπαδοί του, αιτήθηκαν να ανεξαρτοποιηθεί το Λονδίνο από την Βρετανική επικράτεια όταν υπερψηφίστηκε το BREXIT!!!!!!)

Προσέξτε αδέρφια μου...
Αρκετά μας δούλεψαν όλοι αυτοί οι Σούλτς...
Αρκετά ανεχτήκαμε όλα αυτά τα ραγιάδικα μνημονιακά ρεμάλια που τους υπηρετούν στην πατρίδα μας...
Ας μην αφήσουμε να μας καταστρέψουν ανεπανόρθωτα...
Εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μείνουν εδώ... Να μην φύγουν μετανάστες...
Θέλουμε να μείνουν εδώ σε μια Ελλάδα Ελληνική κι Ελεύθερη.

Ας αντισταθούμε λοιπόν.
Κι ας ξεκινήσουμε από τον κοινωνικό μας περίγυρο το ξύπνημα...
Τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά...
Κι όσο πιο στενά είναι, τόσο περισσότερο ελληνικό αίμα θα χρειαστεί για την πολυπόθητη ελευθερία...

ΘΑΝΟΣ

*ΥΓ. Κι όλα αυτά ανεξάρτητα από το τι είδους πρόεδρος θα είναι ο Τράμπ....
Αλλωστε στις ΗΠΑ όλοι οι προεδροι ακολουθούν συγκεκριμένη γραμμή που ορίζεται από τα αμερικανικά συμφέροντα...  



Share

2 σχόλια:

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ είπε...

Στην Αμερική έφυγε ο μαύρος σκύλος κι ήρθε ο ξανθός γάτος για να συνεχίσει την ιδια πολιτική με άλλο πρόσωπο... και τα ευρωπαικά αποβράσματα κλαίνε με μαύρο δάκρυ... και καλά τα ψέλνεις στο αγράμματο σίχαμα, αλλά σε λίγο καιρό πάλι αυτοί θα γελάνε γιατί κι ο Τράμπ ευβραιόσκυλο είναι δικό τους κι εμείς θα χαρούμε για λίγο και μετά πάλι τα κεφάλια μέσα αφού δεν μπορούμε να τα σηκώσουμε και να τους εξαφανίσουμε!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Την εβαλα αυτην την παραμετρο στο ΥΓ...
Ισως απλα θα έπρεπε να προσθεσω και τα εβραιοσιωνιστικα συμφεροντα....
Σε ευχαριστω Μαιρη για την συμπληρωση του αρθρου μεσω του σχολίου σου....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.