8 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ; (μέρος 3ο)

Γράφει: Ο Θανάσης Τσόκας 
Μαθηματικός – Ερευνητής 
E-mail: tsokasmath@gmail.com

συνέχεια από το 2ο μέρος 

Έρχομαι τώρα, να σας μιλήσω για την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, που στο Γυμνάσιο την υποβαθμίσατε τόσο πολύ, με το αιτιολογικό ότι η διδασκαλία της για τους μαθητές του Γυμνασίου αποτελεί ‘’παρά φύση ασέλγεια’’! σύμφωνα πάντα με τις ‘’φιλολογικές διαπιστώσεις’’ του τέως Υπουργού Παιδείας Κου. Φίλη!!! 

Για την υποβάθμιση της Αρχαίας γλώσσας μας στο Γυμνάσιο σας παραθέτω τα εξής: Η ταπεινότητά μου, με την βοήθεια και τη φώτιση ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, πάνω από μια δεκαπενταετία κύριε Πρωθυπουργέ, μελετά και ερευνά σε βάθος τη λεξαριθμική αποκωδικοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας. 

Τα αποτελέσματα αυτής της εμπεριστατωμένης έρευνάς μου, πάνω στους λεξαρίθμους της Αρχαίας μας γλώσσας, είναι συγκλονιστικά!!! Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας Ελληνική γλώσσας, μας οδηγούν σε εκπληκτικά συμπεράσματα!!! 

Τα συμπεράσματα αυτά, που δεν είναι πιστευτά με τον κοινό νου, είναι τα εξής: 

· Η Αρχαία μας γλώσσα, είναι ένα ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!! 

· Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας μας επιβεβαιώνουν ό,τι μας λέει η Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία μας!!!

· Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας μας γλώσσας ( η οποία προϋπήρχε πολλούς – πολλούς αιώνες πριν από ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ), μας αποκαλύπτουν το εξής συγκλονιστικό: Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ !!! 

· Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας μας αποκαλύπτουν και ένα άλλο συγκλονιστικό γεγονός: Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!! 

Έτσι εξηγούνται οι εκπληκτικές επιδόσεις, πριν από πολλές χιλιετίες, των Αρχαίων προγόνων μας: Στα Μαθηματικά, στην Αστρονομία, την Ιατρική, τη Φιλοσοφία κ.λ.π.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Όλα αυτά τα ‘’απίστευτα’’ που σας περιγράφω ότι συμβαίνουν στην Αρχαία μας γλώσσα θα σας γίνουν πιστευτά, εάν μελετήσετε με μεγάλη προσοχή το άρθρο μου: «ΕΝΑ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ...ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ», το οποίο υπάρχει στο Διαδίκτυο και στο προσωπικό μου blog: ΤΣΟΚΑΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ. 

· Αυτήν λοιπόν την θεϊκή Αρχαία γλώσσας μας! 

· Αυτήν τη σκεπτόμενη γλώσσα! 

· Αυτήν τη γλώσσα με την εκπληκτική μαθηματική δομή της, που στα πειράματα για τους Υπολογιστές έκτης γενιάς τεχνικής νοημοσύνης είναι Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΓΛΩΣΣΑ! 

· Αυτήν τη γλώσσα, που αναπτύσσει την κριτική σκέψη των μαθητών μας, όταν διδάσκεται με σωστό τρόπο! 

· Αυτήν τη γλώσσα που ξένα κράτη (όπως η Αγγλία, η Ιαπωνία, η Αμερική κ.λ.π.) τη διδάσκουν ακόμη και σε αυτά τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου, αλλά με μεθόδους ελκυστικές υπό μορφή παιχνιδιού! 

Αυτή τη γλώσσα δυστυχώς, κύριε Πρωθυπουργέ, την υποβαθμίσατε σε τέτοιο βαθμό στο Γυμνάσιο, που χωρίς να είμαι αυστηρός, σας λέγω ότι την έχετε εντάξει στα υπό κατάργηση μαθήματα, αφού δεν τη συμπεριλάβατε στην ομάδα των γραπτώς εξεταζομένων μαθημάτων!!! 

Με όλα αυτά που κάνατε για την Αρχαία μας γλώσσα έχετε παραβιάσει διπλά το Σύνταγμα!!! 

Και οι λόγοι είναι οι εξής: 

1. Με την υποβάθμιση της Αρχαίας γλώσσας μας, υποβαθμίζετε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, που είναι και η Αρχαία Ελληνική γλώσσα! Συνεπώς, υποβαθμίζοντας ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, υποβαθμίζετε – προσβάλλετε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, Στον οποίο είναι ψηφισμένο το Σύνταγμά μας (όπως ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος, ορίζει) 

Οπότε η πράξη σας αυτή, κύριε Πρωθυπουργέ, προσκρούει ΣΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ και είναι έτσι αντισυνταγματική!!! 

Γι’ αυτήν την αντισυνταγματική σας παραβίαση είμαι ολίγον επιεικής, λόγω της άγνοιάς σας: Ότι η Αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!! 

Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι η υποβάθμιση που κάνετε στην Αρχαία μας γλώσσα, οφείλεται αποκλειστικά στις Εθνομηδενιστικές Ιδεοληψίες σας!!! 

2. Με το να κρατάμε μακριά τη μαθητιώσα νεολαία μας, απ’ αυτό ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, στερείτε από τους μαθητές μας, τη μεγάλη χαρά να αισθανθούν υπερήφανοι, που έχουν κληρονομήσει από τους προγόνους μας, ένα τέτοιο ΘΕΪΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!! 

Έτσι λοιπόν με αυτήν την πράξη σας, να κρατήσετε την Αρχαία μας γλώσσα μακρυά από τους νέους μας, ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, οπότε έρχεστε αντιμέτωπος με το άρθρο 16 παράγραφος 2 που ρητά και κατηγορηματικά ορίζει ότι «Η πολιτεία υποχρεούται να αναπτύσσει την Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση της Ελληνικής νεολαίας» 

Κύριε Πρωθυπουργέ 

Χωρίς να προσμετρώ την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά στις αντισυνταγματικές σας ενέργειες, οι παραβιάσεις του Συντάγματος εκ μέρους σας, δεν έχουν τελειωμό!!! 

· Έτσι: Αυτός Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ, αυτός Ο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ περί συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων, που αποποινικοποιεί την παρά φύση ασέλγεια μετατρέποντας την, σε φυσιολογική, αυτός, Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΝΟΜΟΣ, τον οποίο υπερψηφίσατε με 194 ΝΑΙ είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματικός, γιατί ΔΕΝ είναι σύμφωνος ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, στο Όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το παρόν Σύνταγμά μας. 

· Επίσης: Ο αντιρατσιστικός σας νόμος είναι και αυτός πέρα για πέρα αντισυνταγματικός και ανθελληνικός γιατί δυσχεραίνει εις μέγιστο βαθμό την ευαίσθητη γεωπολιτική θέση της χώρας μας!!! 

Σ’ αυτόν τον αντιρατσιστικό νόμο που οι Εθνομηδενιστικές σας αντιλήψεις σας οδήγησαν να ΤΟΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΤΕ, σ’ αυτόν τον αντιρατσιστικό σας νόμο, που εύκολα χορηγείται η Ελληνική υπηκοότητα, ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΗ, τις ορέξεις της γείτονος χώρας, της Τουρκίας, η οποία ανά πάσα ώρα και στιγμή ανάλογα με τα συμφέροντα της, μπορεί να μας πλημμυρίσει με πολλά εκατομμύρια από μουσουλμάνους «Πρόσφυγες», οι οποίοι ΔΕΝ θα μπορούν να διαφύγουν προς την Ευρώπη, με αποτέλεσμα η Ευλογημένη Ορθόδοξη χώρα μας, να μετατραπεί μέσα σε λίγα χρόνια, σε μια αγνώριστη μουσουλμανική Ευρωπαϊκή Επαρχία!!! 

· Τέλος: Μετά το βαρύ πλήγμα, που δώσατε στην Ορθοδοξία μας, με τη μετατροπή του Ορθόδοξου μαθήματος των θρησκευτικών, σε πολυθρησκευτικό μάθημα 

Μετά το βαρύ πλήγμα που δώσατε στην Ελληνική μας γλώσσα με την προσβλητική υποβάθμιση της Αρχαίας μας γλώσσας, έρχεστε και χωρίς καμία Εθνική ευαισθησία, πλήττετε βάναυσα και την Ελληνική μας Ιστορία, αφού δια του τέως Υπουργού σας, σε θέματα Παιδείας, κυρίου Φίλη, αφαιρέσατε από τη διδακτέα ύλη της ιστορίας του Λυκείου: 

ü Το Μέγα Αλέξανδρο 

ü Τη γενοκτονία των Ποντίων 

ü Και τους Περσικούς Πολέμους 

Αυτό όμως, δείχνει ότι δεν νοιάζεστε, όχι μόνο για την ανάπτυξη της Ορθόδοξης Θρησκευτικής συνείδησης των νέων μας, αλλά και για αυτήν την ανάπτυξη της Εθνικής τους συνείδησης!!!

Με μια όμως τέτοια χαμηλή Εθνική ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει, παίζετε με τη φωτιά, κύριε Πρωθυπουργέ!!! Και εγκληματείτε κατά του Έθνους!!! 

Γιατί δίπλα οι γείτονές μας, δεν αστειεύονται!!! 

Ο ‘’Σουλτάνος’’ Ερντογκάν έχοντας βάλλει ως στόχο την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης και διεκδικεί τη μισή Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Θράκη, Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Ελληνική Α.Ο.Ζ. κ.λ.π.)!!!

Συγχρόνως όμως, αυτός ο παμπόνηρος Τούρκος Πολιτικός, διαπαιδαγωγεί τους νέους της πατρίδας του, με Εθνικιστικό και Ισλαμικό φανατισμό, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα σχολικά εγχειρίδια, που ερεθίζουν ... και ενδυναμώνουν το Εθνικό και θρησκευτικό φρόνημα τους!!! 

Οπότε, σε μια ενδεχόμενη σύρραξη Ελλάδας – Τουρκίας το φρόνημα τόσο το Εθνικό όσο και το Θρησκευτικό της Τούρκικης νεολαίας, θα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα ετοιμότητας, σε σχέση με το Εθνικό και Θρησκευτικό φρόνημα της Ελληνικής νεολαίας, όπου τα τελευταία χρόνια μέσα στα σχολεία μας, ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός καλά κρατούν!!! 

Και αυτός ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός της Ελληνικής νεολαίας μας, επί των ημερών σας, έχει φθάσει στο αποκορύφωμα του, όπως παραπάνω η ταπεινότητά του, σας το κατέδειξε!!! 

συνεχίζεται

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.