2 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ; (μέρος 2ο)

συνέχεια από το 1ο μέρος 

Γράφει η Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά 

Και η ερώτηση αντιστρέφεται. Μήπως, πρέπει να διωχθούν όσοι κάνουν επικίνδυνες και τοξικές θεραπείες σε ασθενείς, ενώ γνωρίζουν ότι δεν είναι αποτελεσματικές;

Λοιπόν, μαντέψτε! Όλοι οι ογκολόγοι γνωρίζουν την φυσική ιστορία κάθε καρκίνου όταν προτείνουν συμβατικές θεραπείες, αλλά κανείς μάλλον δεν γνωρίζει ότι όταν οι ασθενείς κάνουν φυσικές θεραπείες θα ζήσουν πολύ περισσότερο και με καλή ποιότητα ζωής. Το γνωρίζουν οι ογκολόγοι ότι με τις θεραπείες που θα κάνουν ο καρκίνος αγριεμένος θα υποτροπιάσει και θα γίνει πιο επιθετικός. Η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει, σχεδόν κανέναν καρκίνο. Η χημειοθεραπεία μπορεί να μικρύνει λίγο το μέγεθος ενός όγκου, αλλά η επιτυχία της στις περισσότερες περιπτώσεις είναι 3%, το οποίο 3% αντιστρέφεται όταν ο ασθενής παρακολουθηθεί μακροπρόθεσμα. 

Ο καρκίνος σε ένα ποσοστό 20% είναι γραμμένος στα γονίδια, ενός ανθρώπου και δεν οφείλεται σε περβαλλοντολογικούς παράγοντες ή άλλες αιτίες ή ασθένειες, όπως στα παιδιά. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα τον διαχειρίζεται με επιτυχία, ώσπου να αστοχήσει.

Η μόνη θεραπεία που λειτουργεί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η γονιδιακή.
Γιατί οι γιατροί κάνουν συμβατικές θεραπείες που βλάπτουν την υγεία;

Γιατί οι ογκολόγοι δεν προτείνουν την ολιστική και εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου και είναι μόνο χημειοθεραπευτές; 

Κι εγώ ξεκίνησα ως συμβατικός γιατρός. Αυτό μου δίδαξαν όταν ειδικευόμουν στην Παθολογία-Ογκολογία. 

Έπρεπε, να λέω στους ασθενείς ότι πρέπει να ξεκινήσουν γρήγορα χημειοθεραπεία και πολλές φορές να κάνουν την χημειοθεραπεία πριν από την εγχείρηση για να μικρύνει ο όγκος, γιατί διαφορετικά θα πεθάνουν ή θα εξαπλωθεί ο καρκίνος τους παντού. Έπρεπε να κάνουν χημειοθεραπεία ασθενείς άρρωστοι βαριά, με αναιμία, λοιμώξεις, φυματίωση, χωρίς ταυτόχρονα να παίρνουν αντιφυματική αγωγή, ασθενείς που ακόμη και την ώρα που απεβίωναν ελάμβαναν χημειοθεραπεία για να καταναλώνονται όλο και περισσότερα φάρμακα και να καταβάλλουν οι ασθενείς αυτοί όλο και περισσότερα χρήματα. Κανένας σεβασμός ή συνειδησιακή ενοχή στην ανθρώπινη ζωή.

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν διάγνωση για τον καρκίνο τους για πολλά χρόνια, ενώ αυτός είναι εκεί, με αυτοδιαχείρηση από το ανοσοποιητικό τους. Και μόλις γίνεται η διάγνωση, από σύμπτωμα ή τυχαία ή και λανθασμένα (μπορεί να συμβεί) οι ογκολόγοι τρομάζουν τον ασθενή και τον ανησυχούν, για να ξεκινήσει άμεσα την χημειοθεραπεία. 

Γι΄αυτό απαιτείται ψυχραιμία! Ο ασθενής το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να καθοδηγηθεί να ξεπεράσει τον φόβο του.

Μην φοβάστε!!! Ακόμη κι αν απαιτείται να χειρουργηθείτε, γιατί απειλείται κάποιο ζωτικό σας όργανο δεν πρέπει να βιαστείτε.  

Θα πρέπει να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα πρώτα, να ενισχύστε το σώμα σας προτού κάνετε χειρουργική επέμβαση, γιατί η χειρουργική επέμβαση καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και θα προσελκυθούν όλα τα καλά λευκά αιμοσφαίρια και όλα τα καλά κύτταρα του ανοσοποιητικού σας σε αυτή την περιοχή και τα καρκινικά κύτταρα που επιπλέουν ήδη στο σώμα σας θα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Το σύστημα έχει βάλει λυτούς και δαίμονες να με κατηγορούν για την επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση μου κατά των άστοχων χημειοθεραπειών. Η επίθεση του ανύπαρκτου ως φυσικό πρόσωπο με το όνομα Θάνος Επαχτίτης μπορεί να είναι καθοδηγούμενη και θα πρέπει να κληθεί από έναν εισαγγελέα, ο οποίος θα πρέπει να διερευνήσει πώς αυτός ένα άτομο με ψευδώνυμο κάνει επίθεση σε μία επιστήμονα και πώς ένας απλός αρθρογράφος ερευνητής, αντλεί το δικαίωμα να της επιβάλλει με έγγραφό του στον ΙΣΑ τον τρόπο με τον οποίο θα θεραπεύσει τους ασθενείς της ή να μην προτείνει άλλο τρόπο.  

Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά ΝΑΙ στην Ελλάδα του 2017, υπάρχει γιατρός-ογκολόγος, που ισχυρίζεται πως θεραπεύει το καρκίνο με χυμούς! 

Ο Ιατρικός Σύλλογος οφείλει να προασπίσει την δημόσια υγεία και τα μέλη της και να διερευνά και να ζητά την επίσημη ταυτοποίηση των ατόμων που επιτίθενται, γιατί μπορεί να έχουν άνομα συμφέροντα. 

Ναι!!! Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Και ζητώ προστασία από αυτόν. 

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο χυμό, ο οποίος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα στοιχεία που παραθέτω δεν είναι δικά μου, αλλά από την εταιρεία και από τις επιστημονικές διεθνώς αναγνωρισμένες δημοσιευμένες έρευνες που έχουν γίνει. Τα συστατικά των συμπληρωμάτων αυτών έχουν λεπτομερώς διερευνηθεί σε πολλές δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες, οι οποίες δεν απαιτείται να συνεχισθούν, γιατί το αποτέλεσμά τους είναι καλά τεκμηριωμένο.

Επιπλέον, η εταιρεία γνωρίζει την καταχώρησή μου και δεν ενημέρωσε ποτέ την EMEDI GR ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑΣ για «παραβίαση της πολιτικής». Σαν ιατρός και Ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να προτείνω την θεραπεία μέσα από την ανορθοποίηση του ανοσοποιητικού που εγώ κρίνω επιστημονικά ότι λειτουργεί για την θεραπεία των ασθενών μου και οι ασθενείς αν επιθυμούν και κρίνουν ότι αυτό που τους προτείνω είναι καλό για την υγεία τους να το ακολουθούν. 

Ο ασθενής, ο ίδιος, πρωτίστως είναι υπεύθυνος για την θεραπεία που θα ακολουθήσει. Δεν εξαναγκάζεται να ακολουθήσει τον έναν ή τον άλλο δρόμο. Παρόλα αυτά εγώ με προθυμία βοηθώ και ενημερώνω όλους τους καρκινοπαθείς, ασχέτως, με ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν και δεν πράττω, όπως κάποιους Ογκολόγους, που εκβιάζουν τρόπον τινά τους ασθενείς τους πως αν δεν κάνουν χημειοθεραπεία θα σταματήσουν να τους παρακολουθούν. 

Το portal υγείας www.emedi.gr ενημερώνει για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων, με πολύ αξιόπιστο και επιστημονικό τρόπο. 

Τα δεκάδες άρθρα που φέρουν την υπογραφή μου, όλα μα όλα, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα. 

συνεχίζεται στο 3ο μέρος

ΠΗΓΗ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.