14 Αυγούστου 2016

Η Σύναξη των Μασώνων με φωτο και ένα Πασίγνωστο Πρόσωπο. Θα χάσετε πάσα ιδέα!!!.... και μερικά ενδιαφέροντα παρεπόμενα.

Οι Μασώνοι βρίσκονται παντού και πλέον δεν το κρύβουν.

Μάλιστα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, στις εκδηλώσεις τους λαμβάνουν μέρος και πρόσωπα «σεβαστά» στην ελληνική κοινωνία όπως ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας ο οποίος εξήρε το έργο των μασώνων. Ναι καλά ακούσατε. Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει «σφραγίσει» το ελληνικό τραγούδι και επί δεκαετίες λειτουργεί ως πρότυπο για την κοινωνία, είναι τέκτωνας δηλαδή μασώνος.

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε για να φρίξετε:

«Ξέρετε τι σπουδαίο πράγμα είναι να πρέπει να καταλάβεις πώς μέσα από μια τέτοια προσήλωση στα τυπικά του Τεκτονισμού μπορεί να βγαίνουν τέτοιες Ελευθερίες; Τι είναι εκείνο που κάνει αυτούς τους συγκλονιστικούς Αδελφούς μου να έχει ο καθένας τον τρόπο να είναι τυπικός και συγχρόνως Ελεύθερος ;Είναι το δικαίωμα πού έχουμε όλοι κάποια στιγμή να αναθεωρούμε. Εμείς λοιπόν πού είμαστε έτοιμοι να αναθεωρούμε, είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και όλα τα πράγματα και να έχουμε πάντα μια πόρτα ανοιχτή για να νοιώσουμε όσα στα μύχια της ψυχής τους κρατούν οι συνάνθρωποί μας…

Σε μια κοινωνία, που βυθισμένη στην κρίση της εποχής αγκομαχεί προσπαθώντας, μέσα από αντίξοες συνθήκες, τις οποίες όλοι βιώνουμε, να διατηρήσει την συνοχή και την αξιοπρέπειά της, το Τεκτονικό Ίδρυμα έρχεται και πάλι αρωγός στην ανθρώπινη ανάγκη.

Ο κόσμος μας σήμερα θυμίζει ανθρωπάκια με γυρισμένες πλάτες στο πρόβλημα και την ανάγκη του πλησίον μας. Αντίθετα, το Τεκτονικό Ίδρυμα, με μέλη που έχουν τοποθετήσει τον Άνθρωπο στο κέντρο της φιλοσοφίας τους στέκεται πάντα παρών με την ίδια έκφραση αγάπης για όλους, ανεξαρτήτως θρησκείας, φυλής, χρώματος… 

Οι Μασώνοι ή τέκτονες όπως αυτοαποκαλούνται με δελτία τύπου για την εκδήλωση διατυμπανίζουν επίσης το «φιλανθρωπικό» τους έργο. Ποιοι αυτοί δηλαδή που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του πλανήτη, αυτοί που έφεραν Έλληνες και μη σε αυτή την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα, διαλύοντας οτιδήποτε στο περασμά τους, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, τώρα το παίζουν φιλάνθρωποι και σωτήρες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους μη κρυπτόμενους πλέον μασώνους. Νέα ήθη και νέα έθιμα…

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Καταρχήν θα πρέπει να σας τονίσω ότι το βίντεο εκθειάζει τους μασώνους....
Κατά δεύτερον πέραν του Μίμη Πλέσσα όπως βλέπουμε και στην πρώτη εικόνα αριστερά του ομιλητή βρίσκετε ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών Στράτος Θεοδοσίου (προφανώς μασώνος και ο ίδιος)....
Ο Δρ Θεοδοσίου ήταν από τους βασικούς συντελεστές σειράς παιδαγωγικών εκπομπών της ΕΡΤ 3 για το σύμπαν και την φυσική....

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να τον θαυμάσετε επί τω έργω....
Μας αποδεικνύει επιστημονικώς (αυτό που τον διέταξαν οι εντολείς του)... ότι δεν υπήρξε το άστρο της Βηθλεέμ....

Το βίντεο έχει αναρτηθεί από τον χρήστη Διηνέκης ο οποίος φυσικά ανήκει στην εβραιο-μασωνοκίνητη οργάνωση των νεοπαγανιστών....

Ολα τα ανθελληνικά και αντίχριστα κτήνη μαζί.... (που λένε) 

Και για όσους συνεχίζουν να απορούν γιατί είναι εβραιοκίνητοι οι νεοπαγανιστές, παραθέτω για πολλοστή φορά το σχετικό βίντεο του διανοούμενου νεοπαγανιστή Γιάννη Φουράκη ένα μήνα πριν πεθάνει(!!!!) που κάρφωσε όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη των νεοπαγανιστών... 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.