1 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. (μέρος 2ο)

συνέχεια από το 1ο μέρος


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

Οι βασικοί πυλώνες σχεδιασμού της κίνησης αυτής είναι:
1.   Γνώση και ενημέρωση, με τεκμηρίωση. Το κείμενο – «εργαλείο» αυτό, αρχικά ενημερώνει όποιον το παραλαμβάνει/του κοινοποιείται και συνεπώς ο παραλαβών, ΔΕΝ μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι «ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ» !!! Η ενημέρωση αυτή, που περιορίζεται για λόγους συντομίας μόνον στα πολύ σημαντικά θέματα, ακολουθείται από σοβαρή τεκμηρίωση.
2.   «Ελευθερώνουμε» την Ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να πράξει το Έργο της, ενώ την προσεγγίζουμε παρακρατώντας ρητά όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, σαν κυρίαρχος Λαός που είμαστε. Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που υπογράφει στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού», σαν ΕνεργοίΑνεξάρτητοιΕλεύθεροι και Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες, να εκτελέσει το καθήκον της, δηλαδή του ελέγχου της εξουσίας, της προστασίας των Πολιτών και τον καταλογισμό ευθυνών. Πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει το δικαίωμα να ασκήσει έλεγχο τόσο στην Εκτελεστική, όσο και στην Νομοθετική εξουσία, αλλά ποτέ δεν μπορεί να το κάνει αυτό, εάν δεν της ζητηθεί. Αυτό λοιπόν, γίνεται με την κατάθεση του έγγραφου αυτού στην Ελληνική Δικαιοσύνη από τους Έλληνες Πολίτες … !!!
3.   Συλλογή Επιπλέον Τεκμηριωμένου Ενοχοποιητικού Υλικού από την βάση, που θα παραδοθεί στην Ελληνική ή και Ευρωπαϊκή ή και Διεθνή Δικαιοσύνη. Επίσης και προκειμένου να συλλεχτούν όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά ενοχοποιητικά στοιχεία, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες σε αυτή την κίνηση, ότι έχουν που νομίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Δικαστήριο κατά του καθεστώτος, να μας το αποστείλουν, μέσω Email (πράγμα που δεν συνιστάται, λόγο της καθεστωτικής παρακολούθησης) ή με συστημένη επιστολή (συνιστάται) ή επικοινωνώντας μαζί μαςπεριλαμβάνοντας εάν είναι δυνατό και μια  σύντομη περιγραφή για το τι ακριβώς μας στέλνουν.
4.   Ενεργοί Πολίτες στο έργο της Εθνικής Κάθαρσης. Με την παρούσα που καταθέτουμε σαν πραγματικά ΕνεργοίΑνεξάρτητοιΕλεύθεροι και Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα συνταχθούμε στο πλευρό του όποιου/ων Δικαστικού/ων Λειτουργού/ων, θελήσει/ουν να επιδιώξει/ουν την Εθνική Κάθαρση και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πάρουμε την Χώρα μας πίσω. Δηλαδή, δεν θα είμαστε παθητικοί θεατές του καναπέ, αλλά ενεργοί Πολίτες στο έργο της Εθνικής Κάθαρσης!!!
5.   Ατομική Δήλωση Ενεργοποίησης του Άρθρου 120 του Συντάγματος. Για τον λόγο αυτό, δηλώνουμε ότι ενεργοποιούμε εξ’ αρχής το αναφαίρετο δικαίωμα μας που απορρέει από το Άρθρο 120 του Συντάγματος (Πολιτική Ανυπακοή, Στάση Πληρωμών προς ένα καθεστωτικό καθεστώς, κ.α.) Την δήλωση αυτή, μπορούμε μόνον εμείς οι ίδιοι που την υπογράψαμε να την άρουμε, όταν θεωρήσουμε ότι το πολίτευμα της Χώρας, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία έχουν αποκατασταθεί …
6.  Παρακράτηση των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων μας έως την Ολοκλήρωση της Εθνικής Κάθαρσης. Και το ανωτέρω γίνεται επιπροσθέτως, γιατί όπως είπαμε θα συνδράμουμε ενεργά τον/ους όποιον/ους Δικαστικό/ους Λειτουργό/ους αναλάβουν το έργο της Εθνικής Κάθαρσης, αλλά παρακρατούμε με την δήλωση της ενεργοποίησης του Άρθρου 120 του Συντάγματος μέχρι την οριστική λήξη της Εθνικής Κάθαρσης, τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, για την περίπτωση που ανάμεσα μας προσχωρήσει δόλια με το προσωπείο του «συναγωνιστή», ο οποιοσδήποτε πραγματικά κατευθυνόμενος από το κατοχικό καθεστώς.

Παρά ταύτα, το κείμενο αυτό που κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την 4-11-2014, χρεώθηκε για εξέταση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Παντελή, ο οποίος το έθεσε στο αρχείο την 5-11-2014 (Παράξενο, … διάβασε και κατενόησε 208 σελίδες, με επισυναπτόμενα που τελικά αριθμούν χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, σε ένα απόγευμα … ???)!!! 

Αναγράφοντας δε σαν αιτιολογία για την αρχειοθέτηση, ότι η Αναφορά-Καταγγελία αυτή ήταν μια «Ενδιαφέρουσα Προσέγγιση των γεγονότων και των ημερών», αλλά δεν είδε κάποιο «αίτημα», παρόλο που στο κείμενο υπάρχουν όλα τα αιτήματα, μια και η Αναφορά-Καταγγελία αυτή καταγγέλλει και πλήρως τεκμηριωμένα, βαρύτατα αυτεπάγγελτα ποινικώς διωκόμενα αδικήματα (τα περισσότερα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα), που αφορούν την Εσχάτη/Εθνική προδοσία, την γενοκτονία των Ελλήνων, εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και εγκλήματα κατά της Ζωής (κατηγορίες απαγορευτικές για να τεθεί μια τόσο σοβαρή υπόθεση, τόσο «ελαφρά» στο αρχείο) !!! Τέλος, στην απόφαση του για την αρχειοθέτηση της Αναφοράς-Καταγγελίας, ο Αντιεισαγγελέας, δηλώνει «αναρμόδιος», ενώ ακόμη εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια πραγματικά είναι η αρμοδιότητα του!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους, τον επισκεφτήκαμε στις 25-11-2014 στο γραφείο του για να μας εξηγήσει αυτά που έγραψε στο σκεπτικό του και εκείνος μας είπε ότι ο Άρειος Πάγος δεν είναι αρμόδιος να λάβει τέτοιο έγγραφο, διότι την αρμοδιότητα αυτήν έχει η Εισαγγελία Πρωτοδικών, όμως επί της ουσίας δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση στο γιατί ο ίδιος δεν μεταβίβασε άμεσα σαν Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου την δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκεί θεσμικά εποπτικό ρόλο, μέχρι να αποφανθεί η τελευταία …!!!

Εμείς λοιπόν, επειδή έχουμε όλοι ορκιστεί, ότι το θέμα θα το «τραβήξουμε» μέχρι τέλους, τόσο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όσο και στην Ευρωπαϊκή, αλλά και στην Διεθνή, ακόμη και εφαρμόζοντας τις προσταγές του θεμελιώδους ακροτελεύτιου Συνταγματικού Άρθρου 120: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» και επειδή δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε μια σπιθαμή πίσω όσο άφορα την Πατρίδα μας, το Έθνος μας και την Ζωή μας, για την ώρα θα προχωρήσουμε και θα καταθέσουμε νέο έγγραφο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, βασισμένο στα στοιχεία αυτού που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο, ενώ εάν αντιληφτούμε και εκεί μεθόδευση «θαψίματος», θα συνεχίσουμε σε ποιο δυναμικές και δραστικές κινήσεις!!!

 Ειδικά δε και σε αντίθεση με όσους ανεπιφύλακτα προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη, οπότε και με την προσφυγή τους σε αυτή αυτομάτως την «νομιμοποιούν», ακόμη και εάν είναι διαβρωμένη, εμείς απευθυνόμαστε σε αυτήν με ρητές επιφυλάξεις που πάντα αναγράφουμε στα έγγραφα μας και ειδικά πάντοτε προσεγγίζουμε αυτήν διατηρώντας και παρακρατώντας όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αναγνωρίζοντας μόνον της πραγματικές αποφάσεις που έχουν βγει ή θα βγουν στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού», διότι ο Κυρίαρχος Λαός είμαστε ΟΛΟΙ εμείς (κατά το Σύνταγμα) και συνεπώς, εάν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, που μπορεί και να φέρουν τον τυπικό τίτλο στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού», δεν εκφράζουν αυτόν και το περί δικαίου αίσθημα του, τότε είναι Συνταγματικά … παντελώς ΑΚΥΡΕΣ  …!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΛΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ!!! ΔΙΟΤΙ, ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ !!!
ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!»



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.