1 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. (μέρος 1ο)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

Εν έτει 2014 η χώρα μας είναι απόλυτα εξαρτώμενη από τους δανειστές – τοκογλύφους της ΕΕ της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Η Ελληνική κυβέρνηση είναι απόλυτα υποταγμένη στα κελεύσματά της ως πειθήνιο και άβουλο ζώο. Μόνη λύση, από τη στιγμή που όλο ή σχεδόν όλο το πολιτικό Σύστημα είναι απαξιωμένο από τους Έλληνες, να πάρουν την τύχη στα χέρια τους οι πολίτες και να διεκδικήσουν όλα όσα τους ανήκουν. Μια κίνηση πολιτών, η «Αυτόνομη Υπερκομματική Κίνηση Ενεργών Ελεύθερων Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών» που Εθνικό σκοπό έχει την κάθαρση, κατάθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την 4-11-2014, μια αναφορά – καταγγελία!!

Αφού λοιπόν, ενημερωθήκαμε για αυτήν την αναφορά – καταγγελία, ήλθαμε σε επαφή με τον συμμετέχοντα αυτής της κινήσεως πολιτών, Ιωάννη Μασσέλο και παραθέτουμε παρακάτω, χωρίς να αλλάζουμε το παραμικρό από όσα μας είπε! Μόνο σχόλιο δικό μας πως, η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να υπηρετεί τον λαό μας και όχι τους δανειστές μας!!

«Η Αυτόνομη Υπερκομματική Κίνηση Ενεργών Ελεύθερων Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών, είναι μια κίνηση με ανοιχτή συμμετοχή για όλους Αδιακρίτως και Ανεξαιρέτως τους Έλληνες Πολίτες και με αίτημα μας προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, απαιτούμε επιτακτικά, εδώ και τώρα την Εθνική Κάθαρση, την προστασία του Έθνους της Πατρίδας του Ελληνισμού και των Ελλήνων, με προσδοκία την βοήθεια του υγιούς κομματιού της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που πραγματικά σέβεται τον εαυτό της!!!

Είναι ευρέως γνωστό, ότι ανέκαθεν αλλότριες δυνάμεις επιβουλευόντουσαν για πολλούς και διαφόρους λόγους την Χώρα μας, όμως τα τελευταία χρόνια η επίθεση και η εισβολή στην Χώρα από ξένους παράγοντες, όπως και η εγκατάσταση ενός απολυταρχικού ολοκληρωτικού καθεστώτος από τους εισβολείς και κατακτητές, εντελώς εχθρικούς προς την Ελλάδα, τους Έλληνες, το Έθνος και του Ελληνισμού, είναι δυστυχώς πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ένα γεγονός που ενορχηστρώθηκε μέσω διαφόρων «Εφιαλτών» και ειδικά αυτών που τάχα υπηρετούν τον Λαό, την Δημοκρατία, το Σύνταγμα, την Πατρίδα και το Έθνος, δηλαδή κυρίως του πολιτικού προσωπικού της Χώρας, σε συνεργασία με απάτριδες ολιγάρχες, όπου με ένα πραγματικά Συνταγματικό και Νομοθετικό πραξικόπημα, διατάσουν και αποφασίζουν, παραβιάζοντας σχεδόν όλο το Σύνταγμα

Κάθε έννοια Δημοκρατίας, Συντάγματος, Ισονομίας, Δικαιοσύνης, Θεσμών, Αξιών, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κτλ., έχει πλέον καταλυθεί και κυριολεκτικά κουρελιαστεί, ενώ πέραν του γεγονότος της κατάλυσης του Πολιτεύματος, της θανάτωσης του Ελληνισμού, της παραχώρηση άνευ όρων της Εθνικής κυριαρχίας, της ποιοτικής και ποσοτικής αλλοίωσης του Έθνους, της εκποίησης της περιουσίας των Ελλήνων (ιδιωτική και δημόσια), υπάρχει πλέον και κατάφορη παραβίαση των θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ζωή, ήτοι πλέον μιλάμε και για μεθοδευμένη Γενοκτονία των Ελλήνων!!!

Τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά το 2010, χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν προσφύγει στην Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και την Διεθνή Δικαιοσύνη για όλα αυτά τα θέματα, όμως λόγω του ότι προσφεύγουν ατομικά ή σε μικρά γκρουπ και λόγω του ότι το καθεστώς της Χώρας είναι πλέον ολοκληρωτικό, δεν είναι εύκολο να βρουν το δίκιο τους, διότι αυτό κάνει ότι είναι δυνατόν για να διατηρηθεί στην εξουσία και να ολοκληρώσει το ολέθριο έργο του. Μόνον στον Ελληνικό χώρο και μέχρι στιγμής, έχουν κατατεθεί περί τις 30.000 δικογραφίες για τα θέματα αυτά, που δυστυχώς και μέχρι σήμερα βρίσκονται «θαμμένες» στα συρτάρια της δικαιοσύνης. Ήδη 151 δικογραφίες έχουν διαβιβαστεί στην βουλή και από αυτές μόνον μια έχει επισήμως ανακοινωθεί από του βήματος της, ενώ βάση του κανονισμού θα έπρεπε να έχουν ανακοινωθεί όλες …!!!

Μεταξύ των άλλων  έχει συσταθεί και Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (12-11-2014 / Ενάγων: Πατριωτική Ένωση - Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις "ΕΛ.ΛΑ.Σ." και Έλληνες Πολίτες), όπου εκδίκασε υπόθεση σχετική με  βουλευτές των κομμάτων της Χρυσής Αυγής, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ-Ελιά, του ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ακύρωση της βουλευτικής τους ιδιότητας, είτε διότι κάποιοι έχουν ήδη καταδικαστεί για τέλεση εγκληματικών πράξεων, είτε γιατί για κάποιους άλλους εκκρεμεί η δίκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είτε γιατί κάποιοι άλλοι δεν έχουν καν ορκιστεί σαν βουλευτές, όπως ρητά ορίζεται από το άρθρο 59 του Συντάγματος  και από το οποίο αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης στις αρχές του νέου έτους … 

Όμως, όλες οι παραπάνω περιγραφόμενες κινήσεις, έχουν γίνει ή γίνονται ατομικά, συνήθως από μικρές ομάδες ατόμων, οι οποίες όμως στοχεύουν ξεχωριστά κάποιο κομμάτι του προβλήματος, χωρίς να το προσεγγίζουν στο σύνολο, ενώ η πολιτική στήριξη αυτών των κινήσεων από πολιτικούς φορείς, καθώς και η ενημέρωση του κόσμου από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ είναι ανύπαρκτη. Συνεπώς, αυτές οι κινήσεις, που έχουν σοβαρά βάσιμο νομικό υπόβαθρο και παρότι οδηγούνται από αληθινά κίνητρα Πατριωτισμού, εν’ τούτοις είναι ευάλωτες από το διαβρωμένο καθεστωτικό κυβερνητικό σύστημα, το οποίο μονίμως μεθοδεύει την αποσιώπηση, προκειμένου οι Έλληνες Πολίτες να μην γνωρίζουν και να αποτελούν εύκολα θύματα πολιτικών εξαπατήσεων στις περιόδους των εκλογών …!!!

Επειδή λοιπόν αυτή η κατάσταση ΔΕΝ μπορεί να προχωρήσει πλέον και επειδή η κόλαση που βιώνει σήμερα ο Έλληνας καθημερινά χειροτερεύει, δημιουργήθηκε η Αυτόνομη Υπερκομματική Κίνηση Ενεργών Ελεύθερων Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών, με ανοιχτή συμμετοχή για όλους τους Έλληνες και με αίτημα μας προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, απαιτούμε επιτακτικά, εδώ και τώρα την Εθνική Κάθαρση, την προστασία του Έθνους της Πατρίδας του Ελληνισμού και των Ελλήνων, με προσδοκία την βοήθεια του υγιούς κομματιού της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που πραγματικά σέβεται τον εαυτό της!!!

Διότι μόνον όλοι μαζί πραγματικά μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή και να απαλλαγούμε από τα δεσμά που άλλοι μας επέβαλλαν, χωρίς μάλιστα να μας ρωτήσουν καν, εκμεταλλευόμενοι με πολιτική εξαπάτηση την εντέχνως κατευθυνόμενη από αυτούς τάχα «Λαϊκή βούληση»!!!

Έτσι, πρόσφατα έγινε μια κίνηση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη (Όλα τα στοιχεία για αυτήν είναι διαθέσιμα εδώ: http://iriwolf.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html) και βάση αυτής κατατέθηκε επισήμως στην Αθήνα και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, από τον πρώτο καταθέτων του εγγράφου κ. Μασσέλο Ιωάννη, την 4/11/2014, λαμβάνοντας τον αριθμό 7221 του γενικού πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας, «ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Και Ανοιχτή Δημόσια Επιστολή προς κάθε Έλληνα Δικαστικό Λειτουργό και προς όλο τον Νομικό κόσμο της Ελλάδας.», ένα έγγραφο πλήρως τεκμηριωμένο 208 σελίδων. Το κατατεθειμένο έγγραφο αυτό (ACT_IRI_2014.docx ή ACT_IRI_2014.pdf), καθώς και τα παραστατικά κατάθεσης, μπορείτε να τα δείτε, αλλά και να τα κατεβάσετε, από τον ανωτέρω διαδικτυακό σύνδεσμο.

Μάλιστα η κίνηση αυτή ανάμεσα σε πολλές άλλες κοινοποιήσεις, παράλληλα κοινοποιήθηκε και σε ΟΛΕΣ τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Ενώσεις της Χώρας, καθώς και σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους, με το αίτημα αυτή να γίνει γνωστή σε όλο τον Νομικό κόσμο και ΚΑΘΕ σύλλογος/ένωση, αφού ενημερώσει όλα τα μέλη του, να μας απαντήσει επίσημα για την θέση του ως προς την κίνηση αυτή, απαντήσεις που ακόμη αναμένουμε …. 

Το ίδιο έγινε και σε όλους τους νομίμως υπάρχοντες πολιτικούς φορείς, ζητώντας την πολιτική τους στήριξη, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν φορείς που έχουν απαντήσει ότι σαφώς στηρίζουν την κίνηση αυτή και δημοσίως τους ευχαριστούμε για αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι απλώς μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία, αλλά αρνήθηκαν να συνταχθούν και από άλλους αναμένουμε ακόμη την επίσημη απάντηση τους … 

Εδώ, όμως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε δημοσίως εκτός από τους Έλληνες Πολίτες που συντάχθηκαν και συνεχίζουν να συντάσσονται με αυτήν την κίνηση, όλα τα Blogs, που χωρίς να έχουν ενημερωθεί από εμάς, θεώρησαν Πατριωτικό τους καθήκον να διαδώσουν την κίνηση αυτή μέσω των μέσων που διαθέτουν (Ενδεικτικά: justiceforgreece, tolimeri, triklopodia, thesecretrealtruth, bloglovin, newkarologos, myblogs, palo, newsviewsgr, oparlapipas, anexartitos, axortagos, ithominews, news.freelist, dimsyntetas53, attikanea, το επίσημο blog του ΕΠΑΜ Βύρωνα, κ.α.).

Το έγγραφο αυτό περιγράφει όλους τους κυρίως διαπλεκομένους και όλη την διαπλοκή που μας οδήγησε ως εδώ, όπως και την αμφιλεγόμενη «μετάφραση» από την Ελληνική Δικαιοσύνη, των Συνταγματικών Άρθρων 61, 62 και 86, που παρέχουν την περίφημη ασυλία σε βουλευτές και κυβερνώντες. Άρθρα για τα οποία το Ανώτατο Δικαστήριο του Στρασβούργου προ πολλού, με τελεσίδικες αποφάσεις έχει καταστήσει σαφές ότι δεν εφαρμόζονται ορθά. (Βλ. μελέτες έγκριτων νομικών, όπως του Καθηγητή κ. Ιωάννη Παραρά και του Δικηγόρου κ. Δ. Κουκιώτη)!!!

Επίσης το έγγραφο αυτό περιλαμβάνει τις πιο χαρακτηριστικές κινήσεις των Πολιτών κατά του καθεστώτος και εστιάζει όσο αφορά τις ευθύνες - για την Εθνική Προδοσία και για την γενοκτονία των Ελλήνων - σε 13 κατηγορίες ανθρώπων, μέσα στις οποίες είναι το πολιτικό προσωπικό, οι τραπεζίτες, οι μιντιάρχες, οι εμπλεκόμενοι στην ΕΛ. ΣΤΑΤ., κ.α. Είναι συνάμα και ένα ιστορικό ντοκουμέντο που περιέχει όλες τις συνιστώσες της Εθνικής προδοσίας!!!




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.