21 Μαΐου 2014

Βραστό νερό έριξε Σαουδάραβας στην υπηρέτρια του. Δεν του έφερε γρήγορα τον καφέ. Αυτά είναι ήθη...

Η οικιακή βοηθός του τόλμησε να καθυστερήσει να του πάει τον καφέ και εκείνος, αποφάσισε να την τιμωρήσει ώστε η νεαρή να μάθει το μάθημά της....

Ο λόγος για έναν Σαουδάραβα και μία 23χρονη οικιακή βοηθό από τις Φιλιππίνες, πάνω στην οποία ο εργοδότης της ξέσπασε την οργή του με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο. 

Αφού την επέπληξε για την καθυστέρηση, ο άνδρας έριξε βραστό νερό στην πλάτη και τα πόδια της, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα να σφαδάζει από τον πόνο.

Το θύμα παρότι υπέφερε δε διακομίστηκε στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες, μέχρι που επικοινώνησε με συγγενείς της που της έδωσαν τον τηλεφωνικό αριθμό μίας νοσηλεύτριας.

Ένας εξάδελφος της 23χρονης, τελικά, τη μετέφερε σε νοσοκομείο του Ριάντ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες φωτογράφισε την πλάτη της και ανήρτησε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook.

Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης του περιστατικού, η γυναίκα βρίσκεται υπό την προστασία της πρεσβείας των Φιλιππίνων στο Ριάντ, που την προμηθεύει με φάρμακα και έχει φροντίσει για την περίθαλψή της.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ο Independent περίπου 70% των Φιλιππινέζων οικιακών βοηθών που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία έχουν υποστεί ψυχολογική και σωματική βία από τους εργοδότες τους.

[Πηγή] 
το είδαμε ΕΔΩ



Share

3 σχόλια:

Evie είπε...

Αγαπητέ Θάνο, ξεχάσαμε την δική μας Σπυριδούλα που την σιδέρωναν με καυτό σίδερο. Συμβαίνουν παντού και στα δικά μας ήθη!!!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλή μου φιλη Ευη οχι δεν την ξεχασαμε. Η εγκληματικοτητα παντου ειναι η ιδια...
Ομως η Σπυριδουλα εχει μεινει μοναδικο παραδειγμα στην ελληνική εγκληματολογικη ιστορια γι αυτο και την αναφερουμε ακομα....
Στο ισλαμ αυτα ειναι καθημερινη πρακτικη.... κι ακομα χειροτερα...
ακρωτηριασμοι, λιθοβολισμοι, αποκεφαλισμοι κλπ....

Ειναι μαι θρησκεια μισους.

Και ιδιαιτερα βαρβαρη απεναντι στην γυναικα.

Δες αυτην την αναρτηση που ειχα κανει παλιοτερα... να αντεχεις.

http://koukfamily.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4265.html

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία. Οι κανόνες του ισλάμ, είναι το άκρως αντίθετο της Ορθοδοξίας γι αυτό και μας το έφεραν μέσω των δύστυχων μεταναστών ( των ανθρώπων που χρησιμοποιούν όπως τους συμφέρει..) εδώ στην Ελλάδα. Εμάς μας έμαθαν από παιδιά να αγαπάμε (άσχετα το πως γινόμαστε όταν μεγαλώσουμε..)μας δίδαξαν το χριστιανισμό ο οποίος, είναι θρησκεία της αγάπης προς το συνάνθρωπο. Αν όμως αγαπάμε και φροντίζουμε ο ένας τον άλλο, πως θα καταφέρουν την μείωση του πληθυσμού μας. Αν δεν έχουμε ως θρησκεία το ισλάμ δηλαδή "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" αν μας μαθαίνουν από παιδιά να μην είμαστε άγριοι( γιατί ο χριστιανισμός είναι αγάπη η οποία δημιουργεί συνθήκες ηρεμίας και ειρήνης) πως θα πετύχουν την αλληλοεξόντωσή μας; Προσπαθούν πολύ εδώ και χρόνια να μας κάνουν κι εμάς άγριους με κάθε τρόπο και ένας πολύ καλός τρόπος είναι να χτυπηθεί ο χριστιανισμός από το ισλάμ. Ένας ακόμα πιο καλός τρόπος είναι, να κάνουν τις νεότερες γενιές να αγαπήσουν τη βία, μέσω παιχνιδιών στο ιντερνετ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μας κάνουν να αλλάξουμε γιατί αν υπάρχει αυτή η αλληλεγγύη μεταξύ μας,η Ελλάδα δεν θα χαθεί ποτέ και οι Έλληνες θα είμαστε στην πλειοψηφία μας, ένας φιλόξενος, ειρηνικός λαός. Αυτό όμως δεν το θέλουν..

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.