2 Φεβρουαρίου 2014

Ξέφραγκο αμπέλι η χώρα... Συνελήφθει Τούρκος μαζί με τους αναρχικούς κουκουλοφόρους που προσπαθούσαν να διαλύσουν την συγκέντρωση για τα Ιμια!!!

Τούρκος πολίτης συνελήφθη χθες από την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας. 

Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα.. 

Ο Τούρκος αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του (πετούσε βόμβες μολότοφ και συντόνιζε ομάδες αναρχικών) και εν τέλει διαπιστώθηκε ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ως ... πολιτικός πρόσφυγας! 

Ήδη έχει ενημερωθεί Η ΕΥΠ και ψάχνουν τον φάκελό του, αφού είναι ηλίου φαινότερο ότι κάτι τρέχει πίσω από αυτή την περίεργη υπόθεση. 

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΥΠ έχει ισχυρά στοιχεία ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ έχει "σπείρει" ή η ίδια έχει στείλει πράκτορες υπό την κάλυψη της ιδιότητας του πολιτικού πρόσφυγα στην Ελλάδα, είτε για να παρακολουθούν τους αριστεριστές Τούρκους είτε για να δημιουργούν επεισόδια όπως αυτά τον Δεκέμβριο του 2008 όταν Τούρκοι είχαν συλληφθεί σε διάφορα σημεία των Αθηνών να λεηλατούν και να καίνε...

Από εκεί και πέρα έχουμε μια "ζούγκλα" Τούρκων πρακτόρων ή Κούρδων είτε του DΗΚΡ-C, είτε προβοκατόρων συνεργατών της ΜΙΤ στην Ελλάδα. 

Στις 5 Οκτωβρίου 2011 μετά την έκρηξη χειροβομβίδας στα χέρια 32χρονου Κούρδου μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου 27 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Σε κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος βρέθηκαν ένα αντιαρματικό τύπου λόου οπλισμένο με βλήμα ανατολικού τύπου. ένα υποπολυβόλο καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες, ένα πολυβόλο ΑΚ, δύο νάρκες κατά προσωπικού, ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, ένα αυτόματο πολυβόλο παλαιού τύπου, δύο κασελάκια με 600 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 14 πυροκροτητές χειροβομβίδων, πέντε κιλά άγνωστης ύλης, τέσσερις επιθετικές και εννέα αμυντικές χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητές. 

Ο συνήθης οπλισμός των ελληνικών τρομοκρατικών ομάδων.

Tα ξημερώματα της 30ς Ιουλίου 2013 περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, εντόπισε και ακινητοποίησε 7μετρο φουσκωτό σκάφος, να κινείται ανάμεσα στην Χίο και τις Οινούσσες, στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες και δύο Κούρδοι τουρκικής υπηκοότητας.

Στο φουσκωτό βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες LOW, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, ρωσικής προέλευσης (όμοια με αυτή που βρέθηκε στο αυτοκίνητο στο Π.Φάληρο χθες το μεσημέρι και ίδια με αυτή που ρίχθηκε στην Εφορία Γλυφάδας), τέσσερις πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων, δύο πιστόλια των 9mm, 195 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, τέσσερις γεμιστήρες, δύο αυτοσχέδια εκρηκτικά γεμίσματα ζελατινοδυναμίτιδας, δύο πλήρεις αυτοσχέδιοι ωρολογιακοί μηχανισμοί, υλικό ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.