18 Ιουνίου 2013

Το ΣτΕ αποφάσισε να παραμείνει ανοιχτή η ΕΡΤ! – Μαξίμου: Δεν αναστέλλεται το κλείσιμο. Η ΕΡΤ (όπως την ξέραμε), έχει τελειώσει.

Το ΣτΕ αποφάσισε να παραμείνει ανοιχτή η ΕΡΤ, μέχρι να λειτουργήσει η νέα εταιρεία, ενώ η πρώτη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου ήταν η εξής: Δεν αναστέλλεται το κλείσμο της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ όπως την ξέραμε, έχει τελειώσει.

Με απόφαση του προέδρου του ΣτΕ, Κ. Μενουδάκου, αναστέλλεται λοιπόν εν μέρει η κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία διατάχθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ έως τη δημιουργία νέου φορέα.

Ειδικότερα, η απόφαση του κ. Μενουδάκου αναφέρει ότι διατάσσει την αναστολή εκτέλεσης τής από 11.6.2013 κοινής υπουργικής απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της με το οποίο προβλέπεται:

α. ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ και

β. ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ παραμένουν ανενεργές.

Ακόμη, διατάσσει τη λήψη από τον υπουργό Οικονομικών, Ι. Στουρνάρα, και τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Σ. Κεδίκογλου, των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα, που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπει η επίμαχη από 11.6.2013 κοινή υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δημόσιο αναμένεται να καταθέσει αύριο αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής του κ. Μενουδάκου.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν αφορά στο περιοδικό της “Ραδιοτηλεόρασης”, στο οποίο μπαίνει οριστικά λουκέτο. 

Ολόκληρη η προσωρινή διαταγή του ΣτΕ 

Βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 του Π.Δ/τος 18/1989 (Α 8), όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 2721/1999 (Α 112) και

Εχοντας υπόψη

α) Την υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 απόφαση του Υπουργού στον Πρωθυπουργό και του Υπουργού Οικονομικών «Κατάργηση της δημόσιας επιχείρησης «Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση, Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΡΤ – Α.Ε.)» (Β 1414), με το άρθρο 1 παρ. 2 της οποίας, ορίζεται, πλην άλλων, ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., με αποτέλεσμα να μην επιτελείται η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 1 του ν. 1730/1987 (Α 145), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 19 παρ. 1 του ν. 1866/1989 (Α 222) συμβολή δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στην ενημέρωση, στη μόρφωση και στην ψυχαγωγία του ελληνικού λαού και της ομογένειας.

β) Tην από 12.6.2013 αίτηση αναστολής της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) και του Παναγιώτη Καλφαγιάννη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ.

γ) Tις απόψεις των πληρεξουσίων των αιτούντων και των εκπροσώπων του Δημοσίου, τις οποίες εξέθεσαν προφορικώς.

Δ ι α τ ά σ σ ο υ μ ε

1. Την αναστολή της εκτέλεσης της προσβαλλόμενης υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της, με το οποίο προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ Α.Ε. παραμένουν ανενεργές (άρθρο 2 παρ. 2 περ. β της παραπάνω Κ.Υ.Α.).

2. Τη λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργό Οικονομικών και Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία  διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 1 της υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2013

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Κωνσταντίνος Μενουδάκος

Νωρίτερα, η συνακρόαση των νομικών εκπροσώπων της ΠΟΣΠΕΡΤ, του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Σ. Κεδίκογλου, και του υπουργού Οικονομικών, Ι. Στουρνάρα, με τον πρόεδρο του ΣτΕ, Κ. Μενουδάκο, και τον σύμβουλο Επικρατείας, Κ. Κουσούλη, διήρκησε δύο ώρες.

Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να προσβληθεί η επίμαχη κοινή υπουργική απόφαση και πως δεν μπορεί ο κ. Μενουδάκος να εκδώσει προσωρινή διαταγή για το θέμα αυτό.

Ακόμη υποστήριξαν ότι λόγοι κακοδιαχείρισης της ΕΡΤ επέβαλαν το κλείσιμό της και τόνισαν ότι δεν υπάρχει υποχρέωση ύπαρξης δημόσιας τηλεόρασης, αλλά ούτε συνταγματική διάταξη ή διεθνής σύμβαση, που να επιβάλει τη δημόσια τηλεόραση.

Από την πλευρά των εκπροσώπων της ΠΟΣΠΕΡΤ, προσκομίσθηκαν στοιχεία, που καταδεικνύουν ότι με το κλείσιμο της ΕΡΤ, απειλούνται προβλήματα εθνικής άμυνας και ασφάλειας, ενώ επικαλέσθηκαν οικονομική ζημιά του Δημοσίου από τη μη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.


ΣΧΟΛΙΟ
Ξανανοίγει η ΕΡΤ που κλείνει οριστικά!!!!!
Ο δικαστής ξεπέρασε και την Πυθία των Δελφών.....
Γι αυτό κι όλοι έχουν καταλάβει ο καθένας το δικό του....



Share

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

EKTAKTO, AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!! (Δεν ανήκω ουδόλως στον κάτωθι φορέα, το αναδημοσιεύω αυτούσιο όπως και το βρήκα λόγω της σημασίας ενός τέτοιων διαστάσεων γεγονότος εάν και εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο αληθές, όπου και δυστυχώς οι αποδείξεις απ’τον ίδιο φορέα είναι αμέτρητες, ανυπολόγιστης σημασίας και αναντίρρητες δυστυχώς, τα υπόλοιπα και υπολειπόμενα έγκεινται στη προσωπική κρίση/ και κατ’επέκτασιν προσωπική ευθύνη του καθενός απ’τους μέχρις εσχάτης λεπτομέρειας πληροφορούμενους Έλληνες) ΕΛΑΤΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ-Α-Ι ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ/ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΡΡΕΕΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΟΠΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΩΝ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!!! ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Η ΞΑΝΑΖΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΩΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΠΑΡΧΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΣ ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ/ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!! (ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ):

ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_17.html

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,

(…) ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) ΩΣΤΕ (…) ΩΣΤΕ (…) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (…) ΘΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΟΠΛΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ — ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ — ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ” UCK ” KAI TOY ” UCC ” ( ” ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ” ) ΚΑΙ ΑΠΟ 650.000 ΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ — ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ — ΚΛΠ (…) —–

(…) ΣΥΡΙΖΑ (…) ΣΤΟ 32 % (…) —– —–ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ (…) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ (…) ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !!! —— —– ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ” Χ 1 ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ (…) . —— ΑΝΤ ‘ ΑΥΤΟΥ , Α / Α : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ (…) – —-


prometheaneuropa.wordpress.com

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.