14 Ιουλίου 2012

Καταγγελία: Ελεγκτές του ΗΛΠΑΠ δεν ελέγχουν τους λαθρομετανάστες και τσακίζουν τους ανέργους στα πρόστιμα.

Το έλαβα με email και σας το παραθέτω:
 
Σοβαρή καταγγελία για ελεγκτές του ΗΛΠΑΠ που δεν ελέγχουν τους λαθρομετανάστες και τσακίζουν τους ανέργους στα πρόστιμα.
Ήμουν σήμερα το πρωί στο τρόλεϊ. Μπαίνει ένας ελεγκτής από μπροστά και ένας από την πίσω πόρτα και αρχίζουν τους ελέγχους στα εισιτήρια αφού πρώτα ο οδηγός έκλεισε τα ακυρωτικά μηχανήματα. 
 
Εγώ βρίσκομαι στη μεσαία πόρτα και βλέπω και τους δύο ελεγκτές. Ο πρώτος ελεγκτής βλέπει τρεις μελαχρινούληδες λάθρο να κάθονται στις πρώτες θέσεις και τους προσπερνάει χωρίς καν να τους ζητήσει εισιτήρια αλλά ζητάει το εισιτήριο μιας γιαγιάς που... κάθεται λίγο πιο πίσω.

Ο δεύτερος ελεγκτής από την πίσω πόρτα πιάνει έναν νεαρό Έλληνα χωρίς εισιτήριο και αμέσως ζητάει την ταυτότητά του και αρχίζει να γράφει στο μπλοκάκι το πρόστιμο. Ο νεαρός του φωνάζει, είμαι άνεργος, δεν έχω να πληρώσω ρε φίλε. Τίποτα ο ελεγκτής, συνεχίζει ακάθεκτος, κόβει το πρόστιμο και του το δίνει ζητώντας και τα λεφτά.

Πετάγομαι πάνω και φωνάζω στον ελεγκτή πως ο συνάδερφος του δεν ζήτησε καν εισιτήρια από τους λαθραίους. 
- Έχουν απεριορίστων μου απαντάει. 
- Που είναι οι κάρτες τους ρε κερατά, του λέω; Δείξε μου τες τώρα. 
- Εσύ τώρα τι το παίζεις μου λέει; 
- Εσύ του λέω να μας πεις τι μας το παίζεις. Δώσε μου τα στοιχεία σου τώρα να σε αναφέρω στον ΗΛΠΑΠ για παράβαση καθήκοντος. 
- Έχεις όρεξη πρωί πρωί μου απαντάει!!!! 
- Ναι ρε του λέω, έχω μεγάλη όρεξη. Τα στοιχεία σου του φωνάζω και λέω στον οδηγό να σταματήσει για να φωνάξω την αστυνομία. 

Δεν σταματάνε και εν τω μεταξύ γίνεται χαμός μέσα στο τρόλεϊ με τον κόσμο να έχει πάρει το μέρος μου και να φωνάζουν όλοι πως μόνο από τους Έλληνες ζητάνε εισιτήρια οι ελεγκτές και ποτέ από τους λαθραίους. Γυρίζει ο ελεγκτής και μου λέει τότε: 

- Εντάξει ρε φίλε αλλά τι να του ζητήσω του αλλοδαπού; Αφού δεν έχουν μαζί τους ούτε χαρτιά ούτε τίποτα, τι πρόστιμο να του ρίξω; 
- Να φωνάξεις αμέσως την αστυνομία να τους μαζέψει του απαντώ. Και τι μου απαντάει τότε; 
- Μα αν είναι να φωνάζουμε την αστυνομία σε κάθε στάση να τους μαζεύει, τότε δεν θα προχωρήσει καθόλου το δρομολόγιο. Δεν πληρώνει κανείς αλλοδαπός, και δεν φταίμε εμείς για αυτό!!!!!!!!
 
Του απαντώ τότε, να πάει να κόψει το λαιμό του, αλλά η δουλειά του είναι να ελέγχει ποιος κόβει και ποιος δεν κόβει εισιτήριο και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ και επιμένω να μου δώσει τα στοιχεία του. 
 
Τελικά σταματάει το τρόλεϊ στη στάση, βουτάω από τον ελεγκτή το μπλοκάκι προστίμων και κόβω χίλια κομμάτια όσα διπλότυπα πρόστιμα κατάφερα να του βουτήξω. Του το επιστρέφω, με κοιτάει αμίλητος και κατεβαίνουν στη στάση και οι δύο ελεγκτές και οι λαθραίοι χωρίς να πουν κουβέντα.

Στο εξής θα σας ελέγχουμε εμείς και είτε θα πληρώνουν όλοι, είτε κανείς του λέω και συνεχίζω να τα χώνω και στον οδηγώ ο οποίος και αυτός το έκανε τουμπεκί όταν άκουσε πως εδώ είναι Ελλάδα και δεν είναι λαθρομετανάστες οι Έλληνες πολίτες για να πληρώνουν τα πάντα αυτοί και τίποτα οι εισβολείς παράνομοι.. αφού δεν μπορεί μόνο οι Έλληνες να έχουν υποχρεώσεις ενώ οι λαθραίοι μόνο δικαιώματα. Να τα ξεχάσετε αυτά του φωνάζω..

"Ευχαριστώ κύριε" μου λέει ο νεαρός που είχε φάει το πρόστιμο και δέχομαι τα συγχαρητήρια από τους υπόλοιπους επιβάτες. Κάτι περίεργοι που έκοψα να κοιτάνε παράξενα πιο κει, δεν τόλμησαν να πούνε κουβέντα γιατί ήξεραν πως θα έφευγαν σούμπιτοι από τα παράθυρα.

Καταλάβατε κυρίες και κύριοι τι συμβαίνει με αυτούς που μπλέξαμε; Μη φοβηθείτε να φερθείτε αναλόγως σε τέτοιες περιπτώσεις. Χεσμένοι είναι και το ξέρουν. Τα αστεία με το τσάμπα των λαθραίων επειδή όλα τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και η προκλητική ανοχή αυτού του κράτους πρέπει να τελειώνει εδώ και τώρα.
O μ........ας της υπόθεσης δεν είμαι για να τα πληρώνω όλα εγώ, ενώ οι λαθραίοι τίποτα, επειδή κάποιοι γελοίοι επαγγελματίες ανθέλληνες θέλουν να το παίζουν φιλάνθρωποι από την Εκάλη.
 
ΣΧΟΛΙΟ
Μπορεί οι εκφράσεις του καταγγέλοντα συμπατριώτη να είναι βαριές αλλά το απαράδεκτο του πράγματος, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν είναι ότι οι λαθραίοι δεν πλήρωσαν εισιτήριο αλλά η αυστηρότητα των ελεγκτών κάτα των Ελλήνων συμπατριωτών τους.

Φτάνει που το κρατος συνεχίζει να είναι προδοτικό κι ανθελληνικό αφού σίγουρα θα έπρεπε το λιγότερο πολύτεκνοι, άνεργοι και ηλικιωμένοι να μην πληρώνουν καθόλου εισιτήριο, τουλάχιστον ας φέρονται σε προσωπικό επίπεδο με ανοχή οι ελεγκτές....

Αν η εντολές των προδοτών είναι να κάνουν οι ελεγκτές τα στραβά μάτια στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες τότε να κάνουν το ίδιο και για τους Ελληνες......



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.