22 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ;;

ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ;;;;

ότι δεν χρειάζονται άλλα εισπρακτικά μέτρα,
ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα,
ότι δεν θα μειωθούν τα όρια συνταξιοδότησης,
ότι δεν θα αυξήσει τις εισφορές,
ότι δεν θα βάλει φόρους στα καύσιμα,
ότι θα βελτιώσει τους όρους της απόσυρσης,
ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ,
ότι δεν θα παγώσει τους μισθούς,
ότι θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς,
ότι έχουμε 31 δισ. ανείσπρακτους φόρους,
ότι θα φέρει την αξιοκρατία,
ότι θα χαρίσει τα τραπεζικά δάνεια των φτωχών,
ότι δεν θα απολύσει συμβασιούχους
και ότι θα μειώσει την ανεργία

Τι ανακοίνωσαν οι «social-ληστές»

- Περικοπή του 14ου και του 13ου μισθού στο δημόσιο τομέα κατά 30% και αμέσως μετά τα δώρα (που ουσιαστικά αποτελούν τον 13ο και 14ο μισθό) έγιναν 250, 250 και 500 Ευρω αντίστοιχα.
- 20% περικοπή των πάσης φύσεως επιδομάτων δημοσίου (εξαιρούνται τα οικογενειακά επιδόματα, κίνητρο αποδόσεων και επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών)
- Αύξηση 2% του ΦΠΑ στο μεγάλο κλιμάκιο, από το 19% στο 21%. Ο ΦΠΑ αυξάνεται επίσης από το 4,5% στο 5%, από το 9% στο 10% και από 1ης Ιουλίου θα πάει 23%!!!
- «Πάγωμα» όλων των συντάξεων – δεν επηρεάζονται τα επιδόματα γιορτών και αδείας τα οποία πλέον έγιναν 200, 200 και 400 ευρω αντίστοιχα.
- Αύξηση 8 λεπτά στην τιμή της βενζίνης, αύξηση 3 λεπτά στο πετρέλαιο κίνησης. Παραμένουν ίδιες οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης.
- Απαλλαγή στον ειδικό φόρο πετρελαίου που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ
- Αύξηση κατά 20% των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε ποτά
- Επιβάρυνση στα τσιγάρα από το 63% στο 66%. H επιβάρυνση στα φθηνά τσιγάρα θα είναι χαμηλότερη από ότι στα ακριβά
- Εισαγωγή ειδικών φόρων κατανάλωσης σε είδη πολυτελείας (αυτοκίνητα με τιμή αγοράς πάνω από 35.000 ευρώ, σκάφη αναψυχής, πολύτιμοι λίθοι κ.ά.)
-Οριζόντια μείωση κατά 7% των αποδοχών, αποζημιώσεων και επιδομάτων πάσης φύσεως των ΝΠΙΔ που επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Νέα έκτακτη εισφορά 1% θα κληθούν να καταβάλουν οι πολίτες με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ. Στο 45% αυξάνεται ο φορολογικός συντελεστής για την υψηλή εισοδηματική κλίμακα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα έκτακτα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Ο κ. Πεταλωτής ανακοίνωσε επίσης την κατάργηση απαλλαγής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η επιβολή του φόρου αυτού συνεπάγεται επιβάρυνση μιας οικογένειας με μέση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος 1.770 KW/h το τετράμηνο, στα 9,7 ευρώ.

Επιγραμματικά, στα έκτακτα μέτρα για την εξασφάλιση της πιστής εφαρμογής του ΠΣΑ, τα οποία θα αποδώσουν συνολικά 4,8 δισ. ευρώ, περιλαμβάνονται:
-Η εισοδηματική πολιτική εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις και για τα έξοδα παράστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και για εκείνα του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, των υπουργών, υφυπουργών αλλά και στις αμοιβές των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων.
- Περιορίζεται κατά 5% το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης μείωση των δαπανών για την παιδεία, καθώς θα μειωθούν οι πιστώσεις για προγράμματα που υπάγονται στο αρμόδιο υπουργείο. Επίσης, μείωση 100 εκ ευρώ του μέρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πεταλωτής, για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθα ενέργειες:
- Καταργούνται οι αμοιβόμενες επιτροπές στο δημόσιο
- Απαγορεύεται η χορήγηση μπόνους σε στελέχη του δημοσίου τομέα και των νομικών προσώπων που επιχορηγούνται ή ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από το δημόσιο
- Μπαίνει τάξη στις υπερωριακές αμοιβές (μείωση 30%) και στις δαπάνες για μετακινήσεις
- Γίνεται αναστολή προσλήψεων στο δημόσιο τομέα το 2010 εκτός από Παιδεία, Σ.Α., Υγεία
- Το 2011 θα γίνεται μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις

Είστε ψεύτες κλέφτες απατεώνες λαμόγια ευνουχισμένες μαριονέτες
(ανίκανοι ή πρακτοράκια)που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα
Πως ανέχεστε να σας εκβιάζει με εκλογές ένας εκβιαστής πράκτορας ή ψυχοπαθής (εσείς θα διαλέξετε ένα από τα τρία η και τα τρία).
Για τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδω τους έχω τεκμηριώσει σε πολλοστά μηνύματα μου.
Το σύνταγμα αναφέρει ότι ο βουλευτής ψηφίζει κατά συνείδηση, όλα τα άλλα περί κομματικής πειθαρχίας είναι παράνομα.
Τώρα θα μου πεις κατεστρέψατε την παραγωγική δομή της χώρας για να γίνετε μιζαδόρόροι γιατί στην πρωτογενή παραγωγή δεν υπάρχουν μίζες.
Καταντήσετε το 1/3 ελληνικού λαού να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και τώρα ήρθατε να αποτελειώσετε το θεάρεστο έργο σας.
Για να συντάσσεται επιστολές διαμαρτυρίας προς το κόμμα σας (στάχτη στα μάτια μας)και να νομοθετείται με πόνο ψυχής αλήτες καλοί είστε.
Ρε η λέξη παραίτηση σας είναι άγνωστη κανείς σας δεν φοράει παντελόνια? Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα έτσι και αλλιώς αυτό δεν θα το γλυτώσετε.
Άλλα τώρα που έχετε το μέλι στα χέρια σας μ@@@@@ς είστε....
Ου να μου χαθητε καθάρματα και λίγα λέω.

ΜΑΝΩΛΗΣ Τ.

Το παραπάνω εστάλλει στους εξής:

To: AIDONIS; JENOGIANAKOPOYLOY; KASTANIDIS; KATSELI; LOBERDOS; LOBERDOS 1; PAPAKOSTANTINU; PAPANDREOY; PAPOYTSIS; PETALOTIS; PROTOPAPAS; RAGOYSIS; SAXINIDIS; SKANDALIDIS; XRISOXOIDIS

Και θα συμπληρώσω φίλε Μανώλη ότι επίσης διέλυσαν αντισυνταγματικά το συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό και κατέστρεψαν στον βωμό της ψεύτικης τεχνητής κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν και τα εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών (απολύσεις, αποζημιώσεις, συλλογικές συμβάσεις και οι νέοι μας πλέον θα δουλεύουν αμοιβόμενοι κάτω από το κατώτατο όριο της Γενικής Συλ. Συμβ. Εργασίας!!!)
Σκυλιά ανήμερα σκίζουν τις σάρκες μας.....




Share

4 σχόλια:

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΣΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ . ΙΛΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ψέματα Παπανδρέου
http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM

Kαι τι μας λέει αυτές τις μέρες(21/6) που το έχει ξαναπεί βέβαια(http://www.youtube.com/watch?v=lBln-RklD8k):
Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου: "Είναι επιτακτική η ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης"
http://thriskeftika.blogspot.com/2010/06/blog-post_8441.html

Ο Giorgos είναι αυτός που πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει γνωστή! Και δεν θα τον λέγαμε ιδιαίτερα...έξυπνο!...

Η απάτη της δήθεν χρεωκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία
http://filotimia.blogspot.com/2010/05/blog-post_3329.html

ΑΔΗΣ είπε...

Ψάξε να βρείς εάν υπάρχει η έννοια "Λόγος" (όπως τον εννούμε εμείς) σε
άλλους λαούς. Λίγους θα βρείς.
Όσο για τα προεκλογικά η νωπή εντολή
έχει καταντήσει μιά με τα όλα της
και πλήρης ΧΟΥΝΤΑ.

xristakis41 είπε...

Προ ημερών είχε πει ο Πρωθυπουργός: Αστεία και επικίνδυνα τα περί χρεοκοπίας

Η γεμάτες αοριστίες, ασάφειες, αλλά και αναξιόπιστες συνεντεύξεις του Πρωθυπουργού με βάζει σε προβληματισμό

Όταν δεν υπάρχει η μέριμνα και η υποδομή της ανάπτυξης για τον τόπο
Όταν εκπροσωπείτε το κόμμα της διαφθοράς
Όταν ψηφίζετε μέτρα υπέρ της πολιτικής διαφθοράς
Όταν οδηγείτε στην εξαθλίωση τον τόπο λόγο των αντικοινωνικών μέτρων
Όταν δεν τηρείτε και δεν εφαρμόζετε ούτε μία από τις προεκλογικές σας υποσχέσεις
Όταν με τα μέτρα που παίρνετε παραβιάζετε 16 τουλάχιστον άρθρα από το Ελληνικό Σύνταγμα
Όταν με τα μέτρα αυτά απαξιώνετε την νοημοσύνη του Έλληνα
Όταν καταργείτε Εθνικής και Πολιτιστικής σημασίας παραδόσεις
Όταν μια τόσο πλούσια χώρα με παγκόσμιο πολιτισμό καταφέρατε να την υποβαθμίσετε, και να διεκδικούν άλλοι μέρος από αυτόν
Όταν η έλλειψη σωστής Παιδείας οδηγεί σε απαξίωση και μαρασμό της Εθνικής και Πολιτιστικής μας ταυτότητας
Όταν όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα τα ο Έλληνας τα ΖΕΙ καθημερινά και δεν είναι αστεία, αλλά είναι επικίνδυνα αυτά που πάτε να εφαρμόσετε

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.