16 Ιουνίου 2010

Δύο μηνύματα από φίλο αναγνώστη στους Λοβέρδο και Παπακωσταντίνου.

Ελαβα αυτά τα δύο emails που στάλθηκαν από φίλο αναγνώστη:

Πρός Ανδρέα Λοβέρδο.

Μαζί σου ΑΝΤΡΕΑ για μια ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.
Αλήθεια άκουσα κάτι για τα βαρέα και ανθυγιεινά.
Ξέρεις ότι πληρώνουμε 3% επιπλέον εισφορά από τους άλλους εργαζόμενους και δέν μας κάνεις χάρη!!!
Αυτά πληροφοριακά μήπως ανοίξεις το στόμα σου και το πεις στο ΔΝΤ.
Και για απολύσεις αντισυνταγματικές με προεδρικά διατάγματα άκουσα αλλά θα το αναλύσουμε άλλη φορά μικρέ σερίφη.

Αφού δεν υπάρχει σάλιο σου βρήκα λύση

Ζήτα από τον ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ που τα έπαιξαν στο χρηματιστήριο και χάθηκαν τεράστια ποσά......
Δεν έχεις ακούσει τίποτα για τα περίφημα Λαμπρόχατα;
Αλλά τότε είχες βουλοκέρι στα αυτιά και δεν κατάλαβες τίποτα.......

Και ας πει κάποιος σε αυτό το γελοίο ανθρωπάκι (ΣΗΜΙΤΗ) να βγάλει το σκασμό και να μην κάνει δηλώσεις για την επιστροφή στη δραχμή.....
Μας είπε τότε ότι θα μας γλυτώσει από τις υποτιμήσεις της δραχμής, αλλά δεν μας είπε τίποτα για τις υποτιμήσεις και ανατιμήσεις του ευρώ.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν στατιστικολόγο γιατί οικονομολόγος όπως μας τον παρουσιάσατε δέν είναι.
Ξέρω κι άλλα, αλλά στα γράφω με δόσεις για να τα εμπεδώσεις.

ΥΣΤ

ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!
ΑΝΤΡΕΑ
Να το θυμάσαι, εσείς υπογράψατε το μνημόνιο αλλά το μνημόσυνο εμείς θα σας το κάνουμε....


Προς Γιώργο Παπακωσταντίνου.

Επειδή δέν κάνετε τον κόπο να απαντήσετε σε έναν απλό Έλληνα πολίτη πρέπει να σας πει κάποιος ότι η λέξη Υπουργός σημαίνει υπηρέτης του λαού αλλά προφανώς δεν έχετε καμία επαφή με την ελληνική παιδεία.
Μην με θυμηθείτε παραμονές εκλογών γιατί κάπου θα σας βρω να είστε σίγουρος και τότε δεν θα σας πάρω με τις πέτρες αλλά με κοτρόνες.....

Επαναλαμβάνω την ερώτηση μου:
α) Τα 31 ανείσπρακτα δις τα εισπράξετε; και αν όχι ενημερώστε με για της ενέργειες που έχετε κάνει και πότε αυτά τα χρήματα θα εισέλθουν στο δημόσιο ταμείο.
β)
Σας παρακολούθησα στο κοινοβούλιο την Παρασκευή στην απάντηση που δώσατε στον κύριο Τσίπρα. Υποστηρίξατε ότι ένα σύγχρονο κράτος δέν μπορεί να είναι καζινάς με αυτό το σκεπτικό δέν μπορεί να είναι και νερουλάς!! κλπ....
Αλλά εγώ είμαι βλάξ. Πείτε μου από πότε το αγαθό του Θεού το νεράκι γίνετε κρατικό αγαθό και το πουλάτε;;;
Αναμένω απάντηση για να ξέρω αν θα φτιάξω στέρνα να μαζεύω νεράκι η όχι. Για να μην πληρώνω κάτι νταβατζήδες σαν εσένα και αυτούς που θα αγοράσουν(!!!!) την εταιρία υδάτων......

Πείτε μου τα έξοδα της στέρνας εκπίπτουν από την εφορία;


Υστ

Εκτός αν κοιμάστε και ξυπνάτε με ένα όνειρο. Πόσους φόρους θα επιβάλετε ακόμα. Αλλά τέτοια οικονομικά ξέρω και εγώ.

Το ΔΝΤ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.