17 Σεπτεμβρίου 2017

«Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του Αντιχρίστου» ... (εξαιρετικό)

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ 

Γράφει ο π. Θεόφιλος 

Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν. Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία». 

Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, Μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου. 

Και μέσα από ποτάμια αίματος αλλά και δάφνες δόξας, ο αγώνας αυτός φθάνει στο τέλος του, με την Ελλάδα να σέρνει τα βήματά της στα τελευταία μέτρα, αγνώριστη και μακρυά από τον ένδοξο καλό εαυτό της. Μία Ελλάδα που την κατάντησαν να σέρνεται μέσα στην αθλιότητα, στα “Gay pride”, την διαφθορά, το ψέμμα, την υποκρισία, την διαπλοκή, την εσχάτη προδοσία, την Τουρκολαγνεία, την πορνεία και την από άκρου μέχρις άκρον πολιτική σαπίλα και δυσωδία. 

Κατάντησαν την Ελλάδα, μία σκιά της ένδοξης Ιστορίας της και την πλημμύρισαν μέσα στην μαυρίλα των λαθρομεταναστών του Ισλαμικού στρατού, έτοιμη να την παραδώσουν ανυπεράσπιστη, στις δυνάμεις του αντιχρίστου.  

Και ενώ όλα αυτά είναι μία θλιβερή πραγματικότητα, ο αντίχριστος, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του σήμερα, δημιουργεί γύρω μας μία ψεύτικη εικόνα και μας κοιμίζει, σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είναι όλα, «όπως πρέπει».
Παρουσιάζονται παντού και βγαίνουν στα κανάλια με τα κουστούμια και τις γραβάτες και με «σοβαρότητα» μοιράζουν ψέμματα, χυδαιότητα, παραλογία, αθλιότητα και βγάζουν μία ανυπόφορη βρώμα σαπίλας. 

Αλλά έτσι ακριβώς είναι το «όπως πρέπει» για το “βδέλυγμα της ερημώσεως”. Όλη αυτή η σιχαμάρα που ζούμε, τα “Gaypride”, η διαφθορά, όλη αυτή η ελεεινή και άθλια πορνεία, ο σοδομισμός, η αλλαγή στις έννοιες των λέξεων και το παράλογο που «θέλει» να γίνει λογικό και αυτή η πολιτική σαπίλα και δυσωδία που μας κυβερνά κάνοντας ότι θέλει, χωρίς να λογαριάζει νόμους και Σύνταγμα, αυτό είναι για τον Αντίχριστο το «όπως πρέπει». 

Η πορνεία έχει περάσει και στις περισσότερες ιστοσελίδες και μαζί με τις ειδήσεις, «ενημερώνεσαι» και για τον πισινό της κάθε πόρνης του κόσμου, αλλά και των Ελληνίδων Βουλευτών. 

Δικαιοσύνη ανύπαρκτη, εισαγγελείς άφαντοι, στρατός που έχει προδώσει όλα τα μυστικά στον εχθρό και έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στον Τούρκο και το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε έναν ομοφυλόφιλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως έκαναν στην Αμερική, έτσι για να προωθήσουμε και εμείς μαζί με τα “gay pride”, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων στις θέσεις εξουσίας. 

Και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν ως «φυσιολογικά», με τους πολιτικούς να αισθάνονται και «υπερήφανοι» για το «έργο» που προσφέρουν στην πατρίδα. 

Ο πάτος και ο απόπατος της απόλυτης ξεφτίλας. 

Ελληνίδες και Έλληνες: «Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του Αντιχρίστου». Από δω και πέρα θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως μας τα έλεγε και μας προετοίμαζε ο Άγιος Παϊσιος. 

Ο εχθρός της ανθρωπότητας και ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων, είναι εδώ και δεν λέγεται «παγκοσμιοποίηση», δεν λέγεται «Νέα Τάξη», δεν λέγεται «επικυρίαρχοι», δεν λέγεται «χαζαροεβραίοι», δεν λέγεται «κόκκινοι ή πράσινοι Δράκοι», δεν λέγεται «λευκή ή μαύρη αδελφότητα», δεν λέγεται «Μασωνία» ούτε «Ιλλουμινάτι» δεν λέγεται «Σιωνισμός», δεν λέγεται «αθεϊα». Όλα αυτά είναι απρόσωπα «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο Αντίχριστος, αλλά και διαφορετικά «ψευδώνυμα», πίσω από τα οποία κρύβεται το ίδιο σιχαμένο πρόσωπο. Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται: Αντίχριστος. 

Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί, αλλά όχι το Αντίχριστος, γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ξυπνάει από αυτήν την άθλια και πόρνη, – αλλά «όπως πρέπει», για τον Αντίχριστο– πραγματικότητα. 

«Αντίχριστο» όμως τον αναφέρουν όλοι οι Άγιοι, όπως και ο Άγιος Παϊσιος. Και ο λόγος είναι γιατί είναι πολέμιος του Χριστού και του Ευαγγελίου, αφού ο Χριστός τον συνέτριψε κατά κράτος. Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε. Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος, σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς, προβάλλεσαι και ανεβαίνεις. 

Ελληνίδες και Έλληνες: Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του Αντιχρίστου. 
Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως θέλει να γίνει «Παγκόσμιος Κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε, είναι πως από εδώ κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «Παγκόσμιας Κυβέρνησής» του. Από την Ελλάδα. 

Και δεν έχετε παρά να κυττάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως θα είναι η «Παγκόσμια Κυβέρνηση» του Αντίχριστου. 

Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα; 
Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι» και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα, που είναι η πατρίδα του φωτός και το κάστρο του Χριστού, τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί στον κόσμο, εκτός των Ελλήνων. 

Τώρα, θα μπουν όλα τα πράγματα στην θέση τους και θα γίνουν κατανοητά, όλα αυτά τα άθλια αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Γιατί μας πολεμούν όσους φωνάζουμε για Ελλάδα και Ορθοδοξία και γιατί προωθούνται συνεχώς και έχουν κυριαρχήσει, η αθλιότητα, το ψέμμα, η Τουρκολαγνεία, τα αίσχη και ο σοδομισμός. 

Τώρα, θα εξηγηθεί το μίσος που δείχνουν για τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας. Τον Σταυρό στην σημαία μας. Τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας μας. Τον Εθνικό μας Ύμνο που έχουν καταργήσει από τα σχολεία μας. Την προσευχή και τον Εκκλησιασμό των μαθητών που θέλουν να καταργήσουν. Το «μάθημα» της πορνείας που θέλουν να εισάγουν ακόμα και στο Δημοτικό. «Σεξουαλική αγωγή» το λένε. Το μίσος και η οργή που τους πιάνει κάθε Πάσχα για το Άγιο Φώς και κάθε Χριστούγεννα που τους ενοχλεί ο στολισμός της Φάτνης του Χριστού. 

Ελληνίδες και Έλληνες: Καλώς ήρθατε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση, της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του Αντιχρίστου. Ο Αντίχριστος είναι εδώ. Είναι μέσα στην Ελλάδα και την κυβερνάει. Και σε κάθε καρέκλα εξουσίας και Διεύθυνσης, έχει βάλει δικούς του, για να προχωρούν το σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας και κατά των συμβόλων του Έθνους μας. 

Οι «εκλογές» ήταν ένα βρώμικο σχέδιο, για να έχουν το άλλοθι πως τους ψήφισε ο λαός και έχουν «νωπή εντολή». Βλέπετε στους πέντε μήνες «μπαγιατεύει» η εντολή και την θέλουν πιο «φρέσκια». 

Τώρα θα αρχίσουν τα «παπαγαλάκια» του αντίχριστου να λένε δεξιά και αριστερά, «με αυτά που ψήφισε ο λαός, καλά να πάθει», αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί όταν ο λαός ψήφισε στο δημοψήφισμα «ΟΧΙ», δεν το δέχθηκαν. Τώρα που έβγαλαν ότι αποτέλεσμα ήθελαν, με την Εβραϊκή “Singular Logic” που ελέγχει, οργανώνει, προγραμματίζει, νοθεύει και βγάζει ότι αποτέλεσμα θέλει, χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει, τώρα θα λένε: «με αυτά που ψήφισε ο λαός……..». 

Αλλά και με αυτά που ψήφισε ο λαός, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή που από 52% το έκαναν 45%. Αλλά είπαμε. Κυβέρνηση του Αντιχρίστου είναι. Μην ψάχνουμε λογική. Ότι θέλουν κάνουν. 

Αυτά που ψήφισαν στο τελευταίο μνημόνιο, που ούτε το διάβασαν, έχει να κάνει με γενική κατάργηση των συμβόλων της Ορθοδοξίας, των Εθνικών παρελάσεων και οτιδήποτε θυμίζει Χριστό και Ελλάδα, ενώ παράλληλα προωθεί την ελεύθερη πορνεία, με «μαθήματα» από το Δημοτικό. Αυτά θα τα προωθούν σιγά σιγά με τον γνωστό τους τρόπο αλλά η τωρινή κυβέρνηση θα επιχειρήσει να δώσει στους Έλληνες και το πρώτο Χάραγμα του Αντιχρίστου. Αυτό που είναι ο πρόδρομος του τελικού χαράγματος. Δεν θα είναι τώρα το ηλεκτρονικό τσίπ επάνω στο σώμα μας, αλλά το ηλεκτρονικό τσίπ ελέγχου σε ατομική κάρτα «ταυτότητα». 

Θα θελήσει όμως να ψηφίσει πρώτα, την ολοκληρωτική παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας στον Αντίχριστο. Να ξέρετε πως η Ελλάδα ακόμα, δεν έχει εντελώς χαθεί, άσχετα από την προπαγάνδα που κάνουν τα «παπαγαλάκια». Μετά θα προσπαθήσει να επιβάλλει στους Έλληνες, το πρώτο Χάραγμα της κυβέρνησης του Αντιχρίστου, μέσω της επιβολής της Ηλεκτρονικής Κάρτας Ελέγχου που θα έχει πάνω της το 666. 

Έτσι λοιπόν, πετύχουν δεν πετύχουν το Χάραγμα, θα προκηρύξουν πάλι εκλογές, αλλά πριν γίνουν εκείνες οι εκλογές, θα σηκωθούν και θα φύγουν και θα μας παραδώσουν στεγνά στον Αντίχριστο και στο Ισλαμικό τέρας του, που έφεραν μέσα στην χώρα μας. 

Ετοιμαστείτε γιατί όπως είπε ο Άγιος Παϊσιος, «θα παραδώσουν την χώρα στον Αντίχριστο». Και τότε θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα. 

Θα καθαρίσει η Ελλάδα αδέρφια, από την βρωμιά και την σαπίλα που υπάρχει μέσα της, αλλά αυτό θα είναι και είναι και πολύ επώδυνο. Γιατί είναι εκατομμύρια οι βδέλλες που πίνουν το αίμα από το σώμα του Έθνους. Και θα είναι πολύ επώδυνη αυτή η επέμβαση του Χριστού. 

Ελληνίδες και Έλληνες: Καταλάβετε και συνειδητοποιείστε τι συμβαίνει. 
Ζούμε σήμερα μέσα στα χειρότερα «ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ» της ιστορίας του ανθρώπου στη Γη. Ο Αντίχριστος, αυτός ο άρχων της αθλιότητας, της πορνείας, του σοδομισμού και κάθε τι σάπιου και εμετικού έχει κυριαρχήσει. Ο προφητευμένος από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Αντίχριστος είναι εδώ. Κυβερνάει. Και θέλει να φέρει το Χάραγμα στην Ελλάδα. Αυτό που θα ζήσουμε είναι ένας νέος «κατακλυσμός» αλλά και πολύ χειρότερος. Βιαστείτε και τρέξτε να μπείτε μέσαστην “Κιβωτό της Σωτηρίας του Χριστού” και μην περιμένετε «σωτηρία» από ανθρώπους του Αντίχριστου. 

Τα έργα που κάνουν για την Ελλάδα, τα βλέπετε. Κανείς δεν ακολουθεί τον Χριστό. Όλοι τους ακολουθούν τον Αντίχριστο και πολεμούν με μίσος την Ελλάδα, επειδή είναι το κάστρο του Χριστού στον κόσμο. 

Θέλω όμως να θυμάστε πως ο Ελληνικός λαός είπε «ΟΧΙ» στα μνημόνια που αυτοί ψήφισαν και αυτό να μην το ξεχάσετε, γιατί είναι πολύ σημαντικό, αφού ότι κάνουν είναι αντίθετο με την βούληση του λαού. Αυτό το «ΟΧΙ», δεν το άλλαξε η ψηφοφορία στις 20 Σεπτεμβρίου. Το δημοψήφισμα αλλάζει μόνο με δημοψήφισμα και τώρα δεν ήταν δημοψήφισμα. 

Ότι κάνουν λοιπόν είναι αντισυνταγματικό και παράνομο, αλλά δεν ρωτάνε κανέναν, αφού αυτό θέλει ο Αντίχριστος για να του παραδώσουν την χώρα.


Είπαμε: Κυβέρνηση του Αντιχρίστου είναι και ότι θέλουν κάνουν. 
Ότι και να κάνουν όμως δεν πρόκειται η Ελλάδα να χαθεί. Δεν πρόκειται οι Έλληνες να σφραγιστούν με το χάραγμα του αντίχριστου. Είμαστε ο λαός του Θεού και θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας και την ανοδική μας πορεία. Το χρωστάμε αυτό στους ήρωες προγόνους μας, στις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων, αλλά και στην ανθρωπότητα, που περιμένει από εμάς να την ελευθερώσουμε από την δουλεία της Παγκόσμιας Δικτακτορίας του Αντίχριστου, που κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ότι πιο σιχαμένο, ότι πιο ελεεινό, ότι πιο απάνθρωπο υπάρχει. Αυτό που ονόμασε «βδέλυγμα της ερημώσεως», ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής.

Μπορεί να δείχνει «δυνατός», αλλά είναι ασήμαντος, γιατί έχει νικηθεί κατά κράτος από τον Σταυρό του Χριστού. Τρέμει μπροστά στον Σταυρό και αυτή η απεγνωσμένη και ολομέτωπη επίθεση που μας κάνει, είναι το τελευταίο του ξέσπασμα, που δείχνει πως «πνέει τα λοίσθια». 

Γιατί αυτήν την φορά η «Κωνσταντινούπολη» δεν θα πέσει. Δεν θα ακουστεί «εάλω η Ελλάς». Γιατί η πραγματική Ελλάς, δεν είναι αυτό το εμετικό σίχαμα του Αντιχρίστου που ζούμε. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΣ. 

Και όσοι ανήκουμε σε αυτήν την Ελλάδα την γνωρίζουμε πολύ καλά. Και ας μας έχουν «πετάξει» στην άκρη, γιατί χαλάμε τα σχέδια του Αντίχριστου. 

Είμαστε όμως πάρα πολλοί και η αηδία και η οργή των Ελλήνων είναι μεγάλη. Γιατί η πίστη προς τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους μας είναι ζωντανή. Γιατί οι προσευχές μας είναι θερμές και ακούγονται. Και όλα αυτά μαζί, είναι κάτι πολύ δυνατό που βράζει και δεν φαίνεται, γιατί αυτό δεν προβάλλεται και δεν του δίνουν και λόγο για να ακουστεί. 

Προσπαθούν να το θάψουν αλλά ματαιοπονούν. Αυτό «βράζει» καιρό τώρα και είναι κλεισμένο μέσα σε «χύτρα» χωρίς «βαλβίδα εκτόνωσης». Αλλά την ώρα και την στιγμή που θα σκάσει και θα σηκωθεί ο «γίγαντας» με τον Σταυρό του Χριστού στο χέρι, αυτό το «ωστικό κύμα», θα πάρει τον Αντίχριστο και όλες τις κυβερνήσεις του και όλη την σαπίλα και την δυσωδία τους και θα τους στείλει εκεί, που είναι από αιώνων προγραμματισμένοι να πάνε. 

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ: ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΝΗΣΤΕΙΑ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!! 

π. Θεόφιλος 
Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου Νομού Μαγνησίας 
agiosxaralampos.gr
το είδαμε στο Πλατυτέρα των Ουρανών

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.