Σελίδες

17 Απριλίου 2017

Συνεχίζει το κράτος να στηρίζει τα συμφέροντα των τραπεζών... Εχουν συστήσει συμμορία κατά των πολιτών.

Υποχρεωτικά με τραπεζικό μέσο θα γίνεται εφεξής η καταβολή της κάθε είδους μισθοδοσίας στους εργαζόμενους κάθε επιχείρησης, εφόσον η τελευταία επιθυμεί να εκπέσει τη σχετική δαπάνη από τα ακαθάριστα έσοδά της.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε αναλυτική εγκύκλιο με την οποίο κοινοποιούνται στις εφορίες και τις επιχειρήσεις οι προβλέψεις της νομοθεσίας για το συγκεκριμένο θέμα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΑΑΔΕ, πέραν της μεταφοράς χρημάτων μέσω ειδικών διαδικτυακών εφαρμογών και της χρήσης χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, ως κατάλληλα μέσα πληρωμής της μισθοδοσίας, νοούνται ενδεικτικά και τα ακόλουθα: 

Η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του μισθωτού, έστω και αν υπάρχουν περισσότεροι συνδικαιούχοι, είτε με μετρητά είτε με μεταφορά μεταξύ λογαριασμών (έμβασμα) 

Η χρήση ταχυδρομικής επιταγής - ταχυπληρωμής ή η κατάθεση σε λογαριασμό πληρωμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Η χρήση τραπεζικής επιταγής. 
Η έκδοση επιταγής σε διαταγή του μισθωτού 

Σπύρος Δημητρέλης  
Πηγή: capital.gr
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Δεν νομίζω να έχει κανείς αμφιβολία γιατην αντισυνταγματικότητα των διατάξεων αυτών...
Δηλαδή έχουμε 2 εργοδότες...
Ο ένας πληρώνει τους εργαζομένους του μέσω τραπέζης...
Ο άλλος πληρώνει μέσω του νόμιμου κρατικού χρήματος σε μετρητά...
Μόνο ο πρώτος έχει δικαίωμα να εκπέσει την σχετική δαπάνη μισθοδοσίας από τα έσοδά του....

Γιατί;
Τι παράνομο έχει κάνει ο δεύτερος;
Είναι κάτι παρόμοιο με το ότι ο πολίτης που αγοράζει καταναλωτικά προϊόντα με πλαστικό χρήμα ή μέσω τραπέζης έχει φοροαπαλλαγή ενώ αυτός που αγοράζει με χρήση μεετρητών όχι...

Οπως καταλαβαίνετε μπαίνουμε πλέον σε μια νέα αντιδημοκρατική φάση με αντιστυνταγματικούς και φασιστικούς νόμους...  

Η αδράνεια των πολιτών αποθρασσύνει τους διεθνιστές προδότες κυβερνώντες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.