11 Μαΐου 2018

Υγιή εναντίων “χαλασμένων μυαλών” στην πατρίδα μας.

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Όπως τα ζιζάνια που καταστρέφουν τα σπαρτά έτσι και η ξενόφερτη προπαγάνδα στην οποία υποβλήθηκε ο ελληνικός λαός τις τελευταίες δεκαετίες με τη βοήθεια των εγχώριων “πνευματικών πορνών”, κατάφερε να καταστρέψει πνευματικά ένα μεγάλο μέρος του, καταντώντας τον εθνικά και κοινωνικά άχρηστο ή αυτοκαταστροφικό και εθνοκτόνο.

Το χαλασμένο πνευματικά μέρος του ελληνικού λαού που συνεχώς αυξάνει, σε συνδυασμό με την γήρανση του ελληνικού πληθυσμού, την αυξανόμενη τάση για εξωτερική μετανάστευση και την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, δημιουργούν ένα θανατηφόρο κοκτέιλ για την πατρίδα μας ασυγκρίτως πιο ισχυρό από την οικονομική καταστροφή το εξωτερικό χρέος και την Τουρκία.

Αυτά που ψηφίζονται τα τελευταία χρόνια στη Βουλή δείχνουν ότι έχει χαθεί η λογική και ότι τα πνευματικά “χαλασμένα μυαλά” αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου. Η μάχη επομένως για την σωτηρία της πατρίδας θα δοθεί από το υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού.

Κατ΄ επανάληψη έχω γράψει ότι δεν πρόκειται πλέον για μια ιδεολογική αντιπαράθεση. Αν την δει ο ελληνικός λαός με αυτή την ματιά έχει ήδη χάσει. Είναι γι’ αυτόν μια μάχη ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο. Από την μια πλευρά βρίσκονται οι πνευματικά υγιείς δυνάμεις της χώρας και από την άλλη τα “χαλασμένα μυαλά” και οι συντασσόμενοι με αυτούς που είναι οι προδότες και οι πουλημένοι, έναντι πλούσιων υλικών παροχών στους ξένους και όσοι κοιτάνε την εφήμερη βόλεψή τους. Όσοι λένε: “ας κοιτάξω να απολαύσω το σήμερα και δεν με ενδιαφέρει το αύριο”.

Η μάχη όμως δεν διεξάγεται “καθαρά”. Είναι πιο εύκολο για τον οργανισμό να αντιμετωπίσει τα άρρωστα κύτταρα, όταν τα αναγνωρίζει και δύσκολα όταν υπάρχει η αδυναμία αναγνώρισης τους. Είναι όπως στον πόλεμο που πέρα από το μέτωπο έχουμε και τις επιχειρήσεις που γίνονται πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Έτσι και στις υγιείς πατριωτικές δυνάμεις έχουν εισχωρήσει πράκτορες που σκοπό έχουν την εκ των έσω διάλυση της συμμαχίας τους και την εξουδετέρωσή τους. Απαιτείται προσοχή! Πολλοί υποταγμένοι νεοταξίτες και διεθνιστές έχουν παρατηρηθεί τελευταία να σηκώνουν το λάβαρο της επαναστάσεως για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό!

Με βάση τα δεδομένα αυτά, αγνοί πατριώτες με επίγνωση της κατάστασης, με αντίληψη και διάκριση προχώρησαν στην δημιουργία του “ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” με σκοπό την ένωση όλων των υγιών δυνάμεων της χώρας σε ένα σώμα στον κοινό αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας. Επειδή οι άνθρωποι που αποτελούν το “προζύμι” του “ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” γνωρίζουν όλους αυτούς τους καμουφλαρισμένους πατριώτες που κινούνται στον χώρο σε ρόλο πρακτόρων και σαμποτέρ καλούν τον αγνό ελληνικό λαό να αποφύγει τις κακοτοπιές, να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο “ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” και να το στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του.

Ηλίας Ευαγγελόπουλος 
Οικονομολόγος



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.