Σελίδες

25 Απριλίου 2018

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλούν παλιοφασιστάκια οι μετανάστες;

Στα πρόσωπα των μεταναστών μουσουλμάνων διακρίνει κανείς την ειρήνη, την αγάπη τον αλληλοσεβασμό για τις χώρες που πασχίζουν να εγκατασταθούν, να στεριώσουν! νανε καλοδεχούμενοι, θα περάσουμε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Καταρχας γιατι δεν μπορειτε να αγαπησετε ρε “ρατσιστες” εναν λαο οπου …

Μισει τους αλλοθρησκους και θελει να τους σκοτωσει ..
Μισει τους ομοφυλοφιλους και θελει να τους κρεμάσει και να τους σκοτωσει γιατί τους θεωρεί περιττώματα της Φυσης ..
Μισει θανασιμα οποιον εχει διαφορετικο τροπο ζωης εκτος απο τον δικο του …
Μισει την ελευθερια στις γυναικες που τις χρησιμοποιεί μόνο για να τις γκαστρώνει και ν' αυξάνει τον πληθυσμο της Μουσουλμανίας οπου γης…
Μισει τους σκυλους και σε πολλες περιπτωσεις τους σφάζει και τους τρωει …αλλα ειναι ετοιμος να σκοτωσει εσενα άπιστε που τρως χοιρινο...!

Φοβαται μην πεθανει στην μαχη απο τραυμα στα γεννητικα οργανα γιατι ετσι δεν θα κανει χαρες με τις 72 παρθενες, τα ουρι του Παραδεισου στον οποιο θα πάει αν σκοτωσει όσους περισσοτερους αλλόθρησκους μπορει… !! 

Να συνεχισω ρε “ρατσιστη” ; Γιατι ρε δεν αγαπας αυτο τον λαό της αγαπης; Τον χωρισμένο σε Σουνίτες και Σιίτες που αλληλοσφάζονται;

Γιατι δεν ακους την λογικη του πολιτικώς ορθου ..της παγκοσμιοποίησης που σε χρειάζεται βλάκα για να προωθήση τέτοιες τερατώδεις αντιλήψεις στο όνομα ενός αδιαμόρφωτου, ασχημάτιστου, ακαθόριστου, ενοποιημένου κι από όλους αποδεκτού Θεού;

Οπισθοδρομικε παπαρα … και γραφικε συνομωσιολογε …!! Άφησε επιτέλους τη Μουσουλμανία να εισβάλλει στην Ευρώπη και πρώτα από όλους στην Ελλάδα της χαμένης εθνικής κυριαρχία, της Ελλάδας που βρἰσκεται στο έλεος των δανειστών με ψευτικα στοιχεία των προδοτών της πολιτικών και γίνε μουσουλμάνος και εσύ, μπορείς!

Και να μην ξεχασω …Παλιοφασιστακι!!! Επιμένεις να λες και να επαναλαμβάνεις το ξεπερασμένο σλόγκαν "πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια" αντί να προβάλλεις το μοντέρνο σύνθημα "ελευθερία σε όλα, κάτω οι πατρίδες, ζήτω το Ισλάμ και οι μπούργκες!"

Και πούσαι; Συνέχισε αμέριμνος να πίνεις τον καφέ σου στην πλατεία Κολωνακίου! 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.