22 Μαρτίου 2018

Ότι και να φύτεψαν οι τούρκοι στα κινητά των δύο ομήρων μας το ΣΤΙΓΜΑ δείχνει Καθ ημάς Ανατολή. Βοήθα ΠΑΝΑΓΙΑ τα παιδιά σου.

Φώτο η Εφέστιος Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΗΣ στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο ήλιος θέλει να βγαίνει και να βλέπει τους Έλληνες όχι με σκυμμένο το κεφάλι αλλά λεβέντικα όρθιο.
«22 μέρες και 17:35:14 ώρες στις τουρκικές φυλακές...»

Ξημερώνει του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ και έρχεται η 25η Μαρτίου και ο σουλτάνος τα δίνει όλα για όλα πριν του τα πάρουν όλα. 

«Κλιμακώνουν την αλητεία με τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας οι Τούρκοι αφήνοντας πια σαφή υπονοούμενα ,ότι θα τους φορτώσουν και την κατηγορία της κατασκοπείας.

Όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΙ, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αναφέρει σε τηλεγράφημά του, ότι υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως σ΄ ένα από τα κινητά των δύο έχουν εντοπιστεί “στρατιωτικά σχεδιαγράμματα”! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν αλλά η υπόθεση “βρωμάει”. Το καθεστώς Ερντογάν θα εκβιάσει Ελλάδα και Ευρωπαίους μέχρι τέλους.» https://www.militaire.gr/  
Π. Καρβουνόπουλος 22/03/2018 | 14:56

Τούρκοι και τοκογλύφοι εδώ και μέρες βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία στο παρασκήνιο περικυκλώνοντας την Ελλάδα.

Ο καθένας επιθυμεί να αρπάξει την μερίδα του λέοντος τώρα που αισθάνονται ότι η Ελλάδα ξεψυχάει.

Με αυτά όμως που κάνουν η Ελλάδα δεν ξεψυχάει αλλά εμψυχώνεται.
Το βασικό μήνυμα δόθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018 όταν ο Ποντίφηκας στην Ρώμη δέχτηκε τον σουλτάνο.

ΆΡΑΓΕ ως πρώην συνεργάτη των τζιχαντιστών στην Συρία και σήμερα δήθεν διώκτη τους;

Τον βράβευσε μάλιστα με ειδικό βραβείο ειρήνης και τον: «ευλόγησε». Αυτός δε το εξέλαβε ως προτροπή να συνεχίζει και να απαγάγει ομήρους ώστε να εκβιάζει πιο αποτελεσματικά.

Από εκείνη την στιγμή η επιθετικότητα του Ερντογάν φαίνεται να αυξήθηκε κατακόρυφα στο ΑΙΓΑΙΟ, το οποίο μάλιστα στις 16 Απριλίου του 2016 το «ευλόγησε» ο ίδιος ο Πάπας από την Λέσβο.

Οι δρόμοι των σύγχρονων δυτικών σταυροφοριών ,των νεοθωμανών του Ερτνογάν και του προέδρου Πούτιν συγκρούονται αμείλικτα πάνω στους άξονες των ενεργειακών διαδρομών στα γεωπολιτικά ΣΤΕΝΑ και των ενεργειακών πεδίων στην Αν. Μεσόγειο , το Αιγαίο και στην Μέση Ανατολή, βάλτε και λίγο Δυτικά Βαλκάνια και το γλυκό ξύνισε.

Το τυρί στην φάκα ιστορικά όπως πάντα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος δηλ. η κοιτίδα της παγκόσμιας ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Αυτό μάλιστα λέει ότι σύντομα οι παραπάνω εμπλεκόμενοι επιθυμούν να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς αιώνων, όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με την θριαμβεύουσσα ΑΛΗΘΕΙΑ.

Προλείαναν το έδαφος με την οκταετία των ανθρωποκτόνων μνημονίων και κατέστησαν την χώρα μας γυμνή στην μπόρα που πάει να ξεσπάσει.
Τώρα βιώνουμε την περίοδο των εκβιασμών από όλους πριν έρθουν τα σοβαρότερα

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ εκβιάζει 
Ο σουλτάνος εκβιάζει την Ελλάδα παραμονές της 25ης Μαρτίου που οι πρόγονοι του δέχτηκαν την αντιμισθία των ανεπαίσχυντων πράξεων τους επί τουρκοκρατίας.
«Ξυπνήστε ωρέ τον Κολοκοτρώνη που κουβαλά κάθε ένας Έλληνας μέσα του!!» 
Και θέλει ο imitation σουλτανίσκος να μας φοβίσει με κατασκευές κατηγοριών σε άδικα απαχθέντες Έλληνες, με NOTAM και με NAYTEX.
Δεν γνωρίζει ο άθλιος γενίτσαρος ότι μόνο κυβερνήσεις μπορεί να εκβιάζει και όχι ΛΑΟΥΣ. 

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ εκβιάζουν 
«Με ασφυκτικούς όρους η δόση των €6,7 δις. – τροποποιείται και η δανειακή σύμβαση των €86 δις. 

​​​Το πακέτο δόσεων των 6,7 δις. Ευρώ θα συνοδεύεται από ασφυκτικούς όρους, όπως προκύπτει από τα έγγραφα του ESM, τα οποία θα εγκριθούν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ESM που ορίστηκε για την 27η Μαρτίου. Μάλιστα στην ίδια συνεδρίαση θα επικυρωθούν και αλλαγές στην ίδια τη συνθήκη του δανείου του 2015.» 22 Μαρτίου 2018 http://www.capital.gr/ της Δήμητρας Καδδά

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ της γης εκβιάζουν 
«Νew York Times για Μακεδονικό: Με λάθος χειρισμούς, μπορεί να καταρρεύσουν οι κυβερνήσεις των δύο χωρών» http://www.iefimerida.gr/22 Μαρτίου 2018 

Τι γίνεται από εδώ και πέρα;

Η εξίσωση Ενρτογάν είναι και θα παραμείνει άλυτη σαν τον γόρδιο δεσμό για έχει την ίδια λύση με αυτόν. 

«Ο Ερντογάν δεν καταλαβαίνει από νουθεσίες, υποδείξεις και “φοβέρες”… Δεν “καίγεται” πια για την ΕΕ. Θέλει καλή σχέση με τις ΗΠΑ, αλλά έχει και την αγκαλιά του Πούτιν.

Αν πράγματι οι “μεγάλοι” του πλανήτη θέλουν να τον πιέσουν, έχουν τρόπους. Δεν φαίνεται να ΄χουν τη διάθεση να το κάνουν.

Όσο για τον Πούτιν; Είναι μάλλον ο μόνος που δεν έχει λόγο να πιέσει το πιόνι του ,που λέγεται Ερντογάν. Ο Πούτιν θα ήθελε να μη βγει ούτε ένα κυβικό μέτρο φυσικού αερίου από την κυπριακή ΑΟΖ. Συνεπώς η στάση του Ερντογάν τον εξυπηρετεί. Δεν γνωρίζουμε αν θα μεσολαβήσει για το θέμα των δύο στρατιωτικών μας. Είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που μπορεί να πείσει τον Ερντογάν. Δεν νομίζουμε όμως ότι έχει κανένα λόγο να το κάνει» https://www.militaire.gr 22 Μαρτίου 2018

Αυτό που γίνεται στην ΑΦΡΊΝ της Βόρειας Συρίας είναι καμπανάκι για αυτό που έρχεται στο ΑΙΓΑΙΟ.
Τέτοιες στιγμές αναθυμόμαστε τον μακαριστό Άγιο Σισσανίου κυρ. Αντώνιο 
«από την Συρία θα ξεκινήσει.. τότε να αρχίσετε να προσεύχεστε» 
Ήδη το κακό δείχνει τις προθέσεις του πλέον καθαρά προς τα δικά μας μέρη , δυτικά. 

«Η σκανδαλώδης αφωνία της Ρωσίας σε συνδυασμό με την χλιαρή αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δεν θα πρέπει να αναγιγνώσκεται απαραίτητα ως επιδοκιμασία της επεκτακτικής πολιτικής της Άγκυρας στην περιοχή της Συρίας.

Απεναντίας, η υποτονική αντίδραση των μεγάλων δυνάμεων μπορεί να αναγνωσθεί και ως ένδειξη αναμονής απέναντι στα επόμενα βήματα του Τούρκου Προέδρου και όχι απαραίτητα ως επιδοκιμασία της πολιτικής του.

Θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ούτε οι ΗΠΑ αλλά ούτε και η Ρωσία θα επιτρέψουν στην Άγκυρα να επεκτείνει τις βλέψεις της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής σε βαθμό που θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προσκόμματα στην στρατηγική των δύο μεγάλων δυνάμεων. Η συμμαχία ανάμεσα στην Ρωσία, το Ιράν, και την Τουρκία είναι φανερό ότι δεν έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα και εμπεριέχει πάντοτε ως αποσταθεροποιητικό παράγοντα το σαράκι της μη-εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Ρωσία, το Ιράν και την Τουρκία. Ο παράγοντας της μη-εμπιστοσύνης είναι φανερό ότι θα αποτελέσει και τον κυριότερο ανασταλτικό παράγοντα στην υποστήριξη που ίσως αναζητήσει ο Τούρκος Πρόεδρος για την περαιτέρω εξέλιξη της στρατηγικής του.»
Χρήστος Λουτράδης Αρθρογράφος/ συνεργάτης στη Hurriyet Daily Newshttps://www.huffingtonpost.gr/ 

Ιστορικά όλα τα αδιέξοδα λύνονται με πολέμους, δυστυχώς και αθώα θύματα την πληρώνουν, όπως ήδη γίνεται αυτό.

Όμως εμείς οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κατασκανδαλισμένοι από τους ηγέτες μας Έλληνες γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Η τελευταία συνθήκη μετά από τα πολεμικά γεγονότα δεν θα αφορά την αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης που επιθυμεί ο τούρκος διακαώς αλλά θα αναφέρεται στην Συνθήκη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ με την οποία θα παραχωρείται αυτή στους Έλληνες.

Το ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΝ φυγείν αδύνατον. 
Η ΠΟΛΗ θα παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα λειτουργηθεί 
Η καλλίτερη τιμή για να αποδώσουμε στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821 είναι μια άλλη ΕΠΑ(ΑΝΑΣΤΑΣΗ) απέναντι στην μοιρολατρία της μιζέριας.

Ο ήλιος θέλει να βγαίνει και να βλέπει τους Έλληνες όχι με σκυμμένο το κεφάλι αλλά λεβέντικα όρθιο. 

Σηκώστε τα κεφάλια ήρθε η ώρα της ΕΛΛΑΔΟΣ. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.