13 Δεκεμβρίου 2017

Ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από τον Τσίπρα στο Βελιγράδι. Είπε στους Σκοπιανούς οτι εκτός από εσάς είμαστε κι εμείς απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου!!!!!

Μεγάλη αλητεία και προδοσία από τον Τσίπρα στο Βελιγράδι...

Στα πλαίσια της τετραμερούς διάσκεψης Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας ο Τσίπρας απευθυνόμενος στην κυβέρνηση των Σκοπιών είπε κατά λέξη το εξής:
"Αν σταματήσει μία, κατά την άποψή μου αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου...."

Δηλαδή με λίγα λόγια...
Μπορεί να είστε εσείς απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου και των Μακεδόνων αλλά είμαστε κι εμείς....

Τι λες ρε αλήτη;
Τι λες ρε πουλημένο τομάρι;

Αυτός ο άνθρωπος που πριν λίγες μέρες μιλώντας στον Ερντογαν του ψέλισε ότι εμείς δεν κάνουμε λειτουργίες στο Τζαμί σας στο Μοναστηράκι όπως κάνετε εσείς στην Αγια Σοφιά και χάρηκαν λίγο οι πατριώτες έδειξε το αληθινό του πρόσωπο και πάλι... 

Τώρα παρακαλάει τους Σκοπιανούς να μας αφήσουν να λεγόμαστε κι εμείς Μακεδόνες!!!!!

(επειδή ξέρω ότι προσπαθούν πολλές φορές να εξαφανίζουν τέτοια βίντεο από το youtube το κατέβασα να υπάρχει στο ιστολόγιό μας)

Νεότερη ενημέρωση 24-12-2017

Για να δείτε πόσο στημένη είναι η προδοσία του Τσίπρα...
Στην παραπάνω δήλωση μέσα σε λίγες μέρες απάντησε αναλόγως ο πρωθυπουργός των Σκοπίων λέγοντας ουσιαστικά ότι "Εντάξει αφήνουμε και τους άλλους να έχουν μέρος της ιστορίας του Μ. Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων.... Ελληνες, Βούλγαρους κλπ..."

Δείτε ΕΔΩ



Share

5 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Πρίν ἀπό ὀκτώ περίπου χρόνια, περισσότεροι ἀπό 300 Ἐπιστήμονες (Καθηγηταί Ἱστορίας καί Ἀρχαιολογίας) Ἀμερικανικῶν Πανεπιστημίων ὑπό τόν Καθηγητήν Stephen Miller ἀπεφάνθησαν ὅτι οἱ Σκοπιανοί λένε ἀνοησίες γιά ἀνιστόρητους! Ἡ τότε (ἐπίσης ἄκρως ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ) "κυβέρνησις" ἀπέφυγε, βεβαίως, νά ἀξιοποιήσῃ τό ἐπιστημονικόν αὐτό πόρισμα-καταπέλτην. Ὄχι μόνον αὐτό, ἀλλά ἡ τότε "ΥΠΕΞ" Ν. Μπακογιάννη "μάλωσε" τήν Πρόεδρο τῶν Μακεδονικῶν Ὀργανώσεων, ἡ ὁποία μέ χαράν ἤθελε τήν ἀξιοποίησιν τοῦ ἐν λόγῳ πορίσματος. Γιά νά φθάσουμε σ' αὐτόν τόν φανατικόν ἀντίχριστον καί Ἀνθέλληνα, ὁ ὁποῖος ξεπέρασε εἰς ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ὅλους τούς προηγούμενους ΠΡΟΔΟΤΑΣ, καί ὁ ὁποῖος στήν οὐσίαν εἶπε τά ἑξῆς: "Οὐδείς ἀμφισβητεῖ τό γεγονός ὅτι εἶσθε ἀπόγονοι τοῦ Μ. Ἀλεξάνδρου. Ἐγώ προσωπικῶς εἶμαι μέ τό μέρος σας. Ἐπειδή, ὅμως, ἐγώ πρέπει νά συνεχίσω νά ἐξαπατῶ τούς Ἕλληνες, παριστάνοντας τόν πρωθυπουργόν τους, σᾶς παρακαλῶ ν' ἀναγνωρίσετε ὅτι καί οἱ Ἕλληνες εἶναι ἀπόγονοι τοῦ Μ. Ἀλεξάνδρου"! Βλέπετε, προκειμένου νά ἐκτελέσῃ τήν ἐντολήν τῶν ἀφεντικῶν του (Σιωνιστῶν-Σατανιστῶν), ποδοπάτησε τήν Ἐπιστήμην!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ο ηλίθιος ανιστόρητος προδότης δυστυχώς έχει ξεφύγει κι από τα πλαίσια της λογικής...
Αν ειμαστε ολοι απογονοι των Μακεδόνων τότε 2 τεινά συμβαίνουν..
Ή οι Σλαβοι των Σκοπίων ειναι Ελληνες ή οι Ελληνες είναι Σλαβοι... εφόσον οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν βέβαια μία και μόνη εθνικοτητα...
Με λίγα λογια λεει ανιστορητες αρλουμπες ετσι απλα για να δουλευομαστε...

Επισης πολυ σημαντικη ειναι μια παρατηρηση αρθρογραφου οτι η φραση "αχρείαστη ρητορικη" παραπέμπει όχι σε θέση, αλλά στο να σταματησουν απλα να το λένε.... δηλαδή εντάξει είστε απογονοι, αλλά δεν ειναι αναγκη να το διατυμπανιζεται δεξια κι αριστερα... γιατι εχουμε εναν ολοκληρο ελληνικο λαό να δουλέψουμε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Μια χαρά τα λέει και η ανάρτησή σας, μια χαρά και οι σχολιαστές. Μια χαρά τα λέω κι εγώ (https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/blog-post_13.html) και ο Διηνέκης (http://esxatianasxesi.blogspot.gr/) και αρκετοί άλλοι.

..Μπράβο σε όλους μας. Το θέμα είναι...φτάνει απλώς η καταγγελία μας;...Τί άλλο θα έπρεπε να πράξουμε;...Κι όχι μόνο στο θέμα των Σκοπίων, αλλά σε κάθε επίπεδο. Πώς τον ρίχνουμε τώρα αυτό τον αλήτη που τον ετοίμαζαν μεθοδικά για πάνω από 20 χρόνια και έχουν σκοπό να μας τον φοράνε μέχρι και το 2019, δηλαδή έτος πιθανότατα ολοσχερούς καταστροφής της χώρας και των Ελλήνων...

Πρέπει να δράσουμε άμεσα και μόνο έτσι θα ξεκουνηθούν και οι Θείες Δυνάμεις να μας βοηθήσουν.

Καλή δύναμη σε όλους μας.

Unknown είπε...

Η λύση για την Ελλάδα μας είναι Επανάσταση τώρα ειδάλλως θα βιωσουμε τρομερά πράγματα στο πετσί μας κάποιοι αρέσκονται να μας βασανιζουν αργά στριβωντας το μαχαίρι 🔪 στην πληγή. Μας μισούν πραγματικά και ορισμένοι εδώ μέσα αλλά και απ'εξω. Ένας λαός που βασανίζεται χιλιάδες χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα αριστερά μειράκια για να παραμείνουν στην καρέκλα που κατα σύμπτωση απέκτησαν είναι αποφασισμένοι για όλα ,δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κάποιος θεσμός να τους σταματήσει και αναφέρομαι και στην πρόσφατη συμπεριφορά του ΠτΔ .Γνωρίζω τον ρόλο του και τα βαρίδια που τον εμποδιζουν να ενεργήσει κατα βούληση αλλά εαν ο Παυλόπουλος εκτός από καθηγητής ήταν και ηγέτης ,όπως μέχρι τωρα πίστευα,θα έδινε άλλη απάντηση στο Εντρογαν που θα μας έκανε περήφανους

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.