Σελίδες

10 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤ΄ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΣΕΚΕΡΗ

Ο “θίασος” του ΣΥΡΙΖΑ στο δικαστήριο
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για τον Κοροβέση;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Χθες, στην αίθουσα των δικαστηρίων όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Siemens από το Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, συνεχίσθηκε και ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μάρτυρος Αικατερίνης Τσακάλου, η οποία στην προηγούμενη συνεδρίαση φρόντισε να σκιαγραφήσει σκαιότατα τον πρώην διευθυντή της και ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο, φθάνοντας στο επαίσχυντο σημείο να τον υποδείξει ως τον πιθανό αυριανό δολοφόνο της!

Η κ. Τσακάλου, τηλεπερσόνα του Γιώργου Τράγκα και του Γιώργου Καρατζαφέρη, η οποία με καθυστέρηση δέκα χρόνων χαρακτήρισε το βιβλίο της ως μύθευμα, ακυρώνοντας τον ίδιο της τον εαυτό!

Επιπρόσθετα προσπάθησε κατά την κατάθεσή της να βγάλει “λάδι” τον κατηγορούμενο Πρόδρομο Μαυρίδη (αντικαταστάτη του Ηλία Γεωργίου), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, δεν είχε ουδεμία σχέση με τα τεκταινόμενα στον τομέα της ευθύνης του!

Θυμίζω πως, ο προηγούμενος μάρτυρας Ευάγγελος Σέκερης, υφιστάμενος του Πρόδρομου Μαυρίδη είχε αναφερθεί με αποδείξεις και ονόματα του “βίου και της πολιτείας” της Ομάδος Μαυρίδη, που όπως είχε διατυπώσει γλαφυρότατα, ο Πρόδρομος Μαυρίδης δρούσε ανεξάρτητα από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο!

Συνεπώς και στο σημείο αυτό η κ. Τσακάλου συνελήφθη ψευδόμενη και προσπαθούσα να ακυρώσει “ενοχλητικά” σημεία της καταθέσεως του Ευαγγέλου Σέκερη!

Ωστόσο, η κατάθεση της κ. Τσακάλου είναι ελλιπέστατη και θα πρέπει το δικαστήριο να την καλέσει εκ νέου, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τα όσα δημοσιεύθηκαν από τον υπογράφοντα στην Ελεύθερη Ώρα την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017! Ίσως, αυτό να είναι η αρχή ξετυλίγματος του αμαρτωλού νήματος των υπόγειων διαδρομών του βρώμικου χρήματος στα υψηλά πολιτικά πρόσωπα!
Εκτός και εάν αυτή η πτυχή δεν ενδιαφέρει την Έδρα! 

Ματζουράνης ο μπουρλοτιέρης 

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της κ. Τσακάλου, το δικαστήριο έγινε άνω – κάτω προς χάριν πολιτικών εντυπώσεων!

Αφού μέχρι της χθεσινής συνεδρίασης του δικαστηρίου οι κατηγορούμενοι Ηλίας Γεωργίου (πρώην Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών και καταδικασμένος ήδη από τη δίκη Μαντέλη) και ο Γιώργος Σκαρπέλης (πρώην Διευθυντής του ΟΤΕ, φερόμενος ως αποδέκτης χρημάτων από τη Siemens) δεν εκπροσωπούνταν από κανένα συνήγορο υπεράσπισης! Να σημειώσουμε πως, και οι δυο κατηγορούμενοι ήταν σκληροί Πασοκάνθρωποι!

Ξαφνικά λοιπόν χθες, στην αίθουσα του δικαστηρίου “έσκασε μύτη” επιστρατευμένος προφανώς – ο νοών νοείτο – ως συνήγορος του Γιώργου Σκαρπέλη, ο συνήγορος του ελληνικού Δημοσίου (;;;) που ήταν νομικός σύμβουλος του Δημοσίου για το φιάσκο της διάθεσης τηλεοπτικών αδειών, το φιάσκο των Τσίπρα και Παππά, κ. Γιάννης Ματζουράνης! Ο οποίος υπήρξε ορκισμένος εχθρός της οικογένειας Μητσοτάκη από εκείνη τη μαύρη χρονική περίοδο του σκανδάλου Γιώργου Κοσκωτά! Ο Γιάννης Ματζουράνης, το ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, αναπληρωματικό μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου, αφού διατέλεσε σύμβουλός του, και περνώντας από πολλές Γραμματείες Υπουργείων!

Ε κ. Τσακάλου; Ξέρετε κάτι να μας πείτε, όταν στέλνατε τα δωράκια στις Γραμματείες των Υπουργείων, όπως αποκαλύψαμε στην Ελεύθερη Ώρα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017; Μπορείτε να μας πείτε σε ποιες Γραμματείες;
Ακούει, διαβάζει η Έδρα του δικαστηρίου;

Συριζαίος θίασος στο δικαστήριο 

Ο κ. Ματζουράνης λοιπόν, όπως και οι περισσότεροι του παλαιού ΠΑΣΟΚ που έχουν προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, διατύπωσε αίτημα κλήσεως ως μαρτύρων στη δίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη!

Αυτό το αίτημα απορρίφτηκε από το δικαστήριο και εμείς δεν θα εξετάσουμε αυτήν την στιγμή εάν το δικαστήριο έπραξε ορθώς ή λάθος!

Θα καταθέσουμε όμως ότι, αυτή η αξίωση ήταν υποκινούμενη προς εξυπηρέτηση κυβερνητικών συμφερόντων και προς χάριν εντυπώσεων!

Και η θέση μας ενισχύεται από το γεγονός – όπως μας ενημέρωσαν – πως στη χθεσινή δίκη βρέθηκε όλως ξαφνικά για πρώτη φορά και ο “έγκριτος” δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης! Έτσι, θα ρωτήσουμε: “τι γύρευε άραγε η αλεπού στο παζάρι”;

Βεβαίως, όλως τυχαίως εμφανίστηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες που απουσίαζαν όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις, συμμετέχοντας ως μέλη αυτού του αξιοθρήνητου αριστερού θιάσου!

Να κληθούν σε αντιπαράσταση οι Σαμαράς, Σέκερης, Γεωργίου

Όμως εμείς θα καταθέσουμε το δικό μας αίτημα προς το σεβαστό δικαστήριο! Αίτημα που ζητάμε μέσω της εφημερίδος Ελεύθερη Ώρα από το 2010!

Να κληθεί για μάρτυρας ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατ΄ αντιπαράσταση με τον μάρτυρα Ευάγγελο Σέκερη (μετά μάλιστα τις ανατριχιαστικές λεπτομερείς αποκαλύψεις που έκανε ο κ. Σέκερης για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το βρώμικο – όπως χαρακτηρίζεται - ΄93)! Αλλά, ενδεχομένως σ΄ αυτήν την αντιπαράσταση θα πρέπει να μετέχει και ο Ηλίας Γεωργίου, αφού οι άλλοι δυο, Μιχάλης Χριστοφοράκος και Χρήστος Καραβέλας έχουν πετάξει στην ελευθερία!   
Θα θυμίσουμε πως, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο της Siemens, εμείς είχαμε τονίσει την ανάγκη να ριχτεί άπλετο φως στην χρονική περίοδο 1988-1997, θέση που έλαβε ανοικτά και ο συνήγορος του Πρόδρομου Μαυρίδη, κ. Γιάννης Ηρειώτης! 

Ας “μιλήσει” επιτέλους η Έδρα 

Ας το λάβουν πολύ σοβαρά υπ΄ όψιν τους αυτό στην Έδρα, διότι θα υπάρξει ο κίνδυνος να χαρακτηριστεί από την κοινή γνώμη και αυτή η δίκη, ως δίκη που γίνεται για τα “μάτια του κόσμου”! Δηλαδή, όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα: Το ματς είναι σικέ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για τον Κοροβέση; 

Η Αικατερίνη Τσακάλου είπε στην κατάθεσή της ότι, στα τέλη του 1990 με αρχές του 2000 και πριν τη διάλυση της Πολιτικής Άνοιξης (ΠΟΛ.ΑΝ) του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά, ο Αντώνης Σαμαράς και το κόμμα του είχε λάβει χορηγία από τη Siemens! 

Αυτή η κατάθεση αποτέλεσε βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του πολιτικού Συστήματος και ήλθε να καλύψει, ενδεχομένως, την είδηση που περιφερόταν στην πολιτική ατμόσφαιρα όλα αυτά τα χρόνια, περί του χρηματισμού από τη Siemens και ενός μικρού κόμματος!

Όμως, είναι η ΠΟΛΑΝ το μικρό κόμμα ή μήπως θα μπορούσε να είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ;
Δηλαδή, ο παλαιός “Συνασπισμός της αριστεράς και της προόδου”;

Θυμηθείτε, τον Αύγουστο του 2009, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε για την υπόθεση της Siemens πως το σκάνδαλο δεν είναι δικομματικό (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ), γιατί την περίοδο της κυβερνήσεως Τζανετάκη “επρόκειτο να προκηρυχτεί ένας διαγωνισμός για τα τηλέφωνα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική κυβέρνηση (ΝΔ και Συνασπισμός) πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε”!

Έτσι, αν στο κάτω – κάτω της γραφής οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί στην υπόθεση και τα ονόματα των οποίων ακούσθηκαν στη δίκη, δεν θελήσουν να καταθέσουν οικιοθελώς, μήπως θα πρέπει να το κάνει αυτό η Έδρα;
Όμως, να τους κλητεύσει όλους μα όλους!

Τότε, η Ιστορία θα μιλήσει για νέο Τερτσέτη και νέο Πολυζωίδη!
Τολμήστε λοιπόν αξιότιμοι δικαστές!

Από τη στιγμή που η Ελλάς χάνεται από την αθρόα λαθρομετανάστευση και ο λαός της ξεκληρίζεται από την οικονομική κατάρρευση του Κράτους και την ξενόφερτη εγκληματικότητα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.