Σελίδες

29 Ιουνίου 2017

Οι αναρχικοί που έχουν τις ίδιες απόψεις με την κυβέρνηση άρχισαν να χτυπάνε τους Ιερούς Ναούς μας επειδή η Εκκλησία θεωρεί αμαρτία την ομοφυλοφιλία!!!!

Σε ανάληψη ευθύνης για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ναό Αγίου Βασιλείου προχώρησε ο αυτοαποκαλούμενος «Πυρήνας FAI-IRF». 

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε εχθές στον ναό που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

«Στα πλαίσια του Επικίνδυνου Ιούνη τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στον ναό του Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα της 27ης Ιούνη. 

Ο σεξισμός που αναπαράγει η θρησκεία μας αηδιάζει. Η ομοφυλοφιλία και κάθε ''παρεκκλίνουσα' σεξουαλικότητα χαρακτηρίζεται ως βδελυρή. Γενικά κάθε σεξουαλικότητα και η ίδια η σωματική ηδονή από αυτή θεωρείται απ' το χριστιανισμό ανίερη. Πολύ περισσότερο η σεξουαλικότητα οποιασδήποτε θηλυκότητας, επιβεβαιώνοντας την υποτίμηση των γυναικών και την εδραίωση πατριαρχικών κοινωνικών δομών», αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου.

«Ακόμη, απεχθανόμαστε τον ανθρωποκεντρισμό που προάγει ο χριστιανισμός. Τα πάντα φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν τους εκλεκτούς, το ''κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση του θεού'' δομημένο ανθρώπινο γένος. Επιλέξαμε επίσης τον συγκεκριμένο στόχο ως μια ακόμη επιχείρηση με πολύ καλές απολαβές για τους αφέντες της. Εκτάσεις γης και αφορολόγητος πλούτος που καλύπτεται από φιλανθρωπίες, για να συμπληρώνει και το κατά τα αλλά ανθρωπιστικό προφίλ της εκκλησίας», προσθέτει. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Το πράγμα λαμβάνει πλέον άλλη τροπή...
Χτυπάνε τους ναούς μας οι σιχαμένοι αναρχικοί που εμφορούνται από τις ίδιες ιδέες που έχουν οι διεθνιστές άθεοι κυβερνώντες...
Δυστυχώς έχουν αποθρασυνθεί καθώς διαπιστώνουν μέρα με την μέρα ότι ανήκουν ακριβώς στην ίδια πολιτική και ιδεολογική παράταξη με την κυβέρνηση που ψηφίζει νόμους και διατάγματα αντισυνταγματικά, νεοταξίτικα και αθεϊστικά....

Κάποιοι στην διοίκηση της Εκκλησίας μας ροχαλίζουν και αυτοβαυκαλίζονται ότι έχουν άψογες σχέσεις με την άθεη πολιτική ηγεσία του τόπου... αλλά καλά θα κάνουν να απαιτήσουν την προστασία των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων...
Αν η προδοτική κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια, εμείς δεν θα τα κάνουμε...

Προσέξτε λοιπόν καλά όλοι οι προδότες....
Δεν θα αργήσει η ημέρα που θα δείτε εξτρεμιστικές οργανώσεις πατριωτών και Ελλήνων...
Και τότε ο σώζων εαυτών σωθείτο...
Η υπομονή έχει τα όριά της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.