30 Ιουνίου 2017

Η νεοταξίτικη Ε.Ε. δίνει εντολές κοινωνικής καταστροφής αλλά κάποιες χώρες επιλέγουν τον πατριωτισμό... Ελεύθεροι να ανοίγουν πυρ κατά τρομοκρατών οι Τσέχοι πολίτες που οπλοφορούν.

Παρόλο που ευρωπαϊκή οδηγία αναφέρει έντονη δυσαρέσκεια για την οπλοκατοχή πολιτών, η Τσεχία φαίνεται να προχωρά προς άλλη κατεύθυνση. 

Το κοινοβούλιο της Τσεχίας ενέκρινε προχθες μια αναθεώρηση του Συντάγματος βάσει της οποίας οι νόμιμοι κάτοχοι πυροβόλων όπλων θα έχουν δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν προκειμένου να υπερασπιστούν την ασφάλεια της χώρας, για παράδειγμα σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας.

Το κείμενο κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από μια πρόσφατη ευρωπαϊκή οδηγία, η οποία προκάλεσε έντονη δυσφορία στην Πράγα, καθώς απέβλεπε στον αυστηρότερο έλεγχο της οπλοκατοχής.

Η πρόταση για την αναθεώρηση, η οποία υπεβλήθη από βουλευτές της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης, εξασφάλισε τις ψήφους των 139 από τα 168 μέλη του κοινοβουλίου που ήσαν παρόντα.

«Αυτή η αναθεώρηση (...) θα εντάξει τους πολίτες στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών με στόχο να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια της Δημοκρατίας της Τσεχίας», ανέφερε με εμφανή ικανοποίηση ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας Μίλαν Χοβάνετς.

Για να τεθεί οριστικά σε ισχύ, η αναθεώρηση του Συντάγματος θα πρέπει να εγκριθεί και από τη Γερουσία και να υπογραφεί από τον πρόεδρο Μίλος Ζέμαν.

«Ούτε κάποιο πρόσωπο, ούτε κάποιος υπερεθνικός ή διακυβερνητικός θεσμός έχει το δικαίωμα να υπαγορεύσει σε ένα κυρίαρχο και δημοκρατικό κράτος το πώς θα εγγυηθεί την άμυνα και την ασφάλειά του», δήλωσε μια συνεισηγήτρια του κειμένου, η Γιάνα Τσερνόχοβα, του δεξιού κόμματος ODS.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε στα μέσα του Μαρτίου μια οδηγία που ενισχύει το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τον έλεγχο της οπλοκατοχής και μεταξύ άλλων προτείνει να απαγορευθεί σε πολίτες να κατέχουν ορισμένους τύπους ημιαυτόματων όπλων.

Η Τσεχία ήταν μεταξύ των χωρών που πίεζαν αυτοί οι κανόνες να μην είναι ιδιαίτερα αυστηροί, ενώ αντίθετα άλλα κράτη, όπως το Λουξεμβούργο και η Γαλλία, ήθελαν οι περιορισμοί να είναι ακόμη αυστηρότεροι.

«Δεν θέλουμε να αφοπλίσουμε τους πολίτες μας σε μια στιγμή κατά την οποία η κατάσταση στην Ευρώπη επιδεινώνεται όσον αφορά την ασφάλεια», είπε σήμερα ο Χοβάνετς στα μέλη της Βουλής.

«Για δείξτε μου μία τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη που να διαπράχθηκε με ένα όπλο που είχε αποκτηθεί νόμιμα», επέμεινε ο υπουργός, ο οποίος είχε τονίζει νωρίτερα πως η Πράγμα θα υποβάλει το προσεχές διάστημα μια προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της ΕΕ εναντίον των νέων, αυστηρότερων ευρωπαϊκών κανόνων.

Η οδηγία προκάλεσε αγανάκτηση στις τάξεις των κυνηγών, των αθλητών σκοποβολής και των συλλεκτών. Σύμφωνα με τον Χοβάνετς, η εφαρμογή της θα επηρέαζε «πρακτικά και τους 300.000 νόμιμους κατόχους όπλων» στην Τσεχία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP 
το είδαμε ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ

Αργά ή γρήγορα όλοι οι λαοί στην Ευρώπη θα καταλάβουν το "παιχνίδι" του μασωνικού κατασκευάσματος που λέγεται Ευρωπαϊκή Ενωση και των επιδιώξεών της...
Δηλαδή την απολυταρχία, την υπακοή και την παγκόσμια διακυβέρνηση... 

Αν οι Τσέχοι και οι λοιποί δεν το πάρουν γρήγορα απόφαση δυστυχώς θα φάνε και πρόστιμα και θα εξαντληθεί κάθε μέσο από την δικτατορική Ε.Ε. για να συμμορφωθούν...

Οι πολίτες δεν πρέπει να κατέχουν όπλα όχι μόνο διότι δεν μπορούν εύκολα να επικρατήσουν οι λαθρομετανάστες τρομοκράτες ισλαμιστές που είναι το προσδωκόμενο από τα νεοταξίτικα σιχάματα, αλλά και διότι (όπως ορίζει η Συνθήκη της Λισαβώνας) οι οπλισμένοι πολίτες θα φέρουν ισχυρή αντίσταση στα ευρωπαϊκά στρατεύματα που μια μέρα αν τα πράγματα ξεφύγουν θα κληθούν να φέρουν την τάξη στις χώρες που θα ξεσηκωθούν...

Το άρθρο 42 της Συνθήκης της Λισαβώνας το ορίζει καθαρά...
Οταν μια κυβέρνηση (προδοτών) θεωρήσει ότι κινδυνεύει από έναν λαϊκό ξεσηκωμό μπορεί να ζητήσει στρατιωτική συνδρομή από τα άλλα κράτη μέλη για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχίτερα αλλά και για να μην κινδυνεύουν τα συμφέροντα της Ε.Ε.....

Το Άρθρο 42 (7) αναφέρει: 

"Εάν ένα κράτος-μέλος είναι θύμα ένοπλης επίθεσης στο έδαφός του, τα άλλα κράτη-μέλη θα πρέπει να έχουν απέναντί του μια υποχρέωση βοήθειας και συνδρομής με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, σύμφωνα με το Άρθρο 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό δεν θα πρέπει να θίγει τον ειδικό χαρακτήρα της πολιτικής ασφάλειας και άμυνας ορισμένων κρατών-μελών. Οι δεσμεύσεις και η συνεργασία σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τις δεσμεύσεις απέναντι στο ΝΑΤΟ, το οποίο, για εκείνα τα κράτη που είναι μέλη του, παραμένει το θεμέλιο της συλλογικής άμυνας και το όργανο της εφαρμογής της".

Προσέξτε την διατύπωση γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία...
"...θύμα ένοπλης επίθεσης στο έδαφός του..." Δεν διευκρινίζει αν θα είναι από εσωτερικό ή εξωτερικό εχθρό...
Με πρόσχημα την τρομοκρατία αφαίρεσαν την ένδειξη για εξωτερική εισβολή....
Και όπως όλοι πολύ καλά αντιλαμβανόμαστε η κάθε κυβέρνηση προδοτών πολύ εύκολα μπορεί να ονομάσει τρομοκρατία οποιαδήποτε λαϊκή εθνική εξέγερση...

Κατά τα λοιπά ας καμαρώνουν οι ευρωπαϊστές τις κατοχικές μπλε σημαίες με τα κίτρινα αστεράκια που "κοσμούν" όλα τα δημόσια κτίρια της πατρίδας μας... (ακόμα και τα σχολεία μας)...
Και φυσικά με απαίτηση των προδοτών ξεπουλημένων μνημονιακών πολιτικών που ακόμα και σήμερα μετά από 7 χρόνια καταστροφής και ξεπουλήματος της εθνικής μας ανεξαρτησίας, κυριαρχούν στο κοινοβούλιο χάριν και στην κολοσσιαία κωλοτούμπα του αντιμνημονιακού Syriza... η ξεφτιλισμένη κατοχική σημαία βρίσκεται και μέσα στο κοινοβούλιο... δίπλα στην ελληνική...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.