22 Ιουνίου 2017

ΟΡΓΙΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τον αλυτρωτικό σχεδιασμό τους, τον γνωρίζουν οι κυβερνήσεις μας. Τι κάνουν;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τον τίτλο: “Με τις ευλογίες της Αγγλίας η Μεγάλη Αλβανία”, αναφερόμουν στο δίκτυο Αλβανών πρακτόρων που δρουν στην Ελλάδα προς το σκοπό της υλοποιήσεως αυτού του αλυτρωτικού σχεδίου εναντίον γειτονικών χωρών της Αλβανίας, που μεταξύ αυτών είναι και εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα (Θεσπρωτία, Κέρκυρα).

Σε αυτό το άρθρο αποκάλυπτα: 

Ο σκληροπυρηνικός …VEFA! 

Με το ψευδώνυμο VEFA, ήταν ένας Αλβανός γεννηθείς το 1949, καταγόμενος από την Αυλώνα, στρατολογημένος από τη SHIK  (η μετέπειτα ονομασία της Sigurimi) και προσωπικός άνθρωπος του Gazidede . Το γράμμα V είναι τα αρχικά του ονόματος του προέδρου και το FA  είναι κωδικό όνομα που του είχε δώσει η SHIK. Επί Ενβέρ Χότζα (Πρώτος Γραμματέας του Αλβανικού Κόμματος Εργασίας. Ήταν πρόεδρος του Δημοκρατικού Μετώπου της Αλβανίας και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων από το 1944 μέχρι το θάνατό του. Διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός από το 1944 ως το 1954 και επίσης κατά διαστήματα ως υπουργός Εξωτερικών και ως Υπουργός Άμυνας) ο VEFA ήταν αποθηκάριος στις στρατιωτικές αποθήκες και ήταν πράκτορας της Sigurimi. 

Η εταιρεία του κατασκευάσθηκε με εντολή και κάλυψη του ιδίου του Σαλί Μπερίσα (πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας 1992-1997 και Πρωθυπουργός της χώρας από το 2005 – 2013), του Μέξι και του αρχηγού της SHIK. Ξεκίνησε με λαθρεμπόριο πετρελαίου από την Ελλάδα προς τη Βοσνία και τη Σερβία κατά τη διάρκεια του εμπάργκο, όπλων - κυρίως παλαιών - του Αλβανικού στρατού και στη συνέχεια ναρκωτικών. Κέντρο διαμετακόμισης ναρκωτικών και όπλων μέσω Αλβανίας είχε το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Ciardi  πλησίον της Σκόδρας. Διέθετε παραρτήματα στη Λέζα – Δυρράχιο - Σκόδρα. Είχε δίκτυα στην Αίγυπτο – Τουρκία – Αυστρία – Ιταλία – Βουλγαρία – Ελλάδα – Σκόπια - Κοσσυφοπέδιο με διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ποτών.

Επί της οδού Καποδιστρίου αρ. ... στην Αθήνα λειτουργούσε το γραφείο του VEFA που ασχολιόταν με λαθραία τσιγάρα και τάχατες, με το εμπόριο τροφίμων από την Ελλάδα προς την Αλβανία! 

Πράκτορες με ονοματεπώνυμα! 

Σήμερα, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις: Ο VEFA ήταν ένας από εκείνους που έστησαν το παρατραπεζικό σύστημα της Αλβανίας. Ο VEFA ήταν εκείνος, ο οποίος είχε αναπτύξει ιδιαίτερο οργανωμένο δίκτυο στην χώρα μας με ανθρώπους - Αλβανούς και Βορειοηπειρώτες (Β/Η), οι οποίοι ελέγχονται αποκλειστικά από τη SHIK και με εντολή της δραστηριοποιήθηκαν και στις επιχειρησιακές δραστηριότητες του VEFA. Σε αυτή τη διαδικασία συμμετείχε ο ενταύθα Πρέσβης της Αλβανικής Πρεσβείας, ο Α΄ Γραμματέας της και ορισμένα στελέχη της Πρεσβείας. Άτομα Αλβανοί και Β/Η που διαμένουν στη χώρα μας και είναι πράκτορες της SHIK και με εντολή της δικτυώθηκαν σε δραστηριότητες του VEFA! Παρακάτω ορισμένοι από αυτούς:

Β… Χ…: Πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας επί Χότζα και Αλία, γενικός στο Κώσταρι Δελβίνου, Β/Η, κάτοικος Αθηνών, επί της οδού …. (γνωστά τα στοιχεία)!
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι γονείς του με τα αδέλφια του ήσαν στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλβανίας και συνεργάτες της Sigurimi με ακραίες ανθελληνικές θέσεις σε βάρος της εκεί ομογένειας. Ο ανωτέρω θεωρούταν  στέλεχος του παραρτήματος του VEFA στην Αθήνα, με δραστηριότητα στο κύκλωμα διακίνησης γυναικών και ναρκωτικών.

Επιπροσθέτως για τη διακίνηση γυναικών είχε συνδεθεί και με την εταιρεία του Tjaferi. Είχε τηλεφωνική επικοινωνία απ’ ευθείας με το ιδιαίτερο γραφείο του Σαλί Μπερίσα και είχε καταθέσει στην παρατράπεζα του  VEFA ένα υψηλότατο για την εποχή ποσό! Με την ιδιότητα του αντιπροέδρου και ταμία του Β/Η συλλόγου … (γνωστά τα στοιχεία) είχε την ευχέρεια να αναπτύσσει άνετη δραστηριότητα.

Γ… Α… από το Σοπίκι Αργυροκάστρου, Β/Η, πρώην αξιωματικός της Sigurimi. Ο ανωτέρω από το 1986-1989 ήταν Α΄ Γραμματέας στην Αλβανική Πρεσβεία της Βιέννης όπου και στρατολογήθηκε από τη CIA. Ήταν στέλεχος του VEFA, διέμενε στα Τίρανα και συνεργαζόταν με τον  B… X… !

Θ… Χ… ετών 35, γεννημένος στο Κώσταρι Δελβίνου φίλος και συνεργάτης του πρώτου αναφερόμενου! Ο ανωτέρω, ήταν στέλεχος της Αλβανικής μαφίας στην Αθήνα, είχε αναπτύξει διασυνδέσεις και με τη Ρωσική μαφία, συνεργαζόμενος στο εμπόριο ναρκωτικών και γυναικών. Πηγαινοερχόταν στην Αλβανία μέσω Κακαβιάς και Κρυσταλοπηγής, με αυτοκίνητα τα οποία παρέδιδε στον πρώτο αναφερόμενο, ο οποίος με τη σειρά του τα προωθούσε στην αγορά μέσω συνεργατών του Αλβανών και Αλβανίδων, που εργάζονταν σε Bar, οίκους ανοχής και στούντιο μασάζ. Επίσης, ομάδα της Αλβανικής μαφίας και συγκεκριμένα από τη Σκόδρα, μετά της οποίας συνεργαζόταν ο Β… Χ… είχε εγκατασταθεί στην περιοχή της Γλυφάδας! 

Η δικτύωσή τους στην Ελλάδα! 

Υπάρχει πλήθος κι άλλων ονοματεπώνυμων με διευθύνσεις πρακτόρων που δρούσαν στην Ελλάδα! Κάποιοι εξ αυτών είχαν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα!

Όπως, για παράδειγμα εκείνοι που διατηρούσαν  τουριστικό γραφείο με ιδιόκτητα λεωφορεία στην οδό Ερμού …. και πραγματοποιούσαν δρομολόγια από την Αθήνα στα Τίρανα. Αυτοί ήταν οργανωμένοι στο κύκλωμα δράσης της Αλβανικής μαφίας και του VEFA. Με οργανωμένα γραφεία έκδοσης πλαστών διαβατηρίων! Που ταυτόχρονα πολλοί εξ αυτών κατείχαν και θέσεις στη Δημόσια Διοίκηση της Αλβανίας! 

Ένα από τα κεντρικά σημεία συναντήσεως για συναλλαγές - διαβίβαση εντολών και αποστολών, λήψη αποφάσεων και περαιτέρω ενέργειες του VEFA και των άλλων παρατραπεζικών κυκλωμάτων της Αλβανίας που είχαν πλοκάμια στη χώρα μας, καθώς και των πρακτόρων της SHIK, ήταν συγκεκριμένο ξενοδοχείο των Αθηνών! Το αναφερόμενο ξενοδοχείο ήταν το σημείο διερχομένων των εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι επισκέπτονταν τη χώρα μας από το Μοναστήρι των Σκοπίων, την Πρίστινα του Κοσσόβου και την Αλβανία μέσω Κρυσταλοπηγής Καστοριάς - Κακκαβιάς και Αγ. Σαράντα – Κερκύρας! Σύνδεσμοι στο ξενοδοχείο ήσαν κυρίως γυναίκες, Αλβανίδες – Ρουμάνες – Βουλγάρες - Ρωσίδες και Πολωνέζες, οι οποίες ήσαν στρατολογημένες από τα αναφερόμενα κυκλώματα. Γυναίκες κυρίως ήσαν και οι διακινητές των ναρκωτικών σε διάφορες συνοικίες του λεκανοπεδίου όπως Γλυφάδα – Πειραιάς - Βούλα κλπ. 

CIA, MIT και MI6 οργάνωσαν το σχέδιο…   

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, που γνωρίζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις καθ΄ ότι είναι λεπτομερώς ενημερωμένες από τις Υπηρεσίες μας, η κατασκευή του όλου παρατραπεζικού συστήματος στην Αλβανία ήταν έργο ξένων υπηρεσιών ασφαλείας σε συνεργασία με την Αλβανική πολιτική ηγεσία και την Αλβανική υπηρεσία πληροφοριών (SHIK)! Αντικειμενικός σκοπός τους ήταν και είναι, η αποσταθεροποίηση της περιοχής των Βαλκανίων, στον οποίο εντάσσονταν ο ευρύτερος σχεδιασμός της Νοτίου Βαλκανικής (Κοσσυφοπέδιο, Σερβία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Βουλγαρία, Ελλάδα)! Το οποίο προβλέπει μεταβολές συνόρων, δημιουργία νέων κρατιδίων, καθώς και πολιτειακές μεταβολές. 

Οι ανωτέρω εξελίξεις θα επηρεάσουν άμεσα και την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, τόσο από την  πλευρά της Αλβανίας, όσο και από την πλευρά της Τουρκίας, η οποία δεν είναι άσχετη με τα γεγονότα της Αλβανίας συνεργαζόμενη πολύ στενά μαζί της και η οποία Τουρκία, καιροφυλακτεί αναμένοντας τη σειρά της. 

Συνεχίζεται η πολιτική Μπερίσα! 

Με την επικράτηση του “Δημοκρατικού κόμματος” στην Αλβανία, το Μάρτιο του ΄92, ο Μπερίσα τροφοδότησε ένα εθνικιστικό κλίμα στην Αλβανία συμπαρασύροντας στη πρώτη περίοδο και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας του. Η ηγετική πολιτική ομάδα της κυβερνήσεώς του με επικεφαλής το ίδιο, από την αρχή σχεδίασαν μία ανθελληνική πολιτική, η οποία στόχευσε στην εθνική εκκαθάριση του ελληνικού στοιχείου από τη Βόρειο Ήπειρο! Πρωταγωνιστές αυτού του σχεδίου εκτός από τον Μπερίσα, ήταν ο αρχηγός της SHIK, Μπασκίμ Γκάζι Ντέντε, μουσουλμάνος, πρώην ηγέτης φανατικής Ισλαμικής οργάνωσης Ισλαμιστών διανοουμένων, άνθρωπος της ΜΙΤ, ο μουσουλμάνος πρώην υπουργός αμύνης Ζουλάλι, ο πρόεδρος του τότε κυβερνώντος Δημοκρατικού κόμματος Σελάμι, μουσουλμάνος και αυτός και ο πρώην ΥΠΕΞ, Σερέκι, καθολικός και συνδεδεμένος στενά με το Βατικανό!  

Έτσι, για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο περί “Μεγάλης Αλβανίας” έπρεπε να επιχειρηθεί πρώτα η αλυτρωτική πολιτική προς το Κόσσοβο με στόχο την αυτονομία του ή την ενσωμάτωσή του στην Αλβανία (σ.σ. στις πρόσφατες εκλογές επικράτησε το κόμμα των ακραίων Αλβανών)!

Ακολούθως, θα έπαιρνε σειρά η “Τσαμουριά”! Προς αυτό το σκοπό, έπρεπε να εξανδραποδίσουν την ελληνική μειονότητα από τη Βόρειο Ήπειρο! Μια πολιτική την οποία από την εποχή του Χότζα, την θεωρούσαν απόλυτα συνυφασμένη με την πολιτική τους στο Κόσσοβο! 

Στο επόμενο άρθρο μου, τι προέβλεπε ο σχεδιασμός εξανδραποδισμού της ελληνικής μειονότητας από τη Β/Η!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.