24 Μαΐου 2017

Με το Μνημόνιο 4, οι Θεσμοί-Δανειστές (κοινώς Τρόικα ή Κουαρτέτο) επιβάλλουν ένα αυταρχικό καθεστώς στην χώρα μας προκειμένου να αποκτήσουν στο διηνεκές τον πλήρη έλεγχο επί της Ελληνικής Δικαιοσύνης και των στατιστικών μας.

Το σκίτσο από ΕΔΩ
Γράφουν η Ζωή Γεωργαντά και ο Νικόλαος Λογοθέτης 

24 Μαΐου 2017

Δεν φτάνει που μας έχουν βουλιάξει οικονομικά ληστεύοντας τον μόχθο και τον πλούτο μας, δεν φτάνει που μας συκοφαντούν αποδίδοντάς μας ιδιότητες δικές τους, δεν φτάνει που αλλοίωσαν την οικονομική μας ιστορία με ψευδή στοιχεία δικής τους έμπνευσης και μας φόρτωσαν αχρείαστα δάνεια που ονομάζουν «οικονομική βοήθεια» ή bail-out, αλλά με το Μνημόνιο 4 οι Τροϊκανοί επιβάλλουν το φίμωμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να μην αποφασίζει σύμφωνα με τον νόμο και το Σύνταγμα, αλλά να αποδέχεται ως σφραγίδα τα δικά τους κελεύσματα.

ΟΜΩΣ, οι δανειστές βρίσκουν και το κάνουν με την κυβέρνηση που έχουμε η οποία μας πουλάει σκλάβους στις Γερμανικές φυτείες του βάρβαρου Βορρά, υπογράφοντας διαταγές ανεγκέφαλων στυγνών υπάρξεων που όπως φαίνεται το μόνο που βλέπουν μπροστά τους είναι ο προσωπικός τους πλουτισμός σε βάρος μας, money money.

Με ποιό δικαίωμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπογράφει για μας όταν η εντολή που τους δώσαμε ήταν αντίθετη από αυτά που υπογράφουν; Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να υπογράφουν τον φυσικό, υλικό και πνευματικό μας θάνατο.

Οι Θεσμοί διερωτώνται: Πόσες οικονομικές βοήθειες (βόμβες) χρειαζόμαστε για να βυθίσουμε το κορόϊδο;
Όμως, το πρόβλημά τους είναι ότι οι έλληνες αρνούμαστε να πεθάνουμε. 

Και γράφεται ακόμα το εξής: «οι Θεσμοί-δανειστές τρολλάρουν τους Έλληνες» Το νόημα αυτής της έκφρασης είναι ότι οι «Θεσμοί» εκνευρίζουν τους Έλληνες για να προκαλέσουν τις αντιδράσεις τους και αυτοί να διασκεδάσουν με αυτές. Είναι μία παρόμοια διασκέδαση κατά την στρατιωτική κατοχή όταν οι Ούννοι διασκέδαζαν με τα τζιπ τους στην Σταδίου που τους άλλαζαν πορεία επίτηδες για να πατήσουν τους Έλληνες που διέσχιζαν τον δρόμο.
Η συμπεριφορά αυτή δείχνει βαρβαρότητα και μόνον βαρβαρότητα.  

Το Προκαταρκτικό Σχέδιο του Μνημονίου 4 με 53 σελίδες και ημερομηνία 2 Μαΐου διέρρευσε από την Γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Η Ελληνική Βουλή το ψήφισε στις 18 Μαΐου με τις 153 ψήφους της συγκυβέρνησης, μαζί με πολλά άλλα μέτρα – βέβαια και … αντίμετρα και άλλες ανοησίες για τους ιθαγενείς που αρνούνται να πεθάνουν – αλλά δεν έχει αναρτηθεί ούτε λέξη από αυτά που ψηφίστηκαν.

Μεταφράζουμε την ενότητα 5.4 όπου μπορείτε να δείτε ότι η κυβέρνηση ψήφισε το εξής: ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και οιοσδήποτε Γεωργίου θα μπορεί να παρανομεί άνετα και αν βρεθεί κάποιος Πεπόνης και ασκήσει δίωξη για παραβίαση του νόμου και του Συντάγματος και για διάπραξη άλλων εγκλημάτων κακουργημάτων που έχουν προκαλέσει ζημία εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό κράτος, τότε ο κάθε Γεωργίου θα δικαιούται να πληρωθούν τα δικαστικά του έξοδα και να γίνει αποκατάσταση της υλικής και ηθικής του ζημίας από το Ελληνικό Κράτος το οποίο ο ίδιος ζημίωσε! Μωρέ μπράβο πατριωτική λογική!
Έχουμε μείνει άναυδοι. 

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση πάντως που ψήφισε ότι εμείς θα πληρώνουμε τον κάθε εγκάθετο εγκληματία του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για να εγκληματεί εις βάρος μας! Πολλά ΜΠΡΑΒΟ αξίζει η ψήφος αυτή της κυβέρνησης. Η αθλιότητα έχει πλέον απογειωθεί. Πρέπει επιτέλους τα κορόϊδα να αντισταθούμε, δεν νομίζετε;

Διαβάστε παρακάτω την ενότητα 5.4 παράγραφο v. του Μνημονίου 4 που κρατά στην αδιαφάνεια η κυβέρνηση: 
«5.4   Ανεξάρτητες Αρχές και Κανονιστικοί Φορείς 

Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 

Η Κυβέρνηση σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ στην διεκπεραίωση των καθηκόντων της και στην έγκαιρη παροχή υψηλής ποιότητας στατιστικών στοιχείων. Για τον σκοπό αυτό η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να υλοποιεί τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και να διερευνά όλες τις υποστηρικτικές δυνατότητες που υπάρχουν για να παρέχει στην ΕΛΣΤΑΤ επαρκές προσωπικό, επαρκή χρηματοδότηση και να συνεχίσει να παρέχει αποτελεσματική πρόσβαση σε διοικητικά στοιχεία.  

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση μέχρι τον [Ιούνιο 2017] και σε διαβούλευση με τους Θεσμούς θα: 

i. νομοθετήσει την διευκόλυνση της συγκρότησης και στελέχωσης του γραφείου του Προέδρου σύμφωνα με τον Νόμο Μετακίνησης Υπαλλήλων, 

ii. νομοθετήσει για τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ μεγαλύτερη αυτονομία και ευκαμψία στην λήψη αποφάσεων για την διάθεση των χρηματικών ποσών του προϋπολογισμού της, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς χρηματικών ποσών μεταξύ κατηγοριών κονδυλίων στα πλαίσια των συμφωνηθέντων ορίων, 

iii. αυξήσει τον προϋπολογισμό της ΕΛΣΤΑΤ από τον [Ιανουάριο 2018] για να διευκολύνει την πρόσληψη και διατήρηση προσωπικού με υψηλές δεξιότητες με την εισαγωγή μισθών που θα βασίζονται στην περιγραφή των καθηκόντων της θέσης, σύμφωνα με τα νομοθετημένα ενιαία μισθολόγια, 

iv. εγκαθιδρύσει πλαίσιο συμφωνιών ανά επίπεδο προσωπικού που να επιτρέπει στην ΕΛΣΤΑΤ να συμβάλει σε ειδικά έργα άλλων δημοσίων υπηρεσιών με αμοιβή στην βάση κόστους, 

v. νομοθετήσει Κρατική αποκατάσταση ζημίας για τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ – και άλλα στελέχη που λειτουργούν με δική τους εξουσία – έναντι νομικών δαπανών και άλλου είδους κόστους  (συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών συμβούλων και προσωπικών χρηματικών υποχρεώσεων) που προκύπτουν ως αποτέλεσμα νομικών υποθέσεων (προκλήσεων/πράξεων/διαδικασιών) που έχουν παρθεί ή απειληθεί κατ’ αυτών σε σχέση με αποφάσεις που πήραν και πράξεις στις οποίες προέβησαν (συμπεριλαμβανομένων πιθανών παραλήψεων) σχετικά με την διεκπεραίωση των επίσημων λειτουργιών τους συμμόρφωσης με την εφαρμογή προβλέψεων και κανόνων, θεσπισμένων ή μη θεσπισμένων.

Αυτά είναι επακόλουθο των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης στο πλαίσιο της συμφωνίας των Δεσμεύσεων Εμπιστοσύνης στα Στατιστικά Στοιχεία που υπογράφτηκε τον Μάρτιο 2012, για να στηρίξει την ΕΛΣΤΑΤ στην διατήρηση της εμπιστοσύνης στα Ελληνικά στατιστικά στοιχεία και για να τα υπερασπιστεί έναντι προσπαθειών υπονόμευσης της αξιοπιστίας τους, καθώς και για την ετήσια αναφορά στην Ελληνική Βουλή και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.»

ΧΩΡΙΣ  ΑΛΛΑ  ΣΧΟΛΙΑ! Το παραπάνω κείμενο φωνάζει από μόνο του.

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.