24 Μαΐου 2017

1990 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: έρχονται δύσκολα χρόνια. 2017 Βρετανίδα πρωθυπουργός: έρχονται δύσκολες μέρες. Επιβεβαιώνονται τα πάντα.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Κάποια αντίχριστα κέντρα ετοίμασαν άγρια θηρία για την ανθρωπότητα και τα ρίχνουν μέσα στα σημερινά Κολοσσιαία των μεγαλουπόλεων βλ. χώρους διασκέδασης νεολαίας για να κατασπαράξουν σάρκες. 

Ο μεν ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης γνώριζε και μας έλεγε με τι θα πολεμήσουμε, άσχετα αν από το 1990 κάποιοι δυσανασχετούσαν γιατί τους χαλνούσε τον εφησυχασμό της   εικονικής καθημερινότητα τους.

Σήμερα οι ισχυροί ηγέτες βλ. Βρετανίδα πρωθυπουργός  φαίνεται να επικαλείται τους λόγους του ΑΓΙΟΥ μας.
1990 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: έρχονται δύσκολα χρόνια. 
«Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό.
Έρχονται δύσκολα χρόνια. 
Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες… 
Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά.
Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά.
Καλό όμως είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά και όχι από θλίψεις, αναγκαστικά.

Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζήσουν στην εποχή μας, για να αγωνισθούν. Εγώ χαίρομαι που απειλούν μερικοί να με ξεκάνουν, επειδή μιλώ και τους χαλώ τα σχέδια.

Όταν αργά το βράδυ ακούω στο Καλύβι να πηδούν το φράχτη, χτυπάει γλυκά η καρδιά μου. Αλλά όταν φωνάζουν: «Ήρθε τηλεγράφημα, να κάνεις προσευχή για τον τάδε άρρωστο» λέω:«Αυτό ήταν; Πάει και αυτή η ευκαιρία!». Όχι ότι βαρέθηκα τη ζωή μου, αλλά το χαίρομαι. Να χαιρόμαστε που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία σήμερα. Είναι πολύ μεγάλος μισθός. 

Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, ήταν εν αμύνη κανείς και πήγαινε να αγωνισθή, να πολεμήση, για να υπερασπίση την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και μας ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. 

Τώρα πάμε ή για το Χριστό ή για το διάβολο. 
Είναι καθαρό μέτωπο. Στην κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δε χαιρετούσες ένα Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δε χαιρετάς το διάβολο. 
Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες.
Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οικαι οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρώτεροι.
Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή το Χίτλερ ή το Μουσολίνι, αλλά το διάβολο. Γι’αυτό και θα έχουμε ουράνιο μισθο.
Ο Θεός ας αξιοποιήση το κακό σε καλό σαν Καλός Θεός.
Αμήν.»
Γέροντος Παϊσίου Λόγοι Α’ Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο

Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» Σουρωτή Θεσσαλονίκης

2017  Βρετανίδα πρωθυπουργός: έρχονται δύσκολες μέρες.Δραματικό διάγγελμα Μέι μετά την επίθεση: Έρχονται δύσκολες μέρες 
Εμφανώς οργισμένη και βαθύτατα θλιμμένη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες η Βρετανίδα πρωθυπουργός, για τις πρώτες δηλώσεις της μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ.

«Οι τρομοκράτες δεν θα νικήσουν κι οι αξίες μας θα υπερισχύσουν», διεμήνυσε η Τερέζα Μέι μετά την έκτακτη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην Ντάουνινγκ Στριτ.Η Μέι, καταγγέλλοντας μια «τρομερή και ανελέητη τρομοκρατική επίθεση». 

«Όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι φρικτές, αλλά αυτή ξεχωρίζει για τη δειλία της», τόνισε.

Kαι κατέληξε λέγοντας: «Έρχονται δύσκολες μέρες. Ας θυμόμαστε αυτούς που σκοτώθηκαν και ας σκεφτόμαστε αυτούς που βοήθησαν. Ο τρόπος ζωής μας θα επικρατήσει». http://www.iefimerida.gr/ 23 ΜΑΙΟΥ 2017

Κάποια αντίχριστα κέντρα ετοίμασαν άγρια θηρία για την ανθρωπότητα και τα ρίχνουν μέσα στα σημερινά Κολοσσιαία των μεγαλουπόλεων βλ. χώρους διασκέδασης νεολαίας για να κατασπαράξουν σάρκες.

Τρώνε αλλά δεν χορταίνουν οι αντίχριστοι μέχρι να φαγωθούν αναμεταξύ τους.

Τα έβαλαν με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και το πλάσμα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για να πονέσουν διότι «Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν»
ΟΥΔΕΙΣ επιθυμεί να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι, πόσο μάλλον ο ΠΛΑΣΤΗΣ να βλέπει το πλάσμα- δημιούργημα του να πονάει.
Η αμαρτία σκοτώνει και η διαστροφή φυγάδευσε την όποια εναπομείνασα ΘΕΙΚΗ ΧΑΡΗ
Ο πλανήτης εισήλθε σε καταστάσεις ΣΟΚ

Έξω ανατινάζονται και εδώ μέσα την Ελλαδίτσα την σέρνουν από το ένα σκλαβοπάζαρο στο άλλο σκλαβοπάζαρο των διεθνών αγορών επιδεικνύοντας τα ενεργειακά κάλλη της για να κορέσσουν την πλεονεξία τους. 

Στο τέλος σέρνουν Ελλάδα  στο σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που πραγματώνεται στις μέρες μας όπως λέει και το δημοτικό τραγούδι μας 

29 Μαϊου 1453: «Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι»
Κάποιοι ρωτούσαν τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ με αυτό που και σήμερα επικαλούνται.
-και να την πάρουμε την ΠΟΛΗ τι θα την κάνουμε;
-να γίνει πόλεμος, να σκοτωθούν τόσοι  άνθρωποι για να πάρουμε εμείς την ΠΟΛΗ;

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στις ερωτήσεις αυτές στους μεν  καλοπροαίρετους απαντούσε , στους  δε κακοπροαίρετους, απέστρεφε το πρόσωπο του διότι προγνώριζε ποιο ήταν το ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Σήμερα η ΠΟΛΗ φαίνεται με τις διάφορες εξτρεμιστικές ομάδες τζιχαντιστών που εδράζονται σε αυτήν να γίνεται το  κέντρο διαφήμισης της τρομοκρατίας - βαρβαροκρατίας.

Η βαρβαροκρατία με την σκληρή μορφή της σημερινής τρομοκρατίας παίρνει αναγκαστικά τέλος.

Μετά την βαρβαροκρατία η ΠΟΛΗ είναι ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΘΕΟΥ να ξαναενταχθεί στην πολιτισμική μήτρα του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, όπως μας το είπε ο ΑΓΙΟΣ Γέροντας του Έθνους μας, ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.