Τελευταίες αναρτήσεις

20 Απριλίου 2017

Capital controls: Στο αρχείο η δικογραφία για την επιβολή τους. Σώπα.....

Στο αρχείο τέθηκαν, ύστερα από περίπου ένα χρόνο εισαγγελικής διερεύνησης, όλες οι καταγγελίες σχετικά με την επιβολή των capital controls, καθώς «δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων». 

Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας επικυρώθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών. 

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη αμέσως μετά την επιβολή των capital controls τον Ιούλιο του 2015, όταν ιδιώτες και επιχειρηματίες κατέθεσαν αναφορές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ζητώντας τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών για τον περιορισμό στην κίνηση των κεφαλαίων, η οποία, όπως τόνιζαν, ήταν η αιτία για να περιέλθουν σε δεινή οικονομική κατάσταση και να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Στις αναφορές περιγράφονταν μάλιστα κακουργηματικές ευθύνες σε βάρος όσων έλαβαν την απόφαση για τα capital controls, ενώ τους αποδίδονταν ακόμη και το ατιμωτικό αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Πέτρου εξετάστηκαν μάρτυρες μεταξύ των οποίων και οικονομολόγοι και συγκεντρώθηκαν έγγραφα από τις αρμόδιες αρχές. Τελικά, η υπόθεση οδηγήθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων.

πηγή 


ΣΧΟΛΙΟ

Νομίζετε ότι με το Capital Control εκβιάστηκε και τρομοκρατήθηκε ο Ελληνας πολίτης να ψηφίσει ΝΑΙ στο ιστορικό δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015;

Είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι αν δεν γίνονταν το Capital Control και δεν έκλειναν οι τράπεζες από τους προδότες πολιτικούς με εντολή της Ευρωπ. Κεντρικής Τράπεζας, το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για την λιτότητα και τα μνημόνια θα έπαιρνε πάνω από 80%;

Θεωρείτε ότι με το Capital Control απειλήθηκαν με λουκέτο ή και έκλεισαν εκατοντάδες ή και χιλιάδες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις; 

Είστε από αυτούς που θεωρούν ότι όταν ένας καταθέτης πάει στην τράπεζα και απαιτεί να κάνει ανάληψη το σύνολο των χρημάτων του λογαριασμού του, αυτό είναι νόμιμο και το δικαιούται (μιας και είναι ο δικός του ιδρώτας); 

Θεωρείτε τέλος ότι όσοι εμπλέκονται στην φασιστική, τρομοκρατική και εκβιαστική για τον Ελληνα πολίτη επιβολή του Capital Control, είναι εθνικοί προδότες και πρέπει να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία; 

Αν στα παραπάνω ερωτήματα απαντάτε καταφατικά, η ελληνική δικαιοσύνη σε ανώτερο επίπεδο απεφάνθει ότι είστε βλάκες και άσχετοι και ότι τα capital controls καλώς επιβλήθηκαν...

Επιπλέον δε, κανείς δεν έχει ουδεμίαν ευθύνη ούτε ποινική ούτε πολιτική και είναι όλοι αθώοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπετε τι εννοούμε όταν λέμε ότι σε ολόκληρη την 7ετή μνημονιακή κατοχή, η ανώτατοι δικαστές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έκαναν πλάτες στους προδότες και συνεπώς έχουν τρομερές ευθύνες απέναντι στην κατάντια της πατρίδας μας, στο ξεπούλημά της και στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού;

Θλιβερό κατάντημα των δικαστών που ορκίστηκαν να υπηρετούν το Σύνταγμα την πατρίδα και τον ελληνικό λαό... και προπαντώς την Δικαιοσύνη.

Θερμά συγχαρητήρια στον εισαγγελέα κ. Γεώργιο Πέτρου...
Και εις ανώτερα... 

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.