23 Απριλίου 2017

ΣΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει το σποράκι 

     Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ; Πότε αγαπητοί μου Έλληνες που γιορτάσατε την Ανάσταση του Χριστού σας, μα για την Ανάσταση της ΕΛΛΑΔΑΣ σας δεν σας είδα; Αποσύρθηκα για να γιορτάσετε ανεπηρέαστοι απ' τις παραινέσεις μου, μα ξεχάσατε πως έχετε πατρίδα ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ κι από σας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! 
     Ας είναι, λέει ο απαθής καλοπερασάκιας, που η μόνη του αγωνία είναι, μην του κόψουν κι άλλο την σύνταξή του και πως θα  πληρώσει τα φέσια της ΔΕΗ και τους παράνομους φόρους, για το σπίτι που απέκτησε με τους κόπους του… αυτό θα το χαρίσει στο Κράτος, αφού δεν θα πληρώσει τον άδικο φόρο των ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ! 
     Καμένος είσαι εσύ καημένε ελληνάκο, που άφησες την τύχη του Έθνους ολόκληρου στα χέρια μιας συμμορίας αλητοπροδοτών, που βαυκαλίζονται πως σας κυβερνούν. Το μυαλό τους και μια λίρα όπως το λειρί του κόκορα, που διοικεί το κοτέτσι χωρίς ανταγωνιστή, σαν βασιλιάς των άβουλων πουλερικών, που κοιμόνται με τις ΚΟΤΕΣ! 
     Ούτε που υποψιάζεσαι καν, γιατί οι δικές σας κότες μετέτρεψαν σε κοτέτσι το Ναό της Δημοκρατίας… αν έχουν ιδέα τι θα πει αυτό! Κι ούτε που νοιάζονται οι αμόρφωτοι κλεφτοκοτάδες με κούφιες φιλοδοξίες πάνω απ' το μπόι τους και τις ικανότητές τους, να μάθουν. Κι οι χαζόκοτες χοροπηδάνε ξένοιαστες και ΜΑΔΗΜΕΝΕΣ. 
     Κι είσαι βαθιά νυχτωμένος αν βλέπεις διαφορά στο ανθελληνικά στημένο κοτέτσι του βουλευτηρίου τους με του μυαλού σου… δηλαδή του σπιτιού σου… (στο μυαλό σου μπαίνω) κι η γλώσσα μου δεν με προδίδει… όπως προδίδουν αυτοί τον  ΟΡΚΟ, που έδωσαν και δεν τιμάνε τα ΙΔΑΝΙΚΑ, που άρπαξαν απ' τον λαό… ΔΑΝΕΙΚΑ! 
     Και τον χρεωμένο λαό τον υποχρεώνουν να πληρώνει δυσβάστακτους φόρους. Οι μισοί πεινάνε κι οι άλλοι μισοί κοιμόνται στους δρόμους, ενώ σφυρίζουν αδιάφορα οι "αριστοκράτες". Αυτοί που αγωνίζονται να κρατούν κρυφή την καταγωγή τους απ' τους δοσίλογους παππούδες τους… "Κόβεται το συνήθειο;" όπως έλεγε η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ! 
     Σας βλέπω να γίνεστε από φτωχοί φτωχότεροι κι όχι μόνο οικονομικά (αν κι εσάς μόνο αυτό σας νοιάζει)… ενώ σας διαφεύγει πως το οικονομικό ξεπερνιέται ενώ η… πνευματική ανυπαρξία ΠΟΤΕ. Σας αφαίρεσαν τις Ηθικές Αρχές σας και τα προτερήματά σας, μα εσείς την πρόσθεση ονειρεύεστε. Γίνατε οι πιο ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ! 
     Λυπάμαι που βλέπω τα ελληνόπουλα να χάνουν τα νιάτα τους στις καφετέριες μ' έναν καφέ κι ένα κολοκύθι (άγνοια τεχνολογίας) να ηλεκτρονικομιλούν με απόντες και να αγνοούν παρόντες υποθετικούς φίλους, με ελάχιστη χρήση της υπέροχης γλώσσας σας, όση χρειάζεται για να για να αλληλοχαρακτηριστούν φρικτά ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΑ. 
     Εσείς σήμερα ποια Ιδανικά τιμάτε, αφού επιτρέψατε να σας μετατρέψουν σε σκλάβους των δανειστών σας; Γιατί αφεθήκατε να σας παρασύρουν στην ηθική διαφθορά με τις "γυαλιστερές" σειρήνες τους;  Γιατί δεχτήκατε αφελώς να γίνετε σπάταλοι καταναλωτές με τις περιττές ανάγκες, που σας επέβαλλαν με τις πονηρές τους ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ; 
     Ένα απλήρωτο γραμμάτιο χρωστάει η γενιά σας στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων σας, που έπεσαν υπέρ της πατρίδας, βωμών και εστιών, υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας, υπέρ της Ελευθερίας του Έθνους, υπέρ των αδούλωτων ψυχών, που θυσιάστηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν διάσωση και διαιώνιση του ΓΕΝΟΥΣ!. 
     Θρηνώ να σας βλέπω σ' αυτόν ξεπεσμό, που δεν έχει τέλος και που ενώ κι εσείς τον βλέπετε… βάζετε το κεφάλι σας στην άμμο, περιμένοντας τον θαυματουργό ΜΕΣΣΙΑ. Α, τώρα θυμήθηκα πως γιορτάσατε πάλι την Ανάσταση του Χριστού μαζί με το Πάσχα των Εβραίων… όπως μάθατε απ' τους γονείς σας κι αφού φάγατε τα ψητά αρνιά,  επανήλθατε στην κανονική ροή του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. 
     Δεν είδα όμως να οργανώνετε την Απελευθέρωση της σκλαβωμένης πατρίδας σας. Δεν είδα να αντιδράτε στον παράνομο εποικισμό σας απ' τους τριτοκοσμικούς φυγάδες, που σας εκτοπίζουν νόμιμα με την βούλα των νεοταξικών αφεντικών! Δεν είδα να αντιστέκεστε στους θρασύτατους ληστοσυμμορίτες, που σας εξοντώνουν εκτελώντας ανενόχλητοι τις εντολές των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. 
     Σας βλέπω να είστε πάνω στον ΣΤΑΥΡΟ αμετανόητοι. Εσάς και την πατρίδα σας σταυρώνουν, για το Ιδεώδες της Ελευθερίας, που κρύβετε στην ψυχή σας. Αυτό θέλουν θα σας ξεριζώσουν, για να υποκύψετε και μαζί σας και οι άλλοι λαοί. Όμως παρόλο που σας αφαίρεσαν την Ελευθερία σας, το ΙΔΕΩΔΕΣ της θα συνεχίσει να ΖΕΙ. 
     Η Ελευθερία του καθενός σας καθορίζει την πορεία της ζωής του και της Ελλάδας κι εξαρτάται απ' την αφύπνιση του πνεύματός σας. Και πορεία δημιουργική δεν γίνεται χωρίς αυτοθυσία στον Αγώνα για ΑΝΑΣΤΑΣΗ ψυχική και Εθνική. Η ζωή σας είναι η Ελλάδα, η συνυφασμένη με την πίστη σας στην Ορθοδοξία, την δόξα των ΟΥΡΑΝΩΝ. 
     Τούς δυο βασικούς πυλώνες της Πίστης σας έχουν στόχο οι άθρησκοι και άθεοι πολέμιοί σας. Να σας αποξενώσουν απ' τα Εθνικά και Θρησκευτικά πιστεύω σας και να σας καθοδηγούν αμαχητί στον δρόμο, που χάραξαν αυτοί για σας, προσβάλλοντας έτσι την θέληση του δικού σας θεού. Μα ο Χριστός ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! 
     Αν έχετε τον Θεό στην καρδιά σας και σέβεστε την Αγάπη του, θα είναι εύκολο να ενωθείτε με ανθρωπιά και ήθος. Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... όλοι πολεμούν για την ΙΔΕΑ. Όταν ένας αποζητά την Ανάσταση… όλοι θα αναστηθείτε. Αρκεί  να μην προσκυνάτε τους εχθρούς της Ειρήνης. Αρκεί να απαρνηθείτε την ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΑΣ! 
     Αν δεν θέλετε να ζείτε σαν σκλάβοι, μην επιδιώκετε να ζείτε σαν αφέντες. Αν επιθυμείτε να απαλλαγείτε απ' τους ξένους αφέντες, πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σας στο πονηρό πνεύμα. Να απαρνηθείτε τον φθόνο και το μίσος… αυτά ανήκουν στους εχθρούς σας κι αφήστε τους να τα κουβαλάνε. Οχυρώστε την ψυχή σας με ΑΓΑΠΗ. 
     Εσείς είστε σώμα Χριστού και πρέπει να τιμάτε την θυσία του. Είστε γνήσιοι απόγονοι δοξασμένων Ελλήνων, που κατέκτησαν τον κόσμο με το Πνεύμα τους. Κι  αφήνετε διαιρεμένο το Έθνος σας κι απροστάτευτο; Πρέπει να αποδείξετε πως είστε ΕΛ-ΛΛΗΝΕΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ και ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΛΟΓΑ, που θα φωτίσει την Ελευθερία σας.  Ακούστε και το σοφό σποράκι, που σας μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα απ' τους ΣΟΦΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ! 

το σποράκι 

(της Μαίρης Καρά)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.