18 Μαρτίου 2017

Μεταφέροντας τα Σόδομα και το Γόμμορα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι...

ΣΧΟΛΙΟ

Η φρίκη μεταφέρεται μέσα στην οικογένεια από τα ίδια της τα μέλη....
Τα διεμφυλικά άτομα κοινώς τρανσέξουαλ είναι μια παραφύσιν κατάσταση του ανθρώπου που βιολογικώς μπορεί να συναντάται με σπανιότητα πάνω από 1 προς 1.000.000 και οφείλεται κυρίως σε βιολογικά στοιχεία.... Η ιατρική μετά από διάγνωση μπορεί να κατανοήσει στα άτομα αυτά το πρόβλημα και να καταλάβει σε ποιο φύλο ανήκουν ώστε να τα βοηθήσει... Συνήθως τα άτομα αυτά γενιούνται με διπλά γεννητικά όργανα....

Ολες οι υπόλοιπες (χιλιάδες) περιπτώσεις ομοφυλοφιλίας είναι επίκτητες και αφορούν "ελεύθερη" σεξουαλική επιλογή των ανθρώπων, λόγω πολλών παραγόντων κοινωνικών, ψυχολογικών, οικογενειακών και προσωπικότητας, αλλά και παραγόντων πολλές φορές που σχετίζονται με ανθρώπινα δράματα... βιασμούς, οικογενειακά αίσχη και παραμέληση των ανηλίκων παιδιών....

Τελευταία έχει μπει κι ένας νέος παράγοντας με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας από την Νέα Τάξη μέσω σχολείων, κινηματογράφου, τηλεόρασης και ΜΜΕ.... η μόδα.
Ολα αυτά έχουν πλέον δημιουργήσει μια ολόκληρη ιδεολογία προώθησης της ομοφυλοφιλίας που η ΝΤΠ ονομάζει "προοδευτικότητα" και "διαφορετικότητα".

Παρακάτω θα δείτε μια απλή και φυσιολογική οικογένεια στην οποία ακριβώς η ιδεολογία αυτή, οδήγησε μερικά μέλη της να αλλάξουν φύλο γιατί πολύ απλά έτσι γούσταραν κι ένοιωθαν περισσότερο "φυσιολογικά"....

Να τονίσω κάτι το οποίο έχω πει πολλές φορές....
Ο απαράδεκτος τρόπος που τα νεοταξικά ΜΜΕ διαχειρίζονται αυτά τα θέματα....
Είναι γελοίο όταν ένας άνθρωπος επιλέγει από άντρας να γίνει γυναίκα ή το αντίστροφο, να τον αποκαλούν πλέον όλοι αντιστοίχως ως άντρα ή ώς γυναίκα....
Οι άνθρωποι γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε με το φύλο που μας έδωσε ο Θεός, κι όταν επιλέγουμε κάτι διαφορετικό κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μας αποδέχεται και να μας αποκαλεί έτσι...

Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να αυτοκαταστραφεί.... (αν και το κράτος υποτίθεται ότι πρέπει να τον αποτρέψει από αυτό) αλλά εμείς που σεβόμαστε ΠΑΝΩ από όλα το θέλημα του Θεού στην ζωή μας δεν είναι δυνατόν να το αγνοούμε σεβόμενοι υποκριτικά το γελοίο πολλές φορές θέλημα του ανθρώπου..... ακόμα κι αν αυτό αφορά την ίδια του την ζωή...

Μπορεί κάποιος λοιπόν να επέλεξε να γίνει για παράδειγμα από άντρας γυναίκα, αλλά κανείς δεν μπορεί εμένα να με υποχρεώσει να τον αποκαλώ "κυρία" ή ως θηλυκό.......

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές εφόσον δεν υποχρεώνουν τον άλλον σε μια άλλη συμπεριφορά....

Αυτό σημαίνει ότι αν εμφανιστεί κάποιος μπροστά μου και πει ότι "εγώ από σήμερα επιθυμώ αντί για άνθρωπος να είμαι πίθηκος..... και θα πάω να κάνω και πλαστικές να μοιάζω με πίθηκο", εγώ δεν πρόκειται ποτέ να του πω "συγχαρητήρια" και να του δώσω μια μπανάνα....

Διαβάστε λοιπόν το παρακάτω άρθρο και φρίξτε διότι δεν φτάνει που ένας ενήλικος πήρε απόφαση από μητέρα να γίνει πατέρας, αλλά και το μικρό αγόρι του (που καλά-καλά δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτήν την ζωή) επέτρεψε να γίνει κορίτσι.....

Φυσικά όπως θα διαπιστώσετε στην συγκεκριμένη οικογένεια προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με τα πρότυπα.... καθώς τα 4 κορίτσια της έπεσαν φαίνεται πολύ "βαριά" πάνω στο μοναδικό αγοράκι....
Γι αυτό μεγάλη προσοχή στις οικογένειες που υπάρχουν παρόμοιες καταστάσεις....
Οπως έλεγε στην μητέρα μιας οικογένειας με 3 αγόρια κι ένα κορίτσι, μια από τις κορυφαίες παιδοψυχολόγους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου, "να την πηγαίνεις να παίζει συχνά με τις φίλες της με κοριτσίστικα παιχνίδια".....

Εντυπωσιακή είναι και η αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής από τον πατέρα της οικογένειας που δείχνει ξεκάθαρα ότι υπήρχαν ίχνη μεγάλης ψυχολογικής διαταραχής σε όλα τα μέλη της.... και κυρίως στους γονείς.... 

ΘΑΝΟΣ 

Σαν ιστορία βγαλμένη από τα Σόδομα και τα Γόμορρα μοιάζει αυτό που ακολουθεί στις παρακάτω γραμμές που προκαλεί σοκ.

Ένας διεμφυλικός πατέρας και η επίσης διεμφυλική κόρη του μίλησαν πρόσφατα ανοιχτά σε αυστραλέζικη τηλεοπτική εκπομπή για το απίστευτο ταξίδι που τους οδήγησε στην υλοποίηση του ονείρου τους, που δεν είναι άλλο από τη μετάβαση στο φύλο της επιλογής τους.

Η 15χρονη Corey Maison, από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ αποκάλυψε για πρώτη φορά στους γονείς της ότι αισθάνεται κορίτσι (παρότι γεννήθηκε αγόρι) πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Έπρεπε όμως να περάσει ακόμη πολύς καιρός μέχρι να μάθει ότι και μητέρα της βίωνε τα ίδια προβλήματα, έχοντας από μικρή συνειδητοποιήσει ότι η ταυτότητα φύλου της δεν ταυτίζεται με την ανατομία της.

Πλέον, η μητέρα και γιος που έγιναν... πατέρας και κόρη, βασίζονται ο ένας στον άλλον για την υποστήριξη και την αγάπη που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Η οικογένεια όπως ήταν κάποτε

Η έφηβη Corey, η οποία μοιράζεται το χρονικό της μετάβασής της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, εμφανίστηκε μαζί με την μαζί με τον Eric Maison (πρώην Erica) στην εκπομπή «60 Minutes», για να εξηγήσει πώς βιώνει τις αλλαγές στο σώμα της και πόσο δύσκολο ήταν να μιλήσει στη μαμά (και νυν μπαμπά) της.

«Ήθελα οι γονείς μου να είναι περήφανοι για μένα, και φοβόμουν πως θα σταματούσαν να με αγαπάνε αν τους το έλεγα», εξηγεί η Corey στη συνέντευξη. Όσο για τον Eric Maison, αυτός τονίζει ότι ήταν η τόλμη της κόρης του εκείνη που τον ενέπνευσε να εγκαταλείψει τον ρόλο της συμβατικής μαμάς. «Αρχικά ένιωσα ανακούφιση με την απόφασή μου, μετά όμως ένιωσα τρόμο. Τρόμο για το τι επιφύλασσε το μέλλον για την οικογένεια και τα πέντε παιδιά μου, τρόμο για το πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου».

Ο Eric Maison έχει υποβληθεί τους τελευταίους μήνες σε διπλή μαστεκτομή και εξηγεί ότι, παρά την προγραμματισμένη αλλαγή φύλου, δεν έχει καμία πρόθεση να χωρίσει από τον σύζυγό του και πατέρα της Corey, Les. Παραδόξως, ούτε κι αυτός έχει αντίρρηση να παραμείνει σε αυτόν τον γάμο.

«Ερωτεύτηκα τον άνθρωπο. Ήταν πανέμορφη ως γυναίκα, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που μετράει. Το μόνο που θέλω είναι ο Eric να είναι ευτυχισμένος», αναφέρει ο Les Maison. 

πηγή

ΥΓ. Μην σας διαφύγει το γεγονός ότι το θέμα έχει την υποστήριξη του νεοταξίτικου National Geographic όπως δείχνει και η πρώτη φωτογραφία.....  



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.