Τελευταίες αναρτήσεις

14 Φεβρουαρίου 2017

Η ιθαγένεια ως τρόπαιο

Ο εύκολος δρόμος για την αλλοίωση της εθνικής σύνθεσης και την αφαίρεση ισχύος από τους Ελληνες είναι η αυτοματοποιημένη απονομή ιθαγένειας εν είδει τροπαίου σε όλους τους... περαστικούς. Αυτή η οδός απαξιώνει την ιδιότητα του πολίτη, αφαιρεί δύναμη από τους πολίτες και τη χαρίζει σε όποιον περνάει -με οποιονδήποτε τρόπο- τα σύνορα και καταλήγει σε καταστάσεις όπως εκείνη του Κοσσόβου ή στην οριστική και αμετάκλητη αλλοίωση του χαρακτήρα και της ιδιοσυστασίας του εθνικού συνόλου. Ο οδοδείκτης για το χάος και τη διάλυση ακολουθείται πιστά από την πλειοψηφία των εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με ασυγχώρητη ελαφρότητα την υπόθεση της ιθαγένειας και της πολιτογράφησης αλλοδαπών (που θα τους χρησιμεύσουν ως ψηφοφόροι). 

Την Πέμπτη, στο Κοινοβούλιο ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις». Το άρθρο 29 αυτού του νομοσχεδίου αφορούσε «Τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας».

Προέβλεπε την αυτόματη απόδοση της ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών που ζουν στη χώρα και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη φοίτηση σε εννέα τάξεις του σχολείου ή σε έξι τάξεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ ψήφισαν «υπέρ». «Κατά» η Χρυσή Αυγή, «παρών» η Ν.Δ. και η Ενωση Κεντρώων. Η ελληνικότητα, σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, υποβιβάζεται σε κάτι που θυμίζει βιβλιάριο ενσήμων. Τα παιδιά ανθρώπων που δεν είναι, δεν νιώθουν και δεν θέλουν να γίνουν Ελληνες θα αποκτήσουν αυτομάτως την ιθαγένεια επειδή η μετατροπή του έθνους μας σε ετερόκλητο μωσαϊκό θεωρείται «πρόοδος» από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 

Μόλις αρχίσει και εφαρμόζεται τούτος ο νόμος οι Ελληνες θα αρχίσουν να βλέπουν να πυκνώνουν περιστατικά όπως εκείνο με τους νεαρούς Αλβανούς εθνικιστές που έκαναν το σήμα του αλβανικού αετού ενώ υπηρετούσαν στον Ελληνικό Στρατό. 

Οι αυτομάτως και ταχέως πολιτογραφηθέντες θα λογίζονται Ελληνες, θα εντάσσονται στις Ενοπλες Δυνάμεις και η εθνική μας ασφάλεια θα αντιμετωπίζει καθημερινά τον μεγάλο κίνδυνο της εκ των έσω υπονόμευσης. 

Ενώ όλοι γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο και πόσο κρίσιμο για την Ελλάδα είναι αυτό το ζήτημα, επιμένουν να το αντιμετωπίζουν με τον προαναφερθέντα εγκληματικά αφελή (στην καλύτερη περίπτωση) τρόπο. Η πολιτογράφηση ενός αλλοδαπού δεν μπορεί να γίνεται αυτόματα. Επιβάλλεται η ακολούθηση μιας μεθόδου εξονυχιστικού ελέγχου του βαθμού της βούλησής του να υπηρετήσει την πατρίδα μας, αλλά και της ικανότητάς του να ενσωματωθεί πολιτισμικά ακολουθώντας τις παραδόσεις μας. 

Οι ΗΠΑ αποτελούν ένα καλό πρότυπο θεσμοθέτησης εξατομικευμένων κριτηρίων (μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η συνέντευξη - εξέταση των δυνατοτήτων και των προθέσεων του ενδιαφερομένου), το οποίο θα μπορούσε να προσαρμόσει στα μέτρα της η Ελλάδα. 

Πηγή "Δημοκρατία"
το είδαμε ΕΔΩ

Ο νέος "ελληνικός" στρατός
ΣΧΟΛΙΟ

Η προδοσία των αριστερών προδοτών θα υπονομεύσει την πατρίδα μας για πολλά χρόνια... δυστυχώς.
Το θέμα είναι ότι το σχέδιο είναι τόσο καλά στημένο που και η δεξιοί κινούνται στα ίδια πλαίσια εδώ και δεκαετίες....
Μην ξεχνάμε ότι τα σύνορα τα άνοιξε πρώτος ο Μητσοτάκης με τον Σαμαρά στους Αλβανούς.....
Κι έτσι δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα... παρά μόνο η βίαιη ανατροπή βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος μας....
Αν περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα με τις εκλογές της SINGULAR, ζήτω που καήκαμε....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.