18 Φεβρουαρίου 2017

Η Ομοφυλόφιλη Ατζέντα της Νέας Τάξης…ξεσκεπάζεται!

Για τους Αμερικανούς ομοφυλόφιλους ο Scott Lively είναι ο Νο1 εχθρός. 

Scott Lively: «Να σας εξηγήσω πως λειτουργεί αυτό. Είναι μια διαδικασία 5 σταδίων πολιτιστικής κατάκτησης. 

5 βήματα
- Ξεκινά με την αίτηση ανοχής. Μόλις οι ομοφυλόφιλοι επιτύχουν την ανοχή, και η ανοχή είναι απλά το δικαίωμα να μη τους ενοχλούν, μετά είναι η απαίτηση για αποδοχή. 
- Αποδοχή σημαίνει ισότιμο καθεστώς.

- Μετά έρχεται το πανηγύρι- γιορτή, όλοι πρέπει να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία και να την προάγουν ως καλό και πολύτιμο πράγμα.

- Μετά έρχεται η αναγκαστική συμμετοχή. Όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην ομοφυλοφιλική κουλτούρα.

- Και μετά έρχεται η τιμωρία για όποιον διαφωνεί. 

Στη Ρωσία και στα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, βρίσκονται στο Πρώτο στάδιο, όπου είναι η απαίτηση για ανοχή και οι περισσότεροι σ’ αυτά τα κράτη δεν το αναγνωρίζουν, δε νομίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Αλλά υπάρχει πρόβλημα διότι είναι σαν σπόρος που έχει φυτευτεί στο έδαφος. Και ο σπόρος είναι η πολιτική της καταπολέμησης τω διακρίσεων. Μια πολιτική της καταπολέμησης των διακρίσεων βασισμένη στο λεγόμενο «γενετήσιο προσανατολισμό». 

Ο αντίπαλος των Σοδομιστών και Παιδόφιλων αποφάσισε να μας δείξει την εταιρεία η οποία προστατεύει και προωθεί τις ομοφυλοφιλικές ιδέες σ’ όλο τον κόσμο. 

Οποιαδήποτε κριτική ενάντια στην ομοφυλοφιλική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτόματα θεωρείται αδίκημα. 

Ο μέσος Αμερικάνος δεν είναι υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Αλλά φοβάται να μιλήσει διότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν πολύ εξουσία –δύναμη και θα του προκαλέσουν κακό. Όπως ο ταξιτζής μας… είναι δύσκολο να μιλήσει. 

Scott Lively: Εσείς, εσείς συμφωνείτε με αυτό;
Ταξιτζής: Δεν ξέρω τίποτε.

Scott Lively: Ναι, ξέρει, ξέρει… εάν μιλήσεις θα βρουν τρόπο να σε τιμωρήσουν. Ο περισσότερος κόσμος είναι ευάλωτος, σε ένα είδος εκφοβισμού, ειδικά όποιοι βρίσκονται σε θέση επιρροής ή στο φως της δημοσιότητας, εάν πουν κάτι ενάντια στην ομοφυλοφιλία θα τιμωρηθούν. Έτσι, οι περισσότεροι κρατάνε το στόμα τους κλειστό και προχωρούν. 

Και ο οδηγός μας, δεν τον ξέρω αλλά είπα, μέσα του ξέρει όλοι σε όποια θέση…
Ταξιτζής: Όχι όχι όχι, δεν είπα τίποτε 
Scott Lively: Φοβάσαι; Η Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αυτή εδώ είναι; 
Ταξιτζής: Ναι! 
Scott Lively: Λοιπόν, είμαστε εδώ τώρα, μπροστά από το αρχηγείο της Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μία από τις πιο επιθετικές υπερασπιστικές οργανώσεις της ομοφυλοφιλίας, στον κόσμο. 

Εδώ είναι.. η Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που οραματίζεται μια Αμερική όπου Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Τρανσέξουαλ θα έχουν εξασφαλισμένα τα βασικά ίσα δικαιώματα, να είναι ανοιχτοί, έντιμοι και ασφαλείς στο σπίτι, στη δουλειά και στην κοινωνία. 

Αυτό είναι το LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender). Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Άνθρωποι σκοτώνονται, βασανίζονται, αναγκάζονται να φύγουν από τις πατρίδες τους και να περνούν τα σύνορα, να μένουν σε προσφυγικούς καταυλισμούς… και αυτή η οργάνωση, αντί να συγκεντρώνεται στις βασικές ανάγκες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, προσπαθούν να δηλώσουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανθρώπινο δικαίωμα και αφιερώνουν τεράστια χρηματικά ποσά για να προωθούν αυτή τη ατζέντα (διάταξη) σε όλο τον κόσμο, αντί να αντιμετωπίσουν τα αληθινά δικαιώματα. 

Αντιγραφή Μέλια. για το Αβέρωφ  
Πηγή: βίντεο στο youtube 
Εικόνα από: centerawarenessday

ΣΧΟΛΙΟ
Η Ελλάδα σε ποιό στάδιο των 5 βημάτων βρίσκεται;

Πριν περίπου ένα χρόνο σε ανάλογο άρθρο που είχε σχέση με την ψήφιση από την βουλή του Συμφώνου Συμβίωσης (θυμάστε τότε που φιλιόντουσαν οι ομοφυλόφιλοι στα θεωρεία της εξευτελισμένης Βουλής) είχαμε βγάλει το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε στο 5ο στάδιο....
Φέτος μετά την εξαγγελία της "Θεματικής Εβδομάδας" με τις "Εμφυλες ταυτότητες" και την δήλωση του Υπουργού Παιδείας ότι "οι γονείς δεν μπορούν να αρνηθούν να στείλουν τα παιδιά τους και ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των μαθητών", νομίζω ότι επισήμως μπήκαμε στο 4ο στάδιο...

Η πορεία προς τον πνευματικό όλεθρο συνεχίζεται ακάθεκτη και ραγδαία....
Σύντομα θα είμαστε στην φυλακή όλοι εμείς που θα κατηγορούμε τους ομοφυλόφιλους για διαστροφή κι ανωμαλία....

"Απολαύστε" την Νέα Τάξη στην κοινωνία μας...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.