13 Ιανουαρίου 2017

Έρευνα - κόλαφος στην φεμινιστική προπαγάνδα: Πολύ πιο ευτυχισμένες οι νοικοκυρές από τις γυναίκες καριέρας

Μόλις έσκασε μια βόμβα πάνω στις φεμινίστριες. Ερευνητές βρήκαν ότι οι νοικοκυρές είναι πολύ πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι «ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες» με εκπαιδεύσεις και επαγγελματικές σταδιοδρομίες που τις έχουν μετατρέψει σε σκλάβες χρέους, επιχειρηματικά γρανάζια  και φορολογούμενες δούλες. 

Αυτή η βρετανική μελέτη είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να «καθορίζονται» από το φεμινισμό ώστε να μπορούν να γίνουν σαν... άνδρες.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι είναι πιο ευτυχισμένες από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα είναι γροθιά στο πρόσωπο της 50ετούς φεμινιστικής προπαγάνδας που λέει στις γυναίκες ότι πρέπει να κυνηγούν το «τα θέλω όλα» lifestyle καιχλευάζουν χρόνια το πρότυπο της νοικοκυράς γυναίκας. 
Η φεμινιστική ιδέα είναι ότι το να είσαι νοικοκυρά δεν είναι μια δουλειά, ή είναι κάτι το "καταπιεστικό", και οι νοικοκυρές είναι "δούλες", μια ιδέα που στην πραγματικότητα κάνει διακρίσεις εις βάρος των γυναικών που βλέπουν θετικά τους παραδοσιακούς ρόλους των δύο φύλων. 

Η έρευνα Liverpool Victoria, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, έδειξε ότι τα πιο ευτυχισμένα επαγγέλματα είναι αυτά που ιστορικά ήταν γεμάτα από γυναίκες υπαλλήλους:

Νοικοκυρές - 87,2% ευτυχισμένες 
Επαγγέλματα σχετικά με την φιλοξενία και τη διαχείριση εκδηλώσεων - 86,3% ευτυχισμένες 
Δημιουργικές τέχνες και σχεδιασμός - 84,4% ευτυχισμένες 
Φιλανθρωπικό έργο - 83,9% ευτυχισμένες 
Επαγγέλματα σχετικά με αναψυχή, αθλητισμό και τουρισμό - 83,7% ευτυχισμένες 

Η Daily Mail πέταξε επίσης μια άλλη βόμβα, καθώς ανέφερε ότι τα κορίτσια καριέρας είναι συνήθως πολύ λιγότερα ευτυχισμένα από τις γυναίκες σε παραδοσιακά γυναικείους τομείς, και ένας μεγάλος αριθμός κοριτσιών καριέρας θα ήθελε να δώσει τη ζωή του στις «εταιρικές φυτείες» για να επιστρέψουν στην διαμονή στο σπίτι ως σύζυγοι και μητέρες. Τα ευρήματα αυτά είναι ενάντια στα 50χρόνια φεμινιστικής προπαγάνδας: 

Οι λιγότερο ικανοποιημένες εργάζονταν στο μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, με βαθμολογία ευτυχίας 53,8%. Κρατικές έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των μητέρων που πηγαίνουν στη δουλειά θα ήθελαν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους και να μείνουν στο σπίτι με τα παιδιά τους. Αλλά οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι για να φροντίσουν την οικογένειά τους βρίσκονται κάτω από τη βαριά πίεση των δυτικών κυβερνήσεων για να βρουν δουλειά και να στείλουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς ή νταντάδες.
Οι νοικοκυρές δαπανούν περίπου 1 1/2 ώρα την ημέρα για να κάνουν την μπουγάδα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι καριερίστες. 

Η έρευνα περιγράφει λεπτομερώς τη σημασία και την ποσότητα των εργασιών που εκτελούνται από τις γυναίκες που επιλέγουν να ασχολούνται με τα οικιακά. Παρακάτω το πώς ο διαιρείται η μέση ημέρα για μια νοικοκυρά, που δείχνει ότι οι εργασίες που κάνει κάθε άλλο παρά εύκολες είναι: 

Φροντίδα παιδιών: 2 ώρες & 7 λεπτά 
Καθαριότητα: 1 ώρα & 47 λεπτά 
Αγορές: 1 ώρα & 20 λεπτά 
Κηπουρική: 1 ώρα & 2 λεπτά 
Μαγείρεμα: 1 ώρα & 44 λεπτά 
Πλυντήριο ρούχων: 1 ώρα & 28 λεπτά 
Διάβασμα παιδιών: 1 ώρα & 1 λεπτό 
Οδήγηση: 56 λεπτά 
Άλλο: 1 ώρα & 46 λεπτά 

Ο φεμινισμός είναι ένας Δούρειος Ίππος για τους πραγματικούς στόχους του Πολιτιστικού Μαρξισμού. Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της μακιαβελικής πολιτικής, χρησιμοποιώντας την υποκρισία και την πονηριά προκειμένου να αποκρύψει τους πραγματικούς στόχους των εξουσιαστών.  

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Μην ξεχνάμε και το φανταστικό μεν αλλά ουσιαστικό δε σενάριο....

Επειδή οι νόμοι προσφοράς και ζήτησης είναι αμείλικτοι στην αγορά και ισχύουν και για την προσφορά και ζήτηση εργασίας, αν υποθέσουμε λοιπόν ότι όλες οι γυναίκες αποσύρονταν από την αγορά εργασίας και παραιτούνταν ταυτόχρονα από όλες τις θέσεις εργασίας τους με σκοπό να μην ξαναδουλέψουν, αλλά να κάνουν οικογένεια τότε, εκτός από τα τεράστια οφέλη για την ίδια την οικογένεια (φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών υπό την επίβλεψη της μητέρας τους) και για την ευτυχία των γυναικών (κατά το άρθρο), θα είχαμε μια τεράστια αύξηση της ζήτησης για εργασία προς την πλευρά των ανδρών...
Αυτό θα είχε σαν αναπόφευκτη συνέπεια τον διπλασιασμό ή και τριπλασιασμό των μισθών και των αποδοχών των ανδρών εργαζομένων....

Και έτσι οι οικογένειες θα ζούσαν άνετα και με τους ορθούς ρόλους των γονέων.
Και πάντα οι άνδρες θα γνωριζαν ότι οι μισθοί τους οφείλονται στο ότι η γυναίκα τους δεν εργάζεται έξω, αλλά μέσα στο σπίτι και δικαιωματικά της ανήκει ο μισός τουλάχιστον μισθός του άνδρα... (αυτό θα μπορούσε να καλυφθεί ακόμα και με νόμο σε ένα ευνομούμενο κράτος δικαίου) άλλωστε η προσφορά της μητέρας/συζύγου στην οικογένεια είναι ίδια ή και ανώτερη από του πατέρα....
Κι αυτό ακριβώς (δηλαδή ο τόσο σημαντικός ρόλος της μάνας) διασφαλίζει και την ισότητα την οποία οφείλει να απολαμβάνει στην κοινωνία....
Η ισότητα δεν εξασφαλίζεται με το να την μεταλλάξουμε σε άνδρα....  

Αυτό όμως το σενάριο δεν το επιθυμεί η άρχουσα Νέα Τάξη και οι πλούσιοι που στην αναζήτηση του πλούτου θέλουν πολύ και φθηνό εργατικό δυναμικό....

Κι έτσι όλο το σύστημα είναι φτιαγμένο πάνω στην εργασία της γυναίκας.... με όλα τα γνωστά επακόλουθα...
Ολοήμερα σχολεία, νταντάδες, διαφήμιση της καριέρας με κάθε τρόπο (τηλεόραση, ΜΜΕ, κινηματογράφος κλπ) στα μικρά κορίτσια...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.