5 Ιανουαρίου 2017

2017 η κρισιμότερη χρονιά του Έθνους...

Γράφει ο Ανδρέας Ακρίτας

Μια ιστορική αναδρομή θα μας πείσει, θα σας πείσει για τον πλούτο που παράγει και μπορεί να παράξει η Ευρωπαική γη, μια γη που μπορεί να ταίσει με άνεση όλο τον ευρωπαικό πληθυσμό, χωρίς να εξαιρώ σπιθαμή απο τα ουράλια και δυτικότερα. Η Ελλάδα μπορεί, αν σπάσει τα δεσμά της προδοτικής Ε.Ε η οποία απέδειξε ότι δεν μας ωφελεί αλλά το αντίθετο μας υποχρεώνει να πίνουμε δηλητήριο δήθεν για το καλό μας.

Αυτό που παρατηρήσαμε από τα πανάρχαια χρόνια αλλα έγινε έντονα ορατό στην Αφρικανική Ήπειρο ήταν τα συνεχόμενα και δραματικά πραξικοπήματα μικρών και ίσως ασήμαντων χωρών, χωρών που οι περισσότεροι αγνοούσαν την ύπαρξη τους και φυσικά ούτε λόγος να μπορούσαν να τις καταδείξουν σε ένα απλό σχολικό χάρτη έστω και κατα προσέγγιση. Αυτά όμως τα δραματικά πραδείγματα γίνονται όλο ένα και πιο επίκαιρα. Δεν θα σταθώ περισσότερο σε λεπτομέρειες αυτές είναι λίγο πολύ γνωστές ειδικότερα σε ότι έχει σχέση με πετρέλαια διαμάντια χρυσό και ουράνιο. 

Όλες ανεξαιρέτως οι χώρες της Αφρικανικής Ηπείρου που πολέμησαν και πολεμάνε ακόμη έχουν πολύ σημαντικούς φυσικούς πόρους, θησαυρούς στα σπλάχνα της άνυδρης συνήθως γης και πληθυσμό που παρουσιάζει τεράστια ποσοστά γεννητικότητας ενώ την ίδια στιγμή λιμοκτονεί στενάζοντας κάτω απο τυρρανικά ξενοκίνητα ή και ξενοκρατούμενα καθεστώτα. Ο ΟΗΕ είναι εχθρός τους οι ΜΚΟ κάνουν πάρτυ και οι διάφοροι φιλάνθρωποι λεηλατούν με το γάντι τον πλούτο των λαών μέχρι το μεδούλι με αποτέλεσμα τεράστιες παραγκουπόλεις και υποσιτισμό πρωτόγνωρο για τόσο πολιτισμό που παράγει ο πλανήτης. 

Οι παραδοσιακές αυτές χώρες ήταν φυλετικά ισχυρές, αλλά η έλλειψη παιδείας και πολιτισμού τόσο ισχυρού ώστε να προκαλεί τεχνολογική αλλά και γενικότερη πρόοδο σε συνάρτηση με την μετέπειτα αποικιοκρατία που βοήθησε στην στασιμότητα και διάβρωσε πλήρως κάθε επίπεδο ζωης έκανε ακόμη και την μαφία συνδιαχειρίστρια της κατάστασης.

Ολόκληρα κράτη παραδόθηκαν σε εταιρίες ενώ ανύμπορες να αντιδράσουν οι όποιες αρχές ασφαλείας έγιναν μέρος του προβλήματος και τις περισσότερες φορές υποχείρια των καρτελ. Ο τοπικός πληθυσμός ανήμπορος να αντιδράσει παραδόθηκε και παρέδωσε τα πάντα στους ξένους και ντόπιους νταβατζήδες, δεν υπήρχε παιδεία αντίστασης παιδεία αντίδρασης δεν υπήρχε παιδεία. Οι όποιες αντιδράσεις επήλθαν απο διαφορετικούς εξωγενής κύκλους συνήθως κακόβουλους που δεν ήθελαν καμία ουσιαστική κοινωνική αλλαγή, αλλά μόνο την αλλαγή στην διαχείριση των φυσικών θησαυρών. Μια ανώμαλη κατάσταση που καταδίκαζε τον τοπικό πληθυσμό, χώρες χωρίς μέλλον χώρες σκλάβες.

Φυσικά όποιος μελετήσει σοβαρά και παραλληλήσει την Ελλάδα με οποιαδήποτε Αφρικανική προβλήματική χώρα θα βρεί πολλές ομοιότητες. Γράφω αυτό το άρθρο κυρίως για να προειδοποιήσω και όχι για να μεταφέρω γνώση και δεδομένα. Όπως προανέφερα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που στην Ελλάδα εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε ξένες δυνάμεις και στον πλούτο που κρύβει στα σπλάχνα της η Ελληνική γη και θάλασσα. Τους προτρέπω να ξυπνήσουν άμεσα. Τα τοκογλυφικά κοράκια έχουν βάλει στο μάτι τους πλέον την οικονομική άρχουσα τάξη και τον ορυκτό μας πλούτο ενώ παράλληλα πονηρά και δόλια αποδομούν την Εθνική ψυχή. Δεν θα διστάσουν να στείλουν πληρωμένους για μα αποτελειώσουν το σατανικό τους σχέδιο της υποταγής του πιο δοξασμένου Έθνους στην παγκόσμια ιστορία, έχουν αποδείξει ότι δεν αγαπάνε την ανθρπώπινη ομορφιά και δεν πιστεύουν σε Θεούς παρά μόνο ίσως σε δαίμονες και στους εαυτούς τους. Την ίδια στιγμή δεν έχουν καταλάβει ή αποφεύγουν να το παραδεχτούν οι οικονομικά δυνατοί αυτής της χώρας ότι είναι ο επόμενος στόχος και πρέπει να σταθούν αντάξιοι της ιστορίας αν θέλουν να σώσουν το τομάρι τους αλλά και την ίδια την πατρίδα. Να βάλουν πλάτη και να εμποδίσουν την καταστροφή τους αλλά και την καταστροφή της Εθνικής ψυχής γιατί θα τους παρασύρει στα τάρταρα της ιστορίας η τωρινή τους επανάπαυση και η Ελλάδα ως νέα χώρα σκλάβων θα πάψει να υπάρχει όπως μας την παρέδωσαν τουλάχιστον οι πατεράδες μας. 

Η κοινωνία χρειάζεται παιδεία Εθνικής Επιβίωσης, άμεση αλλαγή πλεύσης με Εθνική πυξίδα και στόχο την Επανελλήνιση, ένοπλο πληθυσμό, πολίτες εκπαιδευμένους άρα και ελεύθερους και με Εθνικό φρόνημα, μέσα απο ιδιωτικές πρωτοβουλίες κινήματα και πυρήνες αντίστασης ΤΩΡΑ αν και ήδη είναι αργά και πιστεύω ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, διατηρώ μια άσβεστη φλόγα μέσα μου μια ελπιδα ότι υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος ειδικότερα αν συγχρονιστούμε και με τα Ευρωπαικά και Αμερικανικά κινήματα αντίστασης που προσπαθούν να ανακτήσουν τα κεκτημένα στην γη των πατέρων που πότισαν με αίμα την γηραιά αλβιώνα πιστεύοντας στην Ευρώπη των πατρίδων. Για τα παιδιά μας τα αγέννητα και τους νεκρούς μας ξορκίζω την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά να πράξει το χρεός του, αν όχι τώρα πότε; αν όχι οι πατριώτες ποιο; 

Ανδρέας Ακρίτας 
Στρατηγικός Αναλυτής 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.