7 Ιανουαρίου 2017

Μεταναστευτικό και ο βρώμικος ρόλος της Γερμανίας. (μέρος 2ο)

Ο Richard Coudenhove Kalergi
συνέχεια από το 1ο μέρος

Γράφει η Γιώτα Χουλιάρα 

Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.
Καρλ Μαρξ

Ήταν Ιούνιος του 2012, πριν ακόμη ξεσπάσει η μεταναστευτική κρίση των τελευταίων μηνών, όταν ο Πίτερ Σάδερλαντ, ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, σε δηλώσεις του στο BBC είπε πως η ΕΕ θα πρέπει να υπονομεύσει την ομοιογένεια των κρατών μελών της.

Ως βασικό επιχείρημα μάλιστα χρησιμοποίησε τη γήρανση ή η μείωση του γηγενούς πληθυσμού σε χώρες όπως η Γερμανία ή τα νότια κράτη μέλη της ΕΕ. Ο Σάδερλαντ τάχθηκε υπέρ των πολυπολιτισμικών κοινωνιών στη γηραιά ήπειρο.

Ο Ιρλανδός επιχειρηματίας, από τους θαμώνες της Λέσχης Bilderberg και πρόεδρος της Goldman-Sachs μέχρι τον Ιούνιο που μας πέρασε, επανήλθε με νέες δηλώσεις μετά τη συνάντηση του με τον Ιησουίτη Πάπα. Μιλώντας στο ιταλικό ράδιο RTE' τόνισε πως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις (όπως συμβαίνει με τη γερμανική) «πρέπει να περάσουν τη θετική είδηση ​​ότι οι μετανάστες είναι καλοί για μια κοινότητα, οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο και όχι συνεχώς να τους παρουσιάζουν ως βάρος, επειδή δεν είναι πραγματικά ένα βάρος». Χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τις μελέτες που «αποδεικνύουν» τα οικονομικά οφέλη της μαζικής μετανάστευσης προς την Ευρώπη από την Αφρική και αλλού. Στην ουσία ο Σάδερλαντ δεν αναφέρει κάτι άλλο από τη διαδικασία της Βαρκελώνης (Barcelona Process- http://eeas.europa.eu/euromed/barcelona_en.htm).

Πιο συγκεκριμένα το Νοεμβρίου του 1995, υψηλόβαθμοι Ευρωπαίοι πολιτικοί συμμετείχαν σε συνέδριο στη Βαρκελώνη όπου η τελική συμφωνία έθεσε επί τάπητος λεγόμενες «συμπράξεις» με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Βορείου Αφρικής και της υποσαχάριας Αφρικής. Οι εταιρικές σχέσεις περιγράφονται ως συνεργασία σε επίπεδο «κοινωνικό, πολιτιστικό και ανθρώπινο» μιλώντας για πολιτισμικό εμπλουτισμό μέσω της ανταλλαγής πληθυσμών. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι αν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι είχαν από το 1995 στο μυαλό τους κάποιο σχέδιο που θα οδηγούσε στη σημερινή μεταναστευτική κρίση και σημαντική είσοδο ανθρώπων προς τη γηραιά ήπειρο.

Η απάντηση έρχεται από τις δηλώσεις του άγγλου πολιτικού σχολιαστή David Noakes στο ειδησειογραφικό πρακτορείο Russia Today. Ο Noakes σε συνέντευξη του στο ρωσικό πρακτορείο υποστήριξε πως η ΕΕ σκόπιμα φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερους μετανάστες στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να επικρατήσει το «διαίρει και βασίλευε» επάνω στους γηγενείς κατοίκους της γηραιάς ηπείρου. Σύμφωνα με το Νoakes, ο τελικός σκοπό είναι να εξαλείψουν τα έθνη στην Ευρώπη και αυτό θα γίνει αν ο αριθμός των μεταναστών υπερβεί τον αριθμό του αρχικού πληθυσμού. Ο Νoakes μέσα από τις δηλώσεις του μας φέρνει στο νου τη Πανευρώπη όπως την ονειρεύτηκε ο Richard Coudenhove Kalergi. 

Ο αυστριακός θεωρείται από τους θεμελιωτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός Alcide De Gasperi και άλλοι.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. 

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση.Συγκεκριμένα στο βιβλίο του αναφέρει: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.» 

Ανοιχτές κοινωνίες, βιομήχανοι και ο Σόρος.

«Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία » είχε πει ο Καρλ Μαρξ και φαίνεται το γνωρίζουν καλά οι Γερμανοί βιομήχανοι. Ο Eric Schweitzer, επικεφαλής των γερμανικών Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας σε δηλώσεις του που αναφέρονται στη Telegraph τόνισε: «Οι αιτούντες άσυλο με την προοπτική της παραμονής και εκείνοι με την ανθρωπιστική άδεια παραμονής, που έχουν αρχίσει εκπαίδευση, θα πρέπει να είναι σε θέση να την τελειώσουν χωρίς να ανησυχούν για την απέλασή τους». Όπως αναφέρει επίσης η βρετανική εφημερίδα κυβερνητική έκθεση διαπίστωσε ότι ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί από 80.8 εκατομμύρια που ήταν το 2013 σε 67.6 εκατομμύρια το 2060, αν δεν υπάρξει περαιτέρω μετανάστευση.Ο αριθμός των ατόμων σε ηλικία εργασίας θα μειωθεί από 49 εκατομμύρια το 2013 σε μόλις 34 εκατομμύρια το 2060. Ο αριθμός των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω θα αυξηθεί από το ένα πέμπτο του πληθυσμού της στο ένα τρίτο.Οι αριθμοί απομυθοποιούν πλήρως το αλληλεγγυο προφίλ της Άνγκελα Μέρκελ.

Το δικό του ρόλο στο μεταναστευτικό bing bang έχει και ο μεγαλο-επενδυτής και οπαδός των «ανοικτών κοινωνιών» George Soros. Όπως αναφέρει σε αρθρογραφία του η ΕΕ πρέπει να δέχεται τουλάχιστον ένα εκατομμύριο αιτούντες άσυλο ετησίως. Υποστηρίζει επίσης τη τοποθέτηση των προσφύγων όπου θέλουν να πάνε - και όπου τους θέλουν- θεωρώντας το ως το κλεισί της επιτυχίας.

Το ίδρυμά του Open Society Foundation δραστηριοποιείται με τα Κέντρα Αλληλεγγύης Solidarity Now, που προσφέρουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, νομικές συμβουλές, βοήθεια για εύρεση εργασίας και κοινωνική - ψυχολογική στήριξη σε πρόσφυγες και μετανάστες.Ταυτόχρονα, στις άμεσες προτεραιότητες του φιλάνθρωπου «πολιτικού ακτιβιστή», αλλά και επιχειρηματία είναι η χρηματοδότηση startup επιχειρήσεων και η εύρεση εργασίας στους άνεργους νέους μετανάστες.Μάλιστα, το δίκτυο λειτουργεί με κέντρα και στη χώρα μας, ξεκίνησε τη λειτουργία του από τη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2014 για να έρθει αργότερα και στην Αθήνα.Ηδη το Solidarity Now τρέχει μια σειρά από προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να στηρίξουν κυρίως τους τομείς της απασχόλησης στη χώρα μας. Βέβαια, απευθύνεται μόνο σε μετανάστες και όχι σε Έλληνες ανέργους.

Ευρωπαϊκές αποθήκες ψυχών και επαναστάσεις

Καθώς ένα περίεργος ασύμμετρος πόλεμος διεξάγεται στην Ευρώπη και οι πιέσεις από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες για συνεργασία Ελλάδας Τουρκίας στη φύλαξη των συνόρων μας γίνονται ιδιαίτερα πιεστικές, Ελλάδα και Ιταλία, ως χώρες εισόδου του μεγαλύτερου μέρους της μεταναστευτικής ροής, μετατρέπονται σε αποθήκες ψυχών. Τα νέα ευρωπαϊκά κολαστήρια που διαμένουν τα εργατικά εκείνα χέρια που δεν κατορθώνουν να φτάσουν μέχρι και τη Κεντρική Ευρώπη. Ο Ελληνικός λαός παρά την οικονομική κρίση και τα συνεχόμενα μνημόνια και οι τοπικές κοινωνίες ανταποκρίθηκαν με μεγαλύτερη ανθρωπιά στο δράμα των ανθρώπων που έρχονται από τη Μέση Ανατολή παρά τις προσπάθειες που έγιναν (οργανωμένα ή τυχαία άραγε) να στιγματιστούμε για ακόμη μια φορά.

Ενώ οι ΗΠΑ σφυρίζουν αδιάφορα,όντας μακριά από το μεταναστευτικό κυκεώνα(την ώρα που όλοι αναμένουν την αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο και την αυστηρή στάση του Τραμπ), αρκετοί είναι οι Ευρωπαίοι που κατανοούν πως οι αποθήκες ψυχών θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε μια νέα χρωματιστή επανάσταση. Οι ροές από τη Μέση Ανατολή μέσα στην καρδιά της θνήσκουσας Ευρώπης υπό το πρόσχημα της εισαγωγής της «δημοκρατίας» θα οδηγήσουν σε ανατροπή κυβερνήσεων και ολικές αλλαγές αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος Konrad Stachnio «Το θέμα αφορά ολόκληρη την Ευρώπη, στην οποία οι μελλοντικές κοινωνικές αλλαγές επιβάλλονται χρησιμοποιώντας τα εισερχόμενα κύματα των προσφύγων» γράφει σε άρθρο του ο Stachni.

«Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν ένα χτύπημα στην Ευρώπη» υποστηρίζει ο Ρώσος συγγραφέας και δημοσιογράφος Nikolai Starikov σε συνέντευξή του αλλά και στο βιβλίο του «Χάος και Επανάσταση ως Όπλα του Δολαρίου». « Στη Βουδαπέστη προκλήθηκε χάος: κατέλαβαν το σιδηροδρομικό σταθμό, έσπασαν τα τρένα και απαιτούσαν να μεταφερθούν σε κάποιο προορισμό» αναφέρει ο Starikov ο οποίος υποστηρίζει «κάποιος από ψηλά έχει πιέσει τις αρχές της ΕΕ», να επιδεικνύουν αυτή την ανοχή.

Την ώρα που οι υποστηριχτές της Αραβικής Άνοιξης των προηγούμενων ετών έρχονται αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις του παρόντος ενώ οι συνέπειες του μέλλοντος πληθαίνουν ως εφιάλτης, η ροή των γεγονότων φαίνεται να οδηγεί σε αυξανόμενες εντάσεις στη Γηραιά ήπειρο,«ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου» όπως είχε πει και ο Μαρξ...ενώ μια νέα Ευρώπη γεννιέται. 

----------------------------------- 

Πηγές:
 Geopolitics



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.