7 Δεκεμβρίου 2016

ΙΔΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ!!! (μέρος 1ο)

ΟΧΙ στο μνημόνιο της δραχμής, που μας ετοιμάζει ο κύριος Σόϊμπλε!!! ΝΑΙ στην επιστροφή σε μια νέα δραχμή, που δεν θα υποτιμάται και δεν θα υπάρχουν μνημόνια!!

Γράφει: Ο Θανάσης Τσόκας Μαθηματικός – Ερευνητής 
e-mail: tsokasmath@gmail.com 

Αγαπητοί μου Φίλοι! 

Κατά τις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις μου, κυριάρχησαν περισσότερο, οι θέσεις, οι προτάσεις και οι απόψεις μου, που έχουν να κάνουν με την πνευματική και τη δημογραφική άλωση της χώρας μας, τις οποίες προκάλεσε, η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, εφαρμόζοντας επί πολλά έτη, εντός των τειχών της Πατρίδας μας, ένα δαιμόνιο σχέδιο, που είχε και έχει την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή, του ντόπιου Πολιτικού και Οικονομικού κατεστημένου!!! 

Έτσι λοιπόν, αισθάνομαι την ανάγκη να ασχοληθώ και πάλι με τον τομέα της Οικονομίας μας! 
· Ένα τομέα, που επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας!!! 
· Ένα τομέα, που παίζει σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο στην Εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας μας!!! 
· Ένα τομέα, που συγγενεύει με την ειδικότητά μου, οπότε η ταπεινότητά μου, θα σας παρουσιάσει με μια σχετική άνεση τις παρακάτω σκέψεις, θέσεις και προτάσεις, οι οποίες έχουν πάρει την τελική μορφή τους, χάρις στη βοήθεια και τη φώτιση ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!! 

Φίλοι μου
Η οικονομική μας Οδύσσεια καθώς και ο εργασιακός αρμαγεδδώνας στον ιδιωτικό τομέα μας, δεν έχουν τελειωμό!!! 

Όλα αυτά, τα εφιαλτικά Οικονομικά σενάρια, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά αληθινά σενάρια, με πιθανότητα πραγματοποίησης τους, πολύ μεγάλη!!! αφού έχουμε να κάνουμε με Οικονομικούς δολοφόνους!!! 

Σας ερωτώ, Αγαπητοί μου Φίλοι! 
· Δεν είναι πιθανό σενάριο, οι 4 συστημικές τράπεζες να χρειαστούν και μια 4η ανακεφαλαιοποίηση εξ’ αιτίας των κόκκινων δανείων και αυτή η ανακεφαλοποίηση να μη γίνει με δανεισμό από το Μηχανισμό στήριξης, αλλά με κούρεμα των καταθέσεων μας, μιας και οι τρείς προηγούμενες ανακεφαλοποιήσεις, έγιναν με δανεισμό; 

· Δεν είναι πιθανό σενάριο, οι μισθοί και οι συντάξεις μας, να μειωθούν κι’ άλλο, ώστε να φθάσουν, στα επίπεδα των γειτονικών χωρών (Βουλγαρίας, Ρουμανίας κ.λ.π.), όταν αυτό ρητά αναφέρεται στη σελίδα 427 του 1ου μνημονίου και στη σελίδα 1013 του 3ου μνημονίου; 

· Δεν είναι πιθανό σενάριο, ολόκληρη η Ελλάδα μας, να μετατραπεί σε μια απέραντη οικονομική ζώνη, με φθηνά εργατικά χέρια και φθηνούς επιστήμονες, όταν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ανθρωποκτόνο σχέδιο των δανειστών μας, σήμερα που μιλάμε, το 60% του συνόλου των εργαζομένων που είναι ασφαλισμένοι, βρίσκεται σε καθεστώς ελαστικής εργασίας (τα στοιχεία αυτά από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ) και μόνο το 40% είναι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης, όπου αυτό το ποσοστό της πλήρους απασχόλησης, βαίνει συνεχώς μειούμενο; 

Φίλοι μου Αγαπημένοι 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αδήλωτη (μαύρη) εργασία όπου στα χρόνια των εφιαλτικών μνημονίων έχει φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη!!! 

Εξ’ αιτίας της μαύρης εργασίας, ετησίως διακινούνται από χέρια σε χέρια 40 δισεκατομμύρια ευρώ (το 22% του ΑΕΠ) χωρίς το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία να έχουν εισπράξει ένα ευρώ!!! 

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εισφορές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, στα μαύρα μνημονιακά χρόνια, πάνε από το κακό στο χειρότερο και οι λόγοι είναι οι εξής: 

1. Πάρα πολλοί από τους ελεύθερους επαγγελματίες (λόγω της παρατεταμμένης χειμέριας νάρκης των εργασιών τους), για καθαρούς λόγους επιβίωσης, αναγκάζονται να μην είναι συνεπείς προς τα ασφαλιστικά τους ταμεία! 

2. Από τη μαύρη εργασία, τα ασφαλιστικά ταμεία χάνουν ετησίως πολλά δισεκατομμύρια ευρώ! 

3. Το ίδιο συμβαίνει, από τα εκατομμύρια των ανέργων συμπολιτών μας, όπου τα ασφαλιστικά ταμεία στερούνται ετησίως, πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ!! 

4. Τέλος η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που είναι ασφαλισμένοι, αμείβονται με πολύ χαμηλές αποδοχές (αφού τα μνημόνια μετέτρεψαν τον ιδιωτικό τομέα σε εργασιακό μεσαίωνα), με αποτέλεσμα και οι εισφορές τους, προς τα ασφαλιστικά ταμεία, να είναι και αυτές χαμηλές! (σε απόλυτους αριθμούς). 

Ως εκ τούτου, Φίλοι μου, στα ασφαλιστικά μας ταμεία, έχει συσσωρευθεί ένα τεράστιο έλλειμμα, της τάξεως των 17 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο συνεχώς και θα αυξάνεται λόγω των αρνητικών και δυσμενών καταστάσεων, που λίγο παραπάνω σας ανέλυσα. 

Και δεν θα είναι μακρύς ο χρόνος όπου τα ασφαλιστικά μας ταμεία, θα αδυνατούν να αποδίδουν προς τους δικαιούχους και αυτές τις πολυπετσοκομμένες συντάξεις τους!!!

Βλέπετε, Φίλοι μου, ο ανάλγητος και ο αδηφάγος κύριος Σόϊμπλε μαζί με τους Διεθνείς φίλους του, της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχοντες εκτελεστικό τους Όργανο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΘΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ (επίγειου και υπόγειου) αλλά επιθυμούν να μετατρέψουν ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σε μια ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ (για να μας έχουν πάντα του χεριού τους!) και εμάς τους Έλληνες να μας μεταβάλλουν σε δούλους τους και τους φτωχούς συγγενείς τους... 

Φίλοι μου 
Εάν ο κύριος Σόϊμπλε και οι Οικονομικοί γύπες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, διέθεταν στοιχειώδες φιλότιμο, και ελάχιστα ίχνη ανθρωπιάς θα απευθύνοντο προς εμάς τους Έλληνες και θα μας έλεγαν: 
Αφού από την πλουσιοτάτη και πανέμορφη χώρα σας, θα αποκομίσουμε τέτοια αμύθητα πλούτη, δικαιούστε και εσείς να ευημερείτε και να ευτυχείτε!!! 

Αλλά, μπορεί να διαθέτουν φιλότιμο και ευαισθησία οι άνθρωποι της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, όταν βρίσκονται επάνω στο όχημα του Αντιχρίστου και δεν τους αγγίζουν οι ρήσεις: «Αγαπάτε αλλήλους» και «μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της Γης αλλά θησαυρούς εν τω Ουρανώ» ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ; 

Αγαπητοί μου Φίλοι 
Εάν ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε και η παρέα του (Μέρκελ, Λαγκάρντ, Ντράκι κ.λ.π.) ήθελαν το καλό μας, ήθελαν να εξυγιάνουν την οικονομία μας θα έπρεπε από την αρχή του 2010, να εφάρμοζαν ένα πρόγραμμα εξυγίανσης μόνο στο Δημόσιο τομέα και να άφηναν ήσυχο τον ιδιωτικό τομέα!!! 

Γιατί, Φίλοι μου, ο Δημόσιος τομέας ήταν ο μεγάλος ασθενής!, με το μεγάλο Δημόσιο Χρέος, με το μεγάλο Δημόσιο έλλειμμα, με τα μεγάλα φαγοπότια, τις μεγάλες σπατάλες και τα όργια ρουσφετολογίας!!! 

Επίσης από την αρχή του 2010, ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε μαζί με την παρέα του, έπρεπε να υποχρέωναν την τότε κυβέρνηση, να ψηφίσει αμείλικτο νόμο κατά της φοροδιαφυγής (Αμερικανικής αυστηρότητας) και να συγκροτήσει ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, που θα κινείται σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελλάδας (στους κάμπους, στους αγρούς, στους εμπορικούς δρόμους, στις Εθνικές οδούς, στους χώρους δουλειάς και σε κάθε ύποπτο σημείο που ενδέχεται να τελεστεί η παράνομη πράξη της φοροδιαφυγής!!!), ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ!!! 

Έτσι, με ένα πολύ καλό νοικοκύρεμα του Δημοσίου τομέα, με ένα αποφασιστικό και αποτελεσματικό κτύπημα της τεράστιας φοροδιαφυγής, με στοχευμένες επενδύσεις σε όλους τους τομείς (πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή κ.λ.π.) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΑ, θα προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι (Έλληνες και Δανειστές) ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!! 

Είδατε όμως πουθενά εσείς Φίλοι μου, από το 2010 έως και σήμερα, να εφαρμόζεται ένα τέτοιο ανθρώπινο αναπτυξιακό πρόγραμμα, ανασυγκρότησης και ανάκαμψης της Οικονομίας μας; 

Αντιθέτως από το 2010 έως και σήμερα: 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά ύφεση!, ύφεση!, υφεση! 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά μια συνεχή εσωτερική υποτίμηση άνευ προηγουμένου, όπου το ανθρωποκτόνο ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ της Σχολής του Σικάγου, να εφαρμόζεται επί της Ελληνικής Κοινωνίας, χωρίς σταματημό!!! 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων από τη μια μεριά και ατελείωτες αυξήσεις, άμεσων και έμμεσων φόρων, από την άλλη μεριά!!! 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά τις αξίες τόσο της Δημόσιας όσο και της Ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας να έχουν κατρακυλήσει σε απίστευτο βαθμό και τις μετοχές του Ελληνικού Χρηματιστηρίου να έχουν υποστεί ολική εξαέρωση!!! 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά όλο και μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού να φτωχοποιείται διαρκώς με αποτέλεσμα σήμερα, το 65% των Ελλήνων πολιτών ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!! (σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου του Προϋπολογισμού της Ελληνικής Βουλής) 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά μια απέραντη ερημοποίηση της εγχώριας παραγωγής μας, με τις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν βάλλει λουκέτο και με την εγχώρια αγορά μας, στα πρόθυρα πλήρους κατάρρευσης!!! 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά από τη μια μεριά τη φυγή στο εξωτερικό, εκατοντάδων χιλιάδων νέων επιστημόνων προς αναζήτηση αξιοπρεπούς εργασίας και από την άλλη μεριά, την παράνομη εισροή εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών (ως επί το πλείστο μουσουλμάνων) με ορατό τον κίνδυνο της δημογραφικής μας, αλλοίωσης !!! και μετατροπή της Ελλάδας μας, σε μια ισλαμοποιημένη χώρα!!! 

· Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά από τη μια μεριά το εγκληματικό ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Δημόσιας περιουσίας μας, μέσω του ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΟΥ Σόϊμπλε (για 99 ολόκληρα χρόνια) αντί πινακίου φακής. Και από την άλλη μεριά, τη συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας, όπου όλοι μας αναρωτιόμαστε πότε θα σταματήσει αυτό το κακό!!!

Ένα κακό, που κατά την ταπεινή μου άποψη, θα έχει συνέχεια και μέλλον ακόμη, Φίλοι μου!!! 

Γιατί με τους υποτακτικούς και δουλικούς πολιτικούς που έχουμε, ο αιμοσταγής ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, ζητάει και άλλο Ελληνικό αίμα!!! 

Σας θυμίζω τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του, για το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών: 

Είπε ο κ. Σόϊμπλε «Το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών είναι ΜΕΓΑΛΟ σε σχέση με ΤΟ ΜΙΚΡΟ τους Α.Ε.Π.» (Α.Ε.Π. = Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν). 

Αυτή η προκλητική και προσβλητική δήλωση του κ. Σόϊμπλε, δείχνει το πόσο θρασύς, ανάλγητος και αναίσθητος είναι!!! Γιατί, ενώ γνωρίζει ότι η μείωση του Α.Ε.Π. μας, κατά 30% στα έξι τελευταία δολοφονικά έτη είναι έργο... δικό του, έρχεται εντελώς ανερυθρίαστα και μας λέει ότι: Αφού έχετε μικρό Α.Ε.Π., πρέπει και το εισόδημά σας να είναι και αυτό ανάλογο! (δηλαδή μικρό!) Το ότι, το μικρό Α.Ε.Π. μας, είναι αποτέλεσμα ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΟΚ που ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε επί έξι ολόκληρα χρόνια, εφαρμόζει στις πλάτες του Ελληνικού λαού, καμία κουβέντα εκ μέρους του!!! 

Αγαπητοί μου φίλοι, 
Την παραπάνω προκλητική δήλωση ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, δεν την έκανε έτσι τυχαία, απλά για να μας προκαλέσει. Η δήλωση του αυτή, υποκρύπτει δυστυχώς, Φίλοι μου, την περαιτέρω μείωση των μισθών και των συντάξεων μας, σε πολύ υψηλά ποσοστά!!!, της τάξεως 50% έως 70% για να φθάσουμε σε επίπεδα Βουλγαρίας!!!, όπως εξ’ άλλου ξεκάθαρα αναγράφεται στη σελίδα 427 του 1ου μνημονίου και στη σελίδα 1013 του 3ου μνημονίου. 

Αυτό το Οικονομικό γεράκι του Γερμανικού κράτους, γνωρίζει περισσότερο απο κάθε άλλον, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία μας, όπως τα κατάντησε, με ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που επί τόσα χρόνια εφαρμόζει στη χώρα μας, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ να αποδίδουν συντάξεις πάνω από 300 ευρώ!!! Επίσης αυτό το Οικονομικό γεράκι γνωρίζει πολύ καλά ότι, εάν βγει σήμερα (που έχουμε νόμισμα το ευρώ) και μας πει: Για να ‘’σωθούν’’ τα ασφαλιστικά σας ταμεία, πρέπει οι συντάξεις σας να μειωθούν επί πλέον κατά 50% έως 70%, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!! Γι’ αυτό και στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο δαιμόνιος και πανούργος κ. Σόϊμπλε, μας έχει έτοιμο έν άλλο ΥΠΕΡ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! Και αυτό είναι «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !!!!» 

Δηλαδή, εάν σήμερα, Φίλοι μου, ζούμε με ΜΝΗΜΟΝΙΟ και έχουμε νόμισμα ΤΟ ΕΥΡΩ, με το ‘’ΥΠΕΡ- ΜΝΗΜΟΝΙΟ’’ που θα μας σερβίρει ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, θα έχουμε ΜΝΗΜΟΝΙΟ και νόμισμα ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!!! Και μάλιστα ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ όπως τη θέλει ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε: Να είναι ελεύθερα διαθέσιμη στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος (forex) 

Οπότε Η ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ως νόμισμα φτωχευμένης χώρας με το σύνολο του παραγωγικού ιστού της, διαλυμένο, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, θα υποτιμηθεί σε ποσοστά υψηλά (50%-70%) ή και μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα και οι μισθοί και οι συντάξεις, μέσα στον αντίστοιχο χρόνο, θα χάσουν το 50% έως και το 70% της αγοραστικής τους αξίας!!! και ταυτόχρονα θα έχουμε από επάνω μας ‘’ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ’’ που θα απαγορεύει τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις !!! 

Από δε την άλλη πλευρά του Βερολίνου, ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, σαν ένας άλλος Πόντιος Πιλάτος,, θα ‘’νίπτει τας χείρας του’’ και θα μας λέει: ‘’Εγώ δεν σας μείωσα τους μισθούς και τις συντάξεις σας. Το υποτιμημένο νόμισμά σας, το έκανε αυτό!!! 

συνεχίζεται 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.