23 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΠΟΡΟ

Γράφει το σποράκι

     Τώρα πια ο ΣΠΟΡΟΣ της θρησκείας σας φυτεύτηκε νόμιμα στην Στέγη του Βοτανικού… Τι; Πού το ξέρει ένα άσχετο σποράκι; Μα βούιξε ο τόπος σας απ' το εγχείρημα των καταδρομέων… (και δεν είμαι καθόλου άσχετο!) πως έκτιζαν κρυφά μια Εκκλησία… και το έκρυβαν τόσο καλά, που ούτε ένα σποράκι που φυτρώνει και ξεφυτρώνει… δεν το "έπιασε" με τις παγκόσμιες κεραίες του. Μεγάλο κατόρθωμα και μπράβο στους λεβέντες Έλληνες! Το λέει η ψυχή τους και το ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ! 
     Τώρα που έγινε η αρχή για ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ στον Βοτανικό, καλό είναι να συμμετέχουν κι όσοι παραπληροφορούνται και δεν "ακούνε" τις ΔΡΑΣΕΙΣ κι ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΕΙΣ! Μυρίζομαι πως αρχίζετε να το σκέφτεστε κι ίσως να είστε σε φάση για ΑΠΟ-ΦΑΣΗ επιτέλους. Και καλά κάνετε, μα μη βιάζεστε… ακούστε και το σποράκι, που "ταξίδεψε" για σας σε χώρες ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ! 
     Ναι φίλοι μου, δεδομένης της σχεδιασμένης εφόδου παράνομων "προσφύγων", "πέταξα" ως τις πατρίδες τους, για να καταλάβω, για ποιο λόγο λιποτακτούν κι έρχονται κατά δω με τόσες ταλαιπωρίες. Μα και τι ακριβώς πρεσβεύει η θρησκεία τους, που τους υποκινεί σ' αυτή την τραγωδία. Και ιδού τα στοιχεία που συνέλεξα για σας… (μπράβο μου;) που κακώς νομίζετε, πως το ΙΣΛΑΜ είναι απλώς μόνο μια ΘΡΗΣΚΕΙΑ! 
     Κατ' αρχάς ξέρετε γιατί επιδιώκουν να σας σαλαμοποιήσουν σαν λαό; Γιατί γίνονται τόσες επιθέσεις στην πατρίδα σας και στην φυλή σας; ΄Η μήπως νομίζετε πως υπάρχει σκληρό και μαλακό Ισλάμ κι ότι η Ελλάδα σας δεν κινδυνεύει, επειδή δεν τους έβλαψε; Αν αυτό νομίζετε κι έχετε αφεθεί στο έλεος των "καημένων" μεταναστών (κι αυτό το έχω ακούσει…) πλανάστε πλάνην οικτράν, όπως έλεγαν και οι σοφοί ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ! 
     Έχετε μεσάνυχτα κι αντί να συνεχίσετε τον ύπνο σας, μια ενημέρωση απ' το φιλικό σας σποράκι δεν θα σας βλάψει! Είναι μεγάλος ο κίνδυνος που διατρέχετε, απ' τα δήθεν κατατρεγμένα μα πολύ φανατισμένα μουσουλμανικά στίφη. Μακάρι να με άκουγαν και οι συγκαταβατικοί βουλευτάδες σας, που έχουν πλήρη άγνοια… Το Ισλάμ είναι φανατισμός, επίθεση, επέκταση, άλωση, βία… Άλλοτε φέρεται σαν θρησκεία κι άλλοτε σαν επελαύνουσα ένοπλη δύναμη ενός ανύπαρκτου ΚΡΑΤΟΥΣ! 
     Οι μουσουλμάνοι χωρίζονται σε δυο αντίπαλες και εχθρικές κατηγορίες, τους Σουνίτες και Σιίτες. Και ρωτώ: το τέμενος που θέλουν να χτίσουν στον Βοτανικό με τα δικά σας χρήματα… για ποιους προορίζεται; Αν το δώσουν στους μεν, θα αντιδράσουν οι δε κι οι δυο μαζί θα ξεσπάσουν στον ελληνικό λαό, που δεν τους φταίει… Κάθε τόσο θα κάνουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας με πράσινες σημαίες, με σαρίκια, με μαντήλες, με κελεμπίες και θ' αλλαλάζουν «Αλλάχου ακμπάρ». Κι αν η κυβέρνησή σας υποχωρήσει, θα ζητάνε κι άλλο τζαμί κι άλλο κι άλλο κι αυτοί θα γλεντάνε με σας κι εσείς θα ΚΛΑΙΤΕ! 
     Οι μουσουλμάνοι θεωρούν ιερή κάθε σπιθαμή τους κι αν τους παραδώσετε τον Βοτανικό, θα γίνουν ανεξέλεγκτοι. Θα βγαίνουν έξω και θα κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ εσείς δεν θα πλησιάζετε εκεί. Εσείς θα είστε υποχρεωμένοι να ακούτε τους ιμάμηδες και τις προσευχές τους, ενώ αυτοί θα ζητούν να μην χτυπάνε οι καμπάνες σας. Εσείς θα είστε οι άπιστοι και οι βέβηλοι κι αυτοί θα είναι "νοικοκυραίοι" στην ιδιοκτησία τους. Εσείς θα είστε οι μετανάστες στην πατρίδα σας κι αυτοί θα ισχυρίζονται πως η επικράτειά τους είναι ένα απέραντο ΤΖΑΜΙ! 
     Εσείς φίλοι μου Έλληνες γιατί αδιαφορείτε κι ανέχεστε τόσους αλλόθρησκους ανάμεσά σας; Λυπάστε μήπως αυτούς που ήρθαν, για να σας κάνουν μετανάστες στον τόπο σας; Μα αυτοί επιλέγονται για μαχητές του προφήτη και για να μεταφέρουν το μήνυμά του στην Ευρώπη. Μα αυτοί είναι οι πιο μορφωμένοι κι ευκατάστατοι, που τους φέρνουν εδώ, για να μην ξεσηκωθούν εναντίον των κυβερνήσεών τους. Μα αυτοί είναι στρατολογημένοι για να διώξουν εσάς απ' τον τόπο σας και να τον ισλαμοποιήσουν. Μα κι εσείς είστε τόσο ΑΦΕΛΕΙΣ; 
     Μα εσείς με την Θρησκεία της Αγάπης, τι κοινό έχετε με τους  φανατικούς εισβολείς σας, που μισούν κάθε "άπιστο" και θέλουν να επιβάλλουν το Νόμο της Σαρία; Πιστεύω πως ο μόνος τρόπος για να τους ξεφορτωθείτε είναι, να αγωνιστείτε για να απαλλαγείτε απ' τους "εταίρους σας", που σας παγίδεψαν με τα ψεύτικα δάνειά τους. Τότε μόνο έχετε ελπίδα να ξαναγίνετε Κυρίαρχο Κράτος και να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στην Χώρα που την γέννησε. Αυτό είναι το  πατριωτικό καθήκον σας και το μόνο σας ΧΡΕΟΣ! Αν όμως χτίσετε το τζαμί και τους δώσετε τα κλειδιά… ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ! 

Το σποράκι 

(της Μαίρης Καρά)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.