27 Οκτωβρίου 2016

ΝΑΖΙΣΜΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. (ΜΕΡΟΣ Α)

Γράφει ο Μανουήλ Αγγελος Γιαννόπουλος 

Ο ναζισμος είναι ένα ακομη γνησιο τεκνο των εωσφοριστων της νεας ταξης. Είναι πολύ γνωστη σε αρκετους η ιδεολογια του γερμανικου ναζισμού κατά τον β παγκοσμιο πολεμο αλλα και μεχρι σημερα. Οι εωσφοριστες ναζιστες(δωδεκαθειστες), διδασκαν τοτε και εξακολουθουν να το διδασκουν μεχρι σημερα, ότι ο Χριστιανισμος είναι λεπρα και μολυνση του πλανητη, καθως ο Χριστος με της διδασκαλιες του για  αγαπη και βοηθεια στον συνανθρωπο, "μολυνε" την ανθρωποτητα και τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο. 

Τα καλα παιδια του β παγκοσμιου πολεμου οι Γερμανοι αρχηγοι χιμλερ, χιτλερ κλπ, πριν ξεκινησουν τον β παγκοσμιο πολεμο, εκαναν μεταπτυχιακο στον σατανισμο καθως πηγαν για αρκετο καιρο  σε ένα από τα παγκοσμια συγχρονα κεντρα του σατανισμού το Θιβετ. Μετα το Θιβετ, γυρισαν στην Γερμανια εφτιαξαν την σατανιστικη οργανωση Θουλη και λιγο αργοτερα αρχισαν τον β παγκοσμιο πολεμο. 

Το δευτερο βασικοτερο αξιωμα του ναζισμού, ηταν ότι διδασκε και προσπαθουσε να επιβαλει στους λαους την νεα ταξη πραγματων (εωσφορισμος). 

Στους κατεκτημένους λαους της Ευρώπης οι γερμανοι ναζιστες ισχυριζοταν ότι είναι καλοι ανθρωποι.  διοτι εφεραν την νεα ταξη πραγματων.

Δυστυχως σημερα κατά το ετος 2016 μ.Χ., βρεθήκαμε για μια ακομη φορα, σκλαβωμένοι, στους Γερμανους. Χαος ανομια, αταξια, ελειψη ηθικων αρχων, παιδειας και διαφθορα είναι αυτά που κυριαρχουν στην Ελλαδα του 2016. Oι Γερμανοι δεν ειναι ενας νέος εχθρος του Ελληνικου εθνους, αλλα είναι ένας απο τους παναρχαιους εχθρους των Ελληνων. Ο λαος αυτος ελεγχεται στο μεγαλυτερο μερος του απο τα αρχαια χρονια απο τους εωσφοριστες της "νεας" ταξης πραγματων. Για αυτο ειναι ποτισμενοι με θανασιμο μισος εναντιον των Ελληνων απο τα αρχαια χρονια. Οι Γερμανοι συμπραττουν εδω και αιωνες στα σχεδια της "νεας" ταξης πραγματων για την δημιουργια του παγκοσμιου κρατους. 

Στα πλαισια αυτου του σκοπου προσπαθουν εδώ και πολλους αιωνες, να εξαλειψουν την νουμερο ενα απειλη για το εγχειριμα αυτό που είναι η Ελλαδα. Οι γενοκτονίες που εχουν κανει εις βαρος του Ελληνικου λαου είναι κυριολεκτικα αμέτρητες. 

Οι Γερμανοι στο περασμα των αιωνων αποδειχτηκαν ο χειρότερος εχθρος των Ελλήνων. Μαλιστα ξεπερασαν σε αγριοτητα και βαρβαροτητα ολους τους αλλους εωσφορικούς λαους της Ανατολη οπως Περσες, Σαρακηνοι, κλπ. Πραγματικος θεος μεγαλου μερους αυτου του λαου δεν ειναι άλλος απο τον Εωσφορο . 

Όταν ο Αγιος Κωνσταντινος, πήρε την αποφαση να κανει διοικητες της ρωμαικης αυτοκρατοριας τους Ελληνες, οι οποιοι ηταν προηγουμένως σκλαβοι, του Ρωμαικου κρατους, τοτε για πρωτη φορα εμανιζονται στο προσκηνιο οι Γερμανοι. Οι Γερμανοι ειχαν την εντολη, να παρουν πισω με κάθε μεσο, την Ρωμαικη αυτοκρατορια από τους Ελληνες.

Με την μεταφορα της πρωτευουσας του Ρωμαικου κρατους απο την αρχαια Ρωμη στην Κωνσταντινουπολη ξεκινα μια ακομη θανασιμη περιπετεια για το Ελληνικο εθνος. Οι Γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. Με ορμητηριο αυτές τις δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν τρομερες καταστροφες ,με συνεχομενες φοβερες επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. 

Κυριολεκτικα ερμαιο ηταν οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, στους Γερμανους, Ουννους, Γοτθους, Βησιγοτθους, Οστρογοτθους, Βανδαλους κλπ. 

Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.Χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι Γερμανοι σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο, με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem o Ioυλιος, διεταξε να σφαχτουν ολοι οι Γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου. 

Οι ορδες των βαρβαρων Γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν με τα οπλα, εξαιτιας της πολιτικης των αλλοδαπών αυτοκρατορων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. Ηταν η εποχη που αυτοκρατορας των Ελλήνων ηταν ο αλλοδαπος Θεοδόσιος ο Α. Ο Θεοδόσιος εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι Γερμανοι τις καταστροφες ηταν να προσληφθουν μαζικα, ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο. Πραγματικα τους προσελαβε. Οι Γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες. Ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα να κανουν γαμους με Ελληνιδες. Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι συνεχίζοντας κανονικα τις επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. Οι Γερμανοι στρατηγοι έγιναν η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια, και αποφάσιζαν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. Τοτε οι γενναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου, πηραν την κατασταση στα χερια τους. Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.Χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες Γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. Με τον τροπο αυτό ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.

Στα σφάλματα του αυτοκράτορα Θεοδοσιου πρέπει να προστεθεί και η αδικη σφαγη δεκα χιλιαδων Ελληνων από τους Γερμανους στον Ιπποδομο της Θεσσαλονικης. Αιτια για όλα αυτά η αδικη συλληψη από τους Γερμανους ενός Ελληνα ηνιοχου. Οι Ελληνες ζητησαν την απελευθερωση του και οι Γερμανοι αρνηθηκαν. Τοτε οι Ελληνες που δεν αντεχαν τον γερμανικο ζυγο και τις φοβερες επιδρομες τους ολους εκεινους τους αιωνες, σκοτωσαν τον στρατηγο των Γερμανων Βοθεριχο, μαζι με αλλους Γερμανους στρατιώτες. Ακολουθησε η σφαγή για την οποία ο αυτοκράτορας μετάνοιωσε και δέχθηκε σκληρό επιτίμιο ακοινωνησίας από τον Αγιο Αμβροσιο για οκτώ μήνες. 

Κομβικο σημειο λοιπον για να μην γινει οριστικα γερμανικη η αυτοκρατορια ηταν η ενεργεια των Ελλήνων αξιωματικών στις 12 Ιουλιου του 400 μ.Χ., η οποια εμεινε ως γνωστη ως αντιγερμανικο κινημα ενταντια στους γοτθους του Γαινα. 

Από εκεινη την χρονικη στιγμη αρχισε η αντιστροφη μετρηση. Οι Γερμανοι εχασαν κάθε εξουσια μεσα στην αυτοκρατορια, ενώ μεχρι την εποχη του Ιουστινιανού του α, ειχαν πλεον εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη. Το αποτελεσμα ηταν να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. Για αυτό με εντολη των εωσφοριστων της "νεας" ταξης αποσυρθηκαν στην δυση. 

Οι φοβερες επιδρομες επι 2,5 αιωνες αδιάκοπα, εις βαρος της Ελλαδος , ειχαν πλεον σταματησει. Στην Ιταλια και στις υπολοιπες περιοχες που εγκατασταθηκαν ίδρυσαν κρατος την "Αγια " εωσφορικη "ρωμαικη " αυτοκρατορια. Μαζι τους πηγε και το Βατικανο το 800 μ.Χ., με την στεψη του Καρλομαγνου από τον Παπα Λεοντα τον Γ. Το Βατικανο ειχε περασει επισήμως πλεον στις ταξεις του εωσφορισμου. 

Επειδή οι Γερμανοι δεν ηταν πλεον σε θεση ολους εκεινους τους αιωνες να διεκδικησουν, με τα οπλα την Ελλαδα την διεκδικουν μέχρι και σήμερα στον διπλωματικο τομεα.

Ολο αυτό το διαστημα, το οποιο δεν ηταν σε θεση να αποσπασουν την Ελληνικη αυτοκρατορια δια των οπλων, οι Γερμανοι συνεχιζουν να παραμενουν προκλητικοι και να διεκδικουν τους τιτλους εξουσιας των Ελλήνων. Για αυτό σε ολους εκεινους τους αιωνες σε κάθε τους επιστολή και επισημο κρατικο εγγραφο, αποκαλουν Ελληνες τους αυτοκρατορες και το κρατος Ελληνικη αυτοκρατορια. Ακομη ενδεικτικα αναφερω την επισκεψη του 'νεοταξιτη" επισκοπου Κρεμμωνας Λιουπρανδου στον Αγιο Νικηφορο τον β Φωκα οπου ειπε ότι Ρωμαιος αυτοκρατορας είναι ο Γερμανος Οθωνας, ενω ο Αγιος Νικηφόρος ο β είναι απλος Ελληνας Βασιλιας. 

Επειτα για τους ιδιους λογους και σκοπιμότητες ο βάρβαρος Βαρβαροσα εγραψε επιστολή στον Ελληνα αυτοκρατορα Μανουηλ τον α Κομνηνο. Την επιστολή την εγραψε μετα την συντριβη στο Μυριοκεφαλο το 1176, με τους Τουρκους, στην οποια κριθηκε σε μεγαλο βαθμο η επιβίωση της Ελληνικης (ρωμαικης ) αυτοκρατοριας. Μια μαχη με τους Τουρκους την οποια ειχαν προκαλεσει οι ιδιοι Γερμανοι. Ο Βαρβαροσα εγραψε στον Μανουηλ, ότι πλεον μετα από αυτην την ηττα εκεινος είναι ο νομιμος Ρωμαιος αυτοκρατορας.

Οι Γερμανοι εκαναν μια ακομη αποπειρα να καταλαβουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια, αναίμακτα, σε διπλωματικο επιπεδο. Το σχεδιο τους ηταν να παντρευτει ο Καρλομαγνος την Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη. Οι Ελληνες όμως αξιωματουχοι, καταλαβαν πολύ γρηγορα το σχεδιο των Γερμανων και ανετρεψαν αμεσως την Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη, με αποτέλεσμα να ματαιωσουν την κατάκτηση της Ελληνικης (ρωμαικης ) αυτοκρατοριας από τους Γερμανους. 

Δυστυχως μετα από τοσους αιωνες που πολεμούσαμε συνεχεια, γιατι οι "νεοταξιτες' μας έστελναν συνεχεια αμέτρητους εχθρούς να μας πολεμουν, η Ελλαδα εξαντληθηκε οικονομικα και όχι μονον. Ενδεικτικα, αναφερω Περσες, Γοθτοι, Οστρογοτθοι, Βησιγοτθοι, Βάνδαλοι, Φραγκοι, Λογγοβαρδοι, Νορμανδοι, Γερμανικα φυλα, Βουλγαροι, Κουμανοι, Πετσενεγοι, Ουγγροι, Χαζαροι, Ογουζοι, Σελτζουκοι, Τουρκικα φυλα, Αραβες, Αβαροι, Σλαβοι, Ρωσοι, Γενουάτες, Βενετοι, ολους εκεινους τους αιωνες πολεμουσαν συνεχεια και αδιάκοπα την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια. Ουδέποτε υπηρξε παρομοιο φαινομενο, σε άλλο εθνος, να του επιτίθονται επι τοσους πολλους αιωνες τοσοι πολλοι λαοι.

Τον πιο καθοριστικο ρολο επαιξε ο θανατος του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων, του Βασιλειου του Β, ο οποιος ηταν ετοιμος να παει στην υπο γερμανικη κατοχη Ιταλια, για να ματαιωσει τα σχεδια των Γερμανων. Δυστυχως τοτε τον προλαβε ο θανατος. Τον καθυστερησαν, οι Βουλγαροι, με τους αραβες σε μακροχρονιους πολεμους. Ηταν αδυνατον ο ιερος Βασιλειος ο β, να πολεμα ταυτόχρονα σε τρια μετωπα, καθως ειχε δυο ταυτοχρονα μετωπα τους αραβες και τους βουλγαρους. Εντούτοις επειδή ηξερε της προθεσεις των γερμανων, να διοργανωσουν της εωσφορικες σταυροφοριες, προσπαθησε αρχικά να κερδισει χρονο μεσω διπλωματικων ενεργειων, ώστε να κλεισει νικηφορα, όπως τελικα εκανε τα αλλα δυο πολεμικα μετωπα, με αραβες και Βουλγαρους.

Αμεσως μετα θα ξεκινουσε (όπως και εκανε), να παει στην Ιταλια, για τους Γερμανους. Ακριβως την ωρα που ξεκινουσε, για την Ιταλια πεθανε. Αμεσως οι Γερμανοι που καθοταν με κομμενη την ανασα, μολις πεθανε ο Ιερος Βασιλειος εδρασαν ταχύτατα. Για αυτό μεσω των σαπισμένων αλλοδαπών πολιτικων αξιωματούχων της λεγομενης πολιτικης "αριστοκρατιας ", κατεστρεψαν σε χρονο ρεκόρ την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια.

Ο δρομος ηταν πλεον ανοιχτος για να ξεκινησουν οι εωσφορικες "σταυροφοριες". Κατά την διαρκεια των σταυροφοριων, οι Γερμανοι εσφαζαν, εκαιγαν, εκλεβαν βιαζαν, σκλαβωναν Ελληνιδες. Δεν σταματουσαν ουτε καν τις ημερες της Μεγαλης εβδομάδας να σκοτωνουν να καταστρεφουν, παρα τα παρακαλια του Αλεξιου του α, να σεβαστουν την Μεγαλη εβδομαδα, που είναι τα παθη του Σωτηρα Χριστου. 

Κατά την εισοδο τους στην Κωνσταντινουπολη στις 13 Απριλιου του 1204 μ.Χ., όμως και σε ολη την Ελληνικη αυτοκρατορια, την οποια κατεκτησαν οι Γερμανοι, κατεστρεψαν την Ελλαδα. Εκαψαν ναους και μοναστηρια, εσφαξαν καλογερους, βιαζαν Ελληνιδες μοναχες μεσα στα ιερα των ναων, εκλεψαν τα παντα σε χρυσο νομισμα, εκλεψαν τα αγαλματα, ότι πολυτιμο ειχαν οι ναοι και τα εστειλαν στην Γερμανια και την Ιταλια. Στην συνεχεια έσφαξαν και βιασαν οσοι Ελληνες πηγαιναν να σταματησουν τους βιασμους των Ελληνιδων γυναικων τους εσφαζαν επι τοπου. Τρεις ολόκληρες μερες εσφαζαν βιαζαν,
εκαιγαν, εκλεβαν και σκλαβωναν Ελληνιδες στην Βασιλευουσα.

Στην συνεχεια πηγαν σε ολη την Ελληνικη επικρατεια, οπου εκαναν ακριβως τα ιδια. Μαλιστα στην Κωνσταντινουπολη για να εκδικηθουν τον κορυφαιο  Ελλήνα ολων των εποχων, ο οποιος εάν δεν τον εβρισκε ο θανατος θα ειχε δια παντως ματαιωσει τα σχεδιά τους, σχετικα με τις Εωσφορικες "σταυροφοριες", πηγαν και ανοιξαν τον ταφο του, εβγαλαν τον σκελετο του Βασιλειου τον τοποθετησαν σε ένα δεντρο και του εβαλαν μια φλογερα μεσα στο στομα. Σε κανενα άλλο Ελληνα βασιλια ουδέποτε στα χρονικα εγινε παρομοια προσβολή. 

Η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια αποτελει πλεον οριστικα και αμετάκλητα παρελθον. Ο δευτερος μεγαλύτερος στοχος ολων των εποχων για τους εωσφοριστες εχει επιτευχθει. Οσο για τον πρωτο παναρχαιο-αιωνιο στοχο των εωσφοριστων-νεοταξιτων, αυτος δεν είναι άλλος από το να εξαφανιστουν ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι από προσωπου γης.

συνεχίζεται στο Β μέρος





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.