10 Σεπτεμβρίου 2016

Η προδοσία στην παιδεία δεν έχει όρια... Αλβανικό σχολείο στην Καλαμαριά!!!! (τους έφαγε η πολυπολιτισμική νεοταξίτικη κουλτούρα...)

ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΦΘΑΝΕΙ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Κ Α Μ Μ Ι Α ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! 

Με αφορμή την ίδρυση ενός ακόμη ΑΜΙΓΩΣ αλβανικού σχολείου(!) στην Ελλάδα (συγκεκριμένα στην Καλαμαριά) και την ανάληψη από τον εκδοτικό οίκο ''Αλμπα" της εκτυπώσεως των βιβλίων και όποιων άλλων διδακτικών βοηθημάτων χρειασθούν, αξίζει να μαθευτεί ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ποιό είναι ακριβώς, το Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο περιεχόμενο των βιβλίων, που "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ" διδάσκονται οι μαθητές των ΕΔΩ αλβανικών σχολείων! 

Οι νεαροί Αλβανοί, μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους, μαθαίνουν την Ιστορία της ...«Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι ...αλβανικό εθνικό έδαφος(!!!) στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες(!) πραγματοποίησαν (ΔΗΘΕΝ) "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες (ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!) που - τάχα! - πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 

Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως... έχει ίδιο 'DΝΑ' με τον βασιλιά ...Πύρρο της Ηπείρου (!!! "ΨΑΧΤΕΙΤΕ" ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΕΣΤΑΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...) και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου! 

Όλα αυτά τυπώθηκαν εφέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια παρακαλώ, με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας, την ώρα που η αλβανική κυβέρνηση, ζητά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ την στήριξη της Ελλάδος για να ανοίξουν οι πόρτες της Ε.Ε. (και η Ελλάδα το πράττει, χωρίς να θέσει ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ κανένα απολύτως όρο!), όπως αναφέρει η βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα 'himara.gr'. 

Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε εφέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της γείτονος χώρας, οι μαθητές διδάσκονται για τις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν ...εκτός αλβανικού κράτους. 

Σ’ αυτές περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και "β ε β α ί ω ς" ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλωρίνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτης, Πρεβέζης, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας!!!!!!! 

(ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΑ "ΞΑΔΕΛΦΙΑ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ "ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΤΕ";;;) 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως(!!!) προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913, από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. 

Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν(...) των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. 

Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της "Μακεδονίας" και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτης και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.». 

('ΑΡΕΣ, ΜΑΡΕΣ, - ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ - ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ'!) 

Οι συγγραφείς (ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ;) του βιβλίου υποστηρίζουν, πως η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει ...«εθνοκάθαρση»(!!!) με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί. Ο χάρτης με την ΔΗΘΕΝ 'Μεγάλη Αλβανία' και τις όμορες «αλβανικές περιοχές» κοσμεί το εξώφυλλο, τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου ασκήσεων των μαθητών που καλούνται, για παράδειγμα, να ζωγραφίσουν τις περιοχές της Ελλάδος όπου ζουν... Αλβανοί, ή να απαντήσουν στα ερωτήματα: «Ποιες είναι οι αλβανικές περιοχές της Ελλάδος;» ή «Αναφέρετε τις εκδιώξεις που υπέστησαν οι Αλβανοί από τις ελληνικές αρχές»!!! 

[ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ή ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΣ - ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... - ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ Δ Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α , ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΙΟ & ΣΚΟΤΕΙΝΟ 'ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ' ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΩΝ, ΑΜΙΓΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ(...) ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ;

(ΟΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑ ΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ, ΤΟΥΣ ..."ΠΕΡΝΟΥΣΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;;;) 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ, "ΑΝΟΙΞΕ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ...ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!] 

ΕΔΩ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ (ΕΛΕΟΣ!) ΝΑ ..."ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ" ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΕΕΙ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1913, ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ... 

Να σημειωθεί πως στο βιβλίο Γεωγραφίας, ΔΕΝ υπάρχει καμμία απολύτως αναφορά στην ΑΓΡΙΩΣ καταπιεζομένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ μειονότητα της Αλβανίας, παρά μόνο πως στην χώρα οι διάφορες μειονότητες (Έλληνες, Σκοπιανοί και Μαυροβούνιοι) αγγίζουν συνολικά το 2%, ενώ τους Βλάχους, που στην πλειονότητα τους έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ εθνική συνείδηση, τους χαρακτηρίζει «πολιτιστική μειονότητα». 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ; 
ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΑΤΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ; 

ΑΠΟ 300 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ 1 - 2 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΥΤΟ 'ΠΛΑΝΟ'; 

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ;;; 

 "ΙΩ.ΚΑΠ." 

πηγή
[ορισμένα στοιχεία, απο το ιστολόγιο ellinonea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_47.html]



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.