31 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΙ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα κλασικό παράδειγμα το τι… «παθαίνουν» όσοι αποκτούν βουλευτικό θώκο, είναι ο κύριος Κώστας Ζουράρις.

Άλλοτε φανατικός υπερασπιστής όλων των εθνικών δικαίων και σήμερα φανατικός υπερασπιστής των… δυο εσοχών των ρούχων του των κάτω άκρων του.

Θυμάμαι…. θυμόμαστε…. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς! Αγαπητέ δάσκαλε Κωνσταντίνε Ζουράρι, συνδεθήκαμε σε στιγμές καθοριστικές και δύσκολες! Όταν σοβούσε το θέμα…

Θυμάμαι…. θυμόμαστε…. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς!

Αγαπητέ δάσκαλε Κωνσταντίνε Ζουράρι, συνδεθήκαμε σε στιγμές καθοριστικές και δύσκολες!

Όταν σοβούσε το θέμα της κλεψίτυπης ονομασίας του υβριδικού κρατιδίου των Σκοπίων (καρκινώματος που μας θυμίζει τα λάθη της εξωτερικής πολιτικής) τήρησες από τις στήλες της »ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» πατριωτική και ανδρεία στάση.

Η φράση σου «παραχώρηση ονόματος ισοδυναμεί με παραχώρηση εδάφους», έκλεινε τα στόματα των χλιαρών ριψάσπιδων, αναρριχώμενων σαλιαγκών!

Υπερασπιζόμενοι την άποψή σου αυτή δημοσίως, διαλύσαμε πριν την ώρα της, την ημερίδα για την ονομασία του ψευδοκράτους που έλαβε χώρα στην αίθουσα της Ε.Μ. Σπουδών, συγκρουόμενοι με την άποψη του κατα τ” άλλα συμπαθούς και συνεπούς αγωνιστή Γιώργου Καραμπελιά.

Κοινές προσπάθειες μάς εσφράγισαν, στον κλεφτοπόλεμο, κατά του διαβόητου εθνοκτόνου εγχειριδίου της Ρεπούση, βιβλίου Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού, και στον συνεχιζόμενο αγώνα για την αλλαγή των νεοταξίτικων- παγκοσμιοποιητικών Αναγνωστικών του Δημοτικού, με ύλη μαγκαζίνου ποικίλης ύλης: μικρές αγγελίες, συνταγές, οδηγίες χρήσεως!

Αλησμόνητες ημερίδες, ομιλίες, και εκπομπές πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή του επιστήθιου φίλου σου και συναγωνιστή μας Κρίτωνα Σαλπιγκτή καθώς και άλλων αγωνιζόμενων δασκάλων.

Ο ορθόδοξος λαός της Θεσσαλονίκης σε ανέδειξε δύο φορές βουλευτή με το κόμμα των Α.Ν.Ε.Λ.

Α. Δυστυχώς εσύ και το κόμμα σου μετατρέψατε τις κόκκινες γραμμές σε ροζ, και μάλιστα από εξισορροπητική δύναμη ελέγχου και αποτροπής των απευκταίων, γίνατε νομιμοποιητική δύναμη των αποφάσεων της κυβέρνησης!

Β. Γνώριζες πολύ καλά, ως πολιτειολόγος διεθνούς φήμης, ότι η ιθαγένεια δεν ταυτίζεται με την υπηκοότητα, προτίμησες όμως να ψηφίσεις θετικά , κατά την ψήφιση του νόμου για τη γρήγορη απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες, ενώ και πάλι γνώριζες ότι σκοτεινά μυαλά ταύτισαν τις δύο εννοιες!

Τι θα γίνει τώρα, που θα ζητούν την απόδοση ιθαγενείας, εκατοντάδες χιλιάδες ταλαίπωροι, παγιδευμένοι, λαθραίοι και νόμιμοι μετανάστες και πρόσφυγες;

Γ. Κανέναν στεντόρειο φιλιππικό δεν εξεφώνησες για την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας, για τις αυτοκτονίες, για την εξόντωση των «ιθαγενών» παντοιοτρόπως, την επιβολή του Δ” Ράιχ και την φορολογική λαίλαπα!

Δ. “Έσπευσες να ψηφίσεις το «σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφυλοφίλων (αυτό ήταν το μέγα πρόβλημά μας!) με προσχηματικές δικαιολογίες περί δικαιώματος ελεύθερης επιλογής, ενώ γνώριζες πολύ καλά ότι:

α) Πάντοτε οι ομοφυλόφιλοι ως πρόσωπα ήταν συμπαθείς στους “Ελληνες, αρκεί το αφύσικο πάθος τους να μη γινόταν σημαία. ”Τα εν οίκω μη εν Δήμω”!
β) Η παράδοση στα πάθη είναι ψευδής ελευθερία.
γ) Οι κοινωνίες ανοχής των πάντων αυτοκαταστρέφονται.
δ) Στόχος ήταν πάντα το σπάσιμο της παραδοσιακής ελληνικής οικογενείας και η εισαγωγή της πολυμορφικής, πολλών ταχυτήτων «οικογενείας» με απώτερο σκοπό την εκ του πλαγίου ……. υιοθεσία παιδιών!!!
Οϊμέ! Ουαί! παπαί! βαβαί! αταταί!
ε) Το ποτήρι όμως ξεχείλισε, όταν λησμονώντας τους αγώνες σου, υπεράσπισες και την πανελληνίως κατακριτέα στάση του υφυπουργού μεταναστευτικής ποιλιτικής, ν” αποκαλεί την Vardarska ως Μακεδονία, με διαλείμματα συγγνώμης!

Κώστα Ζουράρι, επειδή η πολιτική είναι γλυκεία αλλά έχει πικρούς καρπούς, επειδή η μετάλλαξη που προκαλεί είναι ύπουλη και δυσδιάκριτη, επειδή η υστεροφημία είναι προτιμότερη της πρόσκαιρης δόξας, εμείς οι παλιοί συν- Αδελφοί, σε καλούμε να:

1) Προβείς σε δημόσια αυτοκριτική και παραδοχή των ατοπημάτων σου, ζητώντας συγγνώμη από λαό και Θεό!
2) Εξομολογηθείς λόγω μεγάλης Σαρακοστής, διότι η ορθοπραξία δεικνύει την ορθοδοξίαν, η οποία προσεγγίζεται βεβαίως καρδιακά και οντολογικά και όχι φιλολογικά.
3) Να παραιτηθείς από το βουλευτικό σου αξίωμα εγκαταλείποντας το σκάφος, πριν από τους ποντικούς και πριν αυτό βουλιάξει, διότι και κατά κόσμον πλείστην δόξαν έλαβες και χρήματος ουκ υστέρησας!

Τα υστερνά τιμούν τα πρώτα, αδελφέ Κώστα!
Συγχώρεσέ μας και μη μας απογοητεύεις άλλο!

Θωμάς Χ. Ε. Γκιάτας, δάσκαλος
Κωνσταντίνος Δ. Σαμοΐλης, δάσκαλος,
Οδυσσέας Κέλλογλου, καθηγητής γερμανικών.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ...ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ.......

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????? ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ?????

Unknown είπε...

Εμπρός κ. ΖΟΥΡΑΡΙ ιδού η ΡΌΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. !!!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.