29 Μαρτίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστό πως στην Ελληνική Βουλή έφερε “νέα ήθη”. Όπως, όταν έφθασε στο Κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του δευτέρου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, κρατώντας στα χέρια του το βιβλίο “Άρης Βελουχιώτης: Ανηφορικοί δρόμοι”. Το οποίο ξεφύλλιζε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δείχνοντας από το ύφος του πως, του δημιουργούσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι σε διάφορες σελίδες του βιβλίου ξεχώριζαν “χαρτάκια επισημάνσεως”, μας δηλώνει ότι ο Πρωθυπουργός το είχε ξεκοκαλίσει το συγκεκριμένο βιβλίο και είχε επισημάνει διάφορα σημεία του, που προφανώς έχριζαν μεγαλύτερης φροντίδας και προσοχής.

Βέβαια, τι δουλειά είχε να εμφανισθεί υπό μάλης με βιβλίο του Άρη Βελουχιώτη, σε μια πολύ κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή, ένας Θεός ξέρει το γιατί…

Ο Άρης Βελουχιώτης είναι ο ήρωας του Τσίπρα. 

Είναι σε όλους γνωστό πως ο Άρης Βελουχιώτης είναι ο “ήρωας” του Αλέξη Τσίπρα. Όπως για πολλούς εξ ημών είναι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και τόσες άλλες φωτεινές μορφές που θυσίασαν τη ζωή τους για το Μεγαλείο της Ελλάδος.

Για τον Πρωθυπουργό, είναι ο Άρης Βελουχιώτης!!
Δηλαδή, ο πρωταγωνιστής λουτρού αίματος της σφαγής του Μελιγαλά.

Πρόκειται, ίσως, για την πιο εγκληματική φυσιογνωμία της νεώτερης Ελλάδος, που κάποιοι σήμερα επιχειρούν να τον αγιοποιήσουν και να τον δοξάσουν ως σύμβολο της “εθνικής μας αντίστασης”.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Κλάρας και το κομματικό του ψευδώνυμο – που του το κόλλησαν οι σύντροφοί του – ήταν “Μιζέριας”. Αιώνιος φοιτητής της Γεωπονικής Σχολής, αλλά και κλέφτης, ψεύτης, λωποδύτης, πλαστογράφος και κοινός κατάδικος των φυλακών. Βέβαια, το 1923 έγινε και κομμουνιστής. Είχε γεννηθεί στη Λαμία το 1905.

Δείτε παρακάτω το ποινικό μητρώο του “Μιζέρια”, του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ:
  • Απόφαση 988/24.7.1925 Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης: 2 χρόνια φυλάκιση για κλοπή.     
  • Απόφαση 1254/20.9.1929 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 20ήμερη φυλάκιση για αυτοδικία.
  • Απόφαση 509/23.5.1930 Πλημμελειοδικείου Αθηνών:  2 μήνες φυλάκιση για αντίσταση κατά της αρχής.
  • Απόφαση 108/25.6.1934 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 4 μήνες φυλάκιση για πλαστογραφία.
  • Απόφαση 849/5.9.1934 Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης: 1 μηνός φυλάκιση για πλαστογραφία.
  • Απόφαση 13030/20.9.1934 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 2,5 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία.
  • Απόφαση 1835/3.11.1937 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 3 μήνες φυλάκιση για πλαστογραφία.
  • Απόφαση 1989/1939 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 6 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία.
Τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο. 

Η έμφυτη ομοφυλοφιλία του, του δημιούργησαν μια εκρηκτική ψυχοπαθολογία που έβρισκε διέξοδο μόνον σε μια πρωτοφανή σκληρότητα και σαδισμό προς τους συνανθρώπους του και ιδιαίτερα προς τους αντιπάλους του. Ακόμα και οι σύντροφοί του στο κόμμα τον θεωρούσαν ένα εγωπαθές, πονηρό, κτηνώδες και απάνθρωπο άτομο, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού. 

Τα παραπάνω αποδεικνύονται από το μικρό απόσπασμα που σας παραθέτω παρακάτω από το λόγο του Άρη Βελουχιώτη το 1943 στη Δεσφίνα.

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, τον πραγματικό σκοπό μας μέχρι σήμερα δεν τον έχουμε αποκαλύψειΕάν ρωτήσεις καλά – καλά κάθε στρατιώτη απ’ αυτούς τι επιθυμεί δεν θέλει τίποτε άλλο από του να φτάσει σύντομα σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του. 

Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό … 

Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού που άλλο δεν κάνανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας ή Βασιλιάδες. Το κίνημα του Ζέρβα είναι κίνημα πουλημένο στους Εγγλέζους και αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα τους. Είναι τελείως ξένο με τον Ελληνικό λαό, αλλά έχουμε και μ’ αυτόν λογαριασμούς που πολύ γρήγορα θα τους ξεκαθαρίσουμε για να φύγει κάθε εμπόδιο από το δρόμο μας… Από τώρα και στο εξής όλοι πάνω στα πηλίκια σας θα γράψετε με κόκκινα γράμματα “Ερυθρός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός ΕΛΑΣ Ζωή ή θάνατος”».

Αυτός είναι ο “Δημοκράτης” ήρωας του σημερινού Πρωθυπουργού της Ελλάδος. Αυτός ο μισαλλόδοξος σφαγέας των Ελλήνων Άρης Βελουχιώτης.

Ο Τσίπρας εμπνέεται και τον ακολουθεί κατά πόδας. 

Από αυτόν τον κοινό λωποδύτη, εμπνέεται ο Πρωθυπουργός μας. Γι΄ αυτό και τον αντιγράφει. Θέλει να επαναφέρει τα σύνορα της Ελλάδος στον Όλυμπο.

Άλλωστε, αυτό υποδηλώνει η πολιτική της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις προσφυγικές ροές από την Τουρκία. Που εγκλωβίζουν στην Πατρίδα μας χιλιάδες πρόσφυγες – μετανάστες – λαθρομετανάστες – παράτυπους μετανάστες (σύγχρονος όρος των Συστημικών ΜΜΕ). Που κατασκευάζουν εκατοντάδες Hot Spots για να τους “φιλοξενήσουν”. Αποκρύπτοντας από τον ελληνικό λαό ότι θα παραμείνουν στην Πατρίδα, αιώνια. Και δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι εξ αυτών θα “φιλοξενηθούν” στη Βόρεια Ελλάδα. Έχετε ακούσει για κατασκευή Hot Spot στην Πελοπόννησο;

Ο διαμελισμός της Ελλάδος και του Έθνους μόλις ξεκίνησε. Ο ελληνικός λαός τίθεται προ των Εθνικών ευθυνών του. Θα παραδώσει την Πατρίδα του στους αριστερό-μπολσεβίκους; Θα δεχθεί να τιμούν την επέτειο της Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου, Μουσουλμάνες που παρελαύνουν με τις μαντίλες στο κεφάλι; Αυτές πράγματι τι ακριβώς τιμούν τη συγκεκριμένη ημέρα;

Οι ήρωες του ΄21 ελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Τουρκιά, και ο Τσίπρας και η παρέα του μας παραδίδουν πάλι σ΄ αυτούς!!
Θα το ανεχτούμε;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.