29 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Γράφει ο Αμφικτύων

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΟΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΤΟ ΑΦΟΡΗΣΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ;

ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ  ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ (ΣΚΟΠΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ κλπ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΟΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ  ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ  ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗ (ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΨΟΓΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΒΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, κλπ)

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΝΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ.

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 10-15% ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΤΟ 2021 ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ. ΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ ΠΑΡΆ ΔΟΞΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ.

ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΑΝ  ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 
28/2/2016

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/



Share

5 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τό ἄρθρον μέ ἐνθουσίασε μέχρι τοῦ σημείου πού διάβασα τό ἑξῆς: "ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ."

Πόσοι θεοί ὑπάρχουν, Στρατηγέ μου; Αὐτή ἡ ἀποστασία μας ἀπό τόν ἀληθινόν Θεόν εἶναι ἡ αἰτία γιά τήν καταστροφήν μας! Ἀρνηθήκαμε τήν Αὐτοαλήθειαν, τοὐτέστιν τόν γλυκύτατον Ἰησοῦν, καί συμμαχήσαμε μέ τήν αἵρεσιν, τήν ἀδικίαν, τό ψεῦδος, τοὐτέστιν μέ τόν Διάβολον! Ἐφόσον ὁμιλεῖτε γιά πολλούς "θεούς," εἶσθε προφανῶς κι ἐσεῖς συνένοχος στήν ἀποστασία καί στήν ἐπικειμένην καταστροφήν τῆς Ἑλλάδος. Συνεπῶς, ἀφῆστε τά περί "ἀτυχίας"σας κ.λπ. Ἀπορῶ πῶς ὁ Θᾶνος δημοσίευσε αὐτήν τήν ἄρνησίν σας τοῦ ἀληθινοῦ Θεοῦ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου και αγαπητε φιλε κ Δημήτριε θα επιχειρησω να δικαιολογηθω....

Τον Στρατηγό τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση γιατι ειναι αγνός πατριωτης παρόλο που εχει καποια ζητηματα στα οποία εχει επηρεαστεί προφανως από αυτούς που καταλαβαίνετε....

Πολλες φορες του εχω κανει σχετικες παρατηρησεις και ΠΑΝΤΑ τις αποδεχεται με ευγενεια και ηθος.

Την αναρτηση λοιπον την εκανα (και δεν ειναι η μονη που υπαρχουν στοιχεια ...περίεργα καθως ο στρατηγός μου στελνει συχνοτατα τα ομορφα πεζα ποιηματα του, που εχουν κυριως ως θεμα τον πατριωτισμο) διοτι σεβομαι και την άποψη του και δεν εχω κανενα σκοπο να την λογοκρίνω. Του εχω πει και το εχει δεχτει οτι μονο οποιον καταφερεται κατα της Πατριδας μου και της Ορθοδοξιας δεν μπορω να φιλοξενησω στο ιστολογιο μας.

Αγαπητε μου Δημητριε η σκεψη μας ειναι πολυ κοντα....
Σχεδον με τα ιδια λογια (με τα δικα σου) του εστειλα αμεσως μετα αφου του ειπα οτι θα το αναρτησω, ενα μηνυμα και θα σου παραθεσω το αποσπασμα:

"...... Παντως έχει κι ενα μικρό ατοπημα...
Εκεί που πραγματικά μιλαει στην καρδιά κάθε Ελληνα και ο πονος ειναι αληθινα αβαστακτός όσο και η επιθυμια που προκαλει το κειμενο σας για πατριωτικη αντιδραση επιβίωσης... μας πετάτε εκείνο το θλιβερό "με αξίωσαν οι θεοί".... και μας φερατε τα πανω κατω....
Τι να αξιωσουν οι ανυπαρκτοι θεοί άραγε;
Αληθινα θα μιλαγε στις καρδιες εκατομμυριων Ελληνων ενα τοσο ισχυρό κειμενο, αλλά εξαιτίας μιας και μονης φρασης τεινει να μιλαει στην καρδιά μερικών δεκάδων... περιεργων τυπων... με υποπτη ιδεολογικη προελευση...

Τελοσπαντων θα το προσπερασω οπως εχω κι άλλες φορες προσπερασει παρόμοιες αναφορές που τσακιζουν στην κυριολεξία το Ελληνορθόδοξο αγνό θρησκευτικο αίσθημα των Ελληνων που συμβαδίζει επί αιώνες με το πατριωτικό... για να τονωσουν το θρησκευτικό αίσθημα ολίγων δεκάδων Ελληνων(;) που με περισσή (ξενόφερτη, υποπτη και ξενοκίνητη όπως έλεγε πριν το τελος της ζωης του κι ο αρχαιολατρης Φουρακης) ιδεοληψία προσπαθουν να πριονίσουν τον ένα εκ των δύο πυλώνων του Ελληνισμού...."

Ο Στρατηγος μου απαντησε οτι δεν το εκανε με σκοπο να θιξει καποια θρησκεία αλλά απλά θεωρώντας (για μενα λανθασμενα) ότι με αυτην την αναφορα θα προσεταιριζόταν ευκολοτερα και οσους Ελληνες δεν ακολουθουν την Ορθοδοξία....

Αγαπητε μου Δημητριε στο ιστολογιο κατα καιρους εχω δωσει βημα σε κομμουνιστες, σε αθεους, σε ναζιστες, σε εθνικιστες, ακομα και σε νεοπαγανιστες κ.α. να εκφρασουν τις αποψεις τους με μονη προϋποθεση να μην θιξουν την Ορθοδοξία ή την πατριδα μας και εφοσον το σεβαστηκαν δεν τους αρνηθηκα την δημοσιευση διοτι για μενα η ελευθερια του λογου (με τις προυποθεσεις που ειπα καθως και με την σχετικη ευπρεπεια που απαιτω παντα) ειναι ιερη.

Τελοσπαντων ελπιζω να δικαιολογηθηκα επαρκως για την αναρτηση αγαπητε μου φιλε.

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀγαπητέ μου Θᾶνε, σ' εὐχαριστῶ γιά τό ἐκτενές σχόλιόν σου. Πράγματι, ἡ σκέψις καί τό φρόνημά μας εἶναι πολύ κοντά. Βεβαίως, ἐγώ στήν θέσιν σου ΔΕΝ θά ἀναρτοῦσα τό ἄρθρον τοῦ Στρατηγοῦ! Ὡστόσον, τώρα πού τό ἄρθρον συνοδεύεται ἀπό τά δύο σχόλιά μας, δέν νομίζω ὅτι στήν συγκεκριμένην περίπτωσιν ὑπάρχει πρόβλημα. Φαντάσου, ὅμως, νά μήν ὑπῆρχε αὐτός ὁ ἀντίλογος, ὁπότε ὑπῆρχε ὁ κίνδυνος νά σκανδαλισθοῦν ἄλλοι Ὀρθόδοξοι ἀναγνῶσται. Καί ξέρεις τό Εὐαγγελικόν, ὅτι εἶναι καλύτερα νά κρεμάσουμε μία πέτρα στόν λαιμό καί νά φουντάρουμε στήν θάλασσα παρά νά σκανδαλίσουμε ἀδελφόν, ἄν τό θυμᾶμαι καλά.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Μια χαρα το θυμασε αγαπητε μου φιλε.
Κι ελπιζω να μην πεσουμε σε αυτην την περιπτωση.
Αλλωστε ας ελπισουμε ο Κύριος να μας κρίνει από το συνολικο εργο της ζωής μας κι οχι από μερικές ατυχείς στιγμες που σιγουρα για ολους θα υπαρχουν....

Ευτυχως και δόξα τω Θεω που μας έδωσε και την καταλληλη λυση και στο θεμα των ατυχων στιγμών μας....
Ευχαριστω για την κατανοηση.

No name είπε...

Bιβλιο με τίτλο Al kaida , το π α γ κ ο σ μ ι ο δίκτυο του T ρ ο μ ο υ ( η το δίκτυο του π α γ κ ο σ μ ι ο υ T ρ ο μ ο υ ) των εκδόσεων Σύγχρονοι Oριζοντες . To περιεχόμενο του βιβλίου είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική A ξ ι α .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.