15 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ - Με επιστολές προς τους Ορθόδοξους (κυρίως) προσπαθούν να προσηλυτίσουν.

Προς
Το ευσεβές πλήρωμα
της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου 
 
Η Ιερά Μητρόπολις Πέτρας και Χερρονήσου με αυτή την ανακοίνωσή της απευθύνεται σε κάθε χριστιανό και σε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο και εφιστά την προσοχή τους, ώστε να μην εξαπατηθούν από αυτήν την παραπλανητική επιστολή, η οποία διανέμεται στις οικίες των κατοίκων της Νεαπόλεως, του Αγίου Νικολάου και αλλού. 
 
Οι χιλιαστές (μάρτυρες του Ιεχωβά) διαδίδουν τις δοξασίες τους με έντυπα. Εκμεταλλευόμενοι τη σύγχρονη, πολυεπίπεδη κρίση που έχει ενσκήψει τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας, επαγγέλλονται τη λύτρωση και την υλική ευημερία. Ιδιαιτέρως εκμεταλλεύονται την δυσκολία των ανθρώπων και κάνουν εντυπωσιακή φιλανθρωπία. 
 
Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» είναι μία σύγχρονη θρησκεία, η οποία έχει τις ρίζες της στην Αμερικανική Φυλλαδική Εταιρεία ΣΚΟΠΙΑ, που έχει έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Η θρησκεία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον Ιησού Χριστό. Αρνείται την Θεότητά, τον ονομάζει «κατώτερο Γιό του Ιεχωβά». Αρνείται όλη τη διδασκαλία Του. Αρνείται και πολεμά την Εκκλησία που ίδρυσε, δηλαδή την Ορθόδοξη Εκκλησία. Έχει αλλάξει το Ευαγγέλιο και το παρερμηνεύει. Έχει σκοπό θεοκρατικό, δηλαδή να καταργήσει κάθε εξουσία και θεσμό και να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο, να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο κίνδυνος είναι μέγιστος. Η ευθύνη του καθενός είναι μεγάλη. Η αλήθεια του Χριστού είναι στην Εκκλησία, όχι στην Αμερικανική Εταιρεία, η οποία καπηλεύεται για τα συμφέροντά της το Χριστό και το Ευαγγέλιό Του (Α΄ Τιμ. 3,15 . Ρωμ. 16,17-18). 
 
Να μένουμε σταθερά ενωμένοι με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Να γνωρίσουμε καλά την Πίστη της Εκκλησίας. Να την κρατούμε ακέραιη. Να τη ζούμε με συνέπεια. Έτσι θα αξιωθούμε από τον Θεάνθρωπο Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό των αγαθών της αιώνιας Βασιλείας Του. (Κολ. 2,6-7, Ιούδα 20-21, Εβρ. Α΄ 21). Ο Χριστός ίδρυσε Εκκλησία, πριν από 2000 χρόνια. Οι «μάρτυρες του Ιεχωβά» είναι μέλη Αμερικανικής Εταιρείας, που ιδρύθηκε από άνθρωπο τον 19ο αιώνα καιδεν έχει σχέση ούτε με το Χριστό, ούτε με την Εκκλησία. 
 
Ως Ορθόδοξοι πιστοί έχουμε χρέος να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους, επομένως και τους αιρετικούς, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ασθενείς. Να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας. Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας συμβουλεύουν να αγαπάμε τους πλανεμένους και να μισούμε την πλάνη. 
 
Η αγάπη μας προς τους αιρετικούς όμως δεν σημαίνει ότι μας υποχρεώνει να κάνουμε έκπτωση στην Πίστη μας, που παρέδωσε ο Κύριος «εφ άπαξ», γιατί Μόνη Αυτή είναι ο στύλος και το εδραίωμα της αληθείας (Α΄ Τιμ. 3,15). 
 
Διαβάστε την επίμαχη επιστολή: (πατήστε για μεγέθυνση)
 



Share

2 σχόλια:

ace είπε...

Οι μτι ειναι μια εταιρια διαδυκτιακου μαρκετινγκ, οπως ειναι η herbal life, oriflame.Ολα γίνονται για το χρημα. Ειναι αδερφες θρησκείες με σαιντολογια θρησκεία που προσπαθει μεσω υπνωσης να κανει, και καλα, ηθικους τους οπαδους της. Η μονη διαφορα ειναι πως οι μτι χρησιμοποιουν εμεση υπνωση, ενω οι σαιντολογοι αμεση. Δεν παραγουν καμια ουσιαστικη ηθικη, ολα γινονται για την βιτρινα για να πιασουν και αλλα ατομα στον ιστο. Δεν ειναι θρησκεία, δεν κανουν αγαθοεργιες (προς ορφανα, φτωχους, χηρες). Για πανω απο 50 χρονια κυρηταν πως η μονη λυση για την ανθρωποτητα ειναι ο σιωνισμος. Το εργο που παραγουν ειναι διαλυση οικογενειων, θανατωση ανθρωπων, αρπαγη περιουσιων και πνευματικη χειραγωγηση δια μέσο υποβολων, πλυση εγγεφαλου, υπνωσης και αλλων πνευματιστηκων πραξεων. Ακομη και αν φυγουν απο κει, στο μυαλο τους θα γυρνα το μπουρου, μπουρου των συναθροίσεων. Γι αυτο και δεν μπορούν να φυγουν γιατι ειναι ολοι τους δεμενοι με μαγικα λογια, ενα ειδος εκσυχρονισμενων σατανιστων. Δεν πιστευουν τον Χριστο σαν σωτηρα, αλλα πιστευουν πως μια καστα ανθρωπων θα τους σωσει αντι του Χριστου. Για να ξεφυγει καποιος απο κει μεσα θελει μεγαλη πνευματικη δυναμη και πολυ νηστεια για να αποτινάξει τα δεσμα των δαιμονων

ace είπε...

Γιατι υπαρχει τετοια αποκλειση του νομου του αίματος στους μτι απο εβραιους. Οι εβραιοι ποτε δεν τρέφονται με κρεας αγνωστης προέλευσης, αλλαντικα, φαστ φουντ και αλλα(μπορεί να ειναι πνικτο η' να μην εχει σφαγει καταλληλα).Θα πει καποιος μτι, πως επιτρεπεται να φας αιμα εν αγνοία σου. Τοτε γιατι δε λεν σε ενα γιατρο, κανε την θεραπεία σου, αλλα μην μας λες τι βαζεις? Γιατι τοσες επιτροπες, γιατι δεν βάζουν επιτροπες και στα σφαγεια. Ωστοσο οι εβραιοι κανουν μετάγγισεις σε περίπτωσεις ζωης και θανατου, οπως δεν τηρουν το σαββατο εν καιρο πολεμου. Το λενε κοσσερ. Εχουν πεθανει 100000 μτι εξαιτίας αυτου του νομου και μαλιστα εν καιρο ειρήνης. Δλδ οι μτι δυιλιζουν το κουνουπι, αλλα καταπινουν την καμηλα?(ενω οι μοναχοι και αλλες φυτοφαγικες αιρεσεις, οπως αντβεντιστες κανουν μη αιμικη διατροφη).Μτι ειναι αντιρρησιες συνείδησεως που δεν ειναι ειρηνηκοι, άνθρωποι που δεν κανουν μετάγγισεις αίματος αλλα τρωνε καθε μερα αιμα, δεν ειναι ειδωλολάτρες αλλα πιστευουν πως ανθρωποι τους μεταβιβάζουν αγιοτητα, δεν ασχολουνται με πολιτικη αλλα γυρναν απο βουλευτή σε βουλευτή για να βρουν δουλεια, δεν ληστευουν τραπεζες αλλα μπορουν να μην ειναι έντιμοι στην δουλεια τους (ιδιαίτερα στο εμποριο, το λενε και αδικο κερδος),δεν πορνευουν αλλα αν καποιος παυει να πιστευει του διαλυουν την οικογενεια(και τον ριχνουν στην μοιχεια που ειναι αμαρτια που επισύρει θανατο στον μωσαικο νομο ενω η πορνεια οχι και οι αποχη απο πορνεια ηταν απαιτηση μονο σε αγιους, οπως τηρουν οι μοναχοι ματθ.19:16-21)

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.