27 Φεβρουαρίου 2015

¨Φωτιά¨ περικυκλώνει την Αμερική μέσα από την Θάλασσα.

Γράφει ο Δρ Κωνστατίνος Βαρδάκας

Φώτο Pravda.Ru

Κάποιοι ετοιμάζονται για μέρες ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
Η υπερδύναμη των ΗΠΑ που κάποτε περικύκλωνε με την στρατιωτική ισχύ της την υφήλιο, σήμερα περικυκλώνεται η ίδια.

¨Αντιναύαρχος  Joseph  Mulloy: ο στόλος των υποβρυχίων της Κίνας έχει ξεπεράσει αυτόν  των ΗΠΑ¨.


¨Η Κίνα  έχει θέσει σε μικρό χρονικό διάστημα νέους τύπους όπλων σε λειτουργία.  Σήμερα η Κίνα διαθέτει περισσότερα πυρηνοκίνητα και συμβατικά υποβρύχια σε σχετικούς αριθμούς, σε σύγκριση με τις ΗΠΑ παρόλο που το επίπεδο της τεχνολογίας τους υπολείπεται.

Σύμφωνα με τον αντιναύαρχο, οι ΗΠΑ ανησυχούν για το γεγονός ότι η Κίνα έχει επίσης επεκτείνει τις γεωγραφικές περιοχές δραστηριοποίησης αυτών των υποβρυχίων σε ευρύτερες  Ωκεάνιες περιοχές.

Ο ναύαρχος παραδειγματικά αναφέρθηκε   στην πρόσφατη αποστολή τριών  από τα κινεζικά υποβρύχια που περιπολούν στον Ινδικό Ωκεανό 95 ημέρες.


"Ξέρουμε ότι  βρίσκονται κάτω από την θάλασσα και πειραματίζονται θέλοντας να αναβαθμίσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα τους», δήλωσε ο Mulloy σε μια συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας.


Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα εκφράσει ανησυχίες για τη στρατιωτική ανάπτυξη της Κίνας, τονίζοντας τη συνεργασία μεταξύ της Κίνας και της Ρωσίας στον τομέα της στρατιωτικής τεχνολογίας και   των στρατηγικών προγραμμάτων.


Στην τελευταία ετήσια έκθεσή του προς το Κογκρέσο σχετικά με την Κίνα, το Πεντάγωνο 

δήλωσε ότι η Κίνα έχει 77 μεγάλα πολεμικά πλοία, περισσότερα από 60 υποβρύχια, 55 μεγάλου και μεσαίου εκφόρτωσης πλοίων και 85 μικρά σκάφη πυραύλων. Τονίστηκε ότι η Κίνα είχε δημιουργήσει την τεχνολογία για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων σε υποβρύχια.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προχωρεί σε παραγγελίες για 71 νέα υποβρύχια στα ναυπηγεία του Huntington¨ 26/02/2015 Πηγή:  Pravda.Ru

http://youtu.be/3jImg32o0Ro Submarine B-871 Alrosa PravdaTV

Και φυσικά δεν ξερνάει μόνο η ξηρά φωτιά αλλά και η θάλασσα ξερνάει Πυρηνικό Όλεθρο.

TASS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στις 30 Οκτωβρίου 2014 η δοκιμή εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου Bulava από το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Γιούρι Ντολγκορούκι (Κ-35) τύπου Borey.


Ο βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύθηκε από θέση βυθού, στη θάλασσα Μπάρεντς, με συνολικά 16 πυραύλους «φορτωμένους» στο υποβρύχιο, κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Αμυνας όλες οι κεφαλές του Bulava χτύπησαν το στόχο, στο πεδίο βολής Kura, στη χερσόνησο Καμτσάτκα, στην ρωσική Άπω Ανατολή.

Όπως δήλωσε ο ρώσος υφυπουργός Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ, όλες οι ενέργειες και οι χειρισμοί του κυβερνήτη και του πληρώματος ήταν επαγγελματικές και υπεύθυνες. Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS είναι η πρώτη φορά πραγματοποιείται τέτοιου βεληνεκούς δοκιμή με πλήρες φορτίο πυραύλων.

Το πυραυλοφόρο πυρηνικό υποβρύχιο Γιούρι Ντολγκορούκι είναι τέταρτης γενιάς και κατασκευάστηκε το 1996. Με την ανακατασκευή του από την εταιρεία Borey, έγινε εγκατάσταση συστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας και βελτιώθηκε σημαντικά η υδροδυναμική του σκάφους.


Εως το 2020 η Ρωσία εκτιμά πως θα διαθέτει 8 πυρηνικά υποβρύχια τύπου Boreyhttp://gr.rbth.com/

Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Bulava;

Οι βαλλιστικοί πύραυλοι Bulava έχουν βεληνεκές 10.000 χιλιόμετρα και μεταφέρουν 10 υπερηχητικές αυτόνομες, πυρηνικές κεφαλές, με απόδοση 100-150 χιλιάδες τόνους η καθεμία, ενώ, έως το 2020 η Ρωσία εκτιμά πως θα διαθέτει 8 πυρηνικά υποβρύχια τύπου Borey, όπως το Γιούρι Ντολγκορούκι και το Αλεξάντερ Νέβσκι.


Αν και η Κίνα αναπτύξει μέσω της στρατιωτικής συνεργασίας με την Ρωσία τέτοιου τύπου πυραύλους εκτοξευόμενους από τα βάθη των Ωκεανών και από το πουθενά θα λέμε ότι η Αμερική περικυκλώθηκε από τις ΦΙΑΛΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.