2 Ιανουαρίου 2015

Νεοταξίτικες σεξουαλικές συμβουλές προς την νεολαία μας....

Γράφει ο Θάνος

Με ποιόν τρόπο η Νέα Τάξη προσπαθεί να εκφυλίσει την νεολαία;

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να καταλάβετε πως οι ανώμαλοι πανσεξουαλιστές θέλουν να μετατρέψουν ολόκληρη την πλάση σε ένα απέραντο οίκο ανοχής....

Ο άνδρας που ήθελες τόσο πολύ σου ζήτησε να βγείτε ραντεβού. Συζητάς με τις φίλες σου και αναρωτιέσαι αν τελικά το σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι καλό ή κακό.
Συνήθως επικρατεί η δεύτερη άποψη. Ωστόσο, διάβασε 4 λόγους που αξίζει να κάνεις σεξ με τον παρτενέρ σου, από την πρώτη σας συνάντηση.

Σεξουαλική χημεία

Μπορεί η επικοινωνία και τα συναισθήματα να παίζουν μεγάλο ρόλο σε μια σχέση, ωστόσο, το σεξ παίζει τον καταλυτικό. Η σεξουαλική χημεία καθορίζει εάν θα μπορέσουν δύο άνθρωποι να προχωρήσουν σε κάτι πιο μόνιμο, ή απλά να μην ξαναβρεθούν. Μπορεί να είναι φετιχιστής και εσύ να μην είσαι. Μπορεί να του αρέσουν άλλα πράγματα στο σεξ, τα οποία εσένα δεν σε "φτιάχνουν". Κάνοντας σεξ από το πρώτο ραντεβού, μπορείς να δεις κατά ένα ποσοστό αν ταιριάζεις με τον άλλον, έτσι ώστε αν σε απογοήτευσε η πρώτη φορά, να μην υπάρξει δεύτερη.

Το μέγεθος

Μέχρι σήμερα υπάρχουν οι υπέρμαχοι της άποψης ότι το μέγεθος του πέους παίζει ρόλο και εκείνων που δεν δίνουν σημασία σε αυτό. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία και θέλεις ο παρτενέρ σου να είναι "προικισμένος" τότε το σεξ από το πρώτο ραντεβού δείχνει μια πολύ καλή λύση. Καθώς θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια τα προσόντα του. Και όχι, μη βγάλεις το μέτρο!

Μείωση της αμηχανίας

Μπορεί να πιστεύεις ότι το να γνωρίζεις τον άλλον καλύτερα και να βγαίνεις αρκετά ραντεβού πριν κάνεις σεξ μαζί του, να είναι καλύτερο για να μειωθεί η αμηχανία, ωστόσο, δεν ισχύει πάντα αυτή η άποψη. Σκέψου το αλλιώς: Αν τον γνωρίζεις λιγότερο, τότε δε θα έχεις προλάβει να αγχωθείς και να αναλύσεις πώς θα είναι η πρώτη σας σεξουαλική επαφή. Θα γίνει από μόνο του και το άγχος θα είναι πολύ λιγότερο.

Γλιτώνεις χρόνο

Το να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού σε βοηθά στο να γλιτώσεις χρόνο και πολλά ραντεβού που ίσως τελικά να αποδειχτούν χάσιμο χρόνου αν τελικά το σεξ δεν σε ικανοποιήσει. Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πόσο κουραστικό είναι να γνωρίζεις κάποιον, να βγαίνεις ραντεβού και ένα κακό σεξ να σε κάνει να νιώσεις ότι έχασες τον χρόνο σου; Η ζωή τρέχει, το ίδιο και υποχρεώσεις και δεν έχει καμιά μας χρόνο για χάσιμο.

Πηγή: http://elitedaily.com/
από εδώ


ΣΧΟΛΙΟ

Το σεξ σύμφωνα με το άρθρο είναι η μοναδική αξία της σχέσεις 2 ανθρώπων...
Και δεν χρειάζεται ούτε να τον ξέρεις καλά... (αν δεν ξέρεις το ονομά του ακόμα καλύτερα) ..
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει το απαραίτητο μέγεθος....
Απέναντι λοιπόν στην ευλογημένη εγκράτεια που χαρίζει απίστευτη χαρά κι ευτυχία στους έγγαμους (άντρες και γυναίκες) που διαπιστώνουν ότι ο/η σύντροφός τους κράτησε την τιμή του αποκλειστικά γι αυτούς προτείνεται όχι απλά η σύναψη προγαμιαίων σχέσεων, αλλά το σεξ με όλους όσους γνωρίσεις για πρώτη φορά!!!!!

Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο (όχι όμως και ακατόρθωτο) στην σύγχρονη εποχή ο νέος ή η νέα να μείνουν αγνοί μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου τους... Ξέρω επίσης ότι μια τέτοια άποψη μπορεί να θεωρείται πλέον γραφική...

Ομως φίλοι μου άραγε η ηθική έχει περιορισμούς χρονικούς;
Μήπως η πορνεία ή η μοιχεία δεν έχουν την ίδια τραγική κατάληξη σε όλες τις εποχές;
Επειδή νομιμοποιούνται ή αποποινικοποιούνται σημαίνει ότι δεν είναι καταστροφικές αμαρτίες για κάθε εποχή;

Ο Ιερός Γάμος, το Μυστήριο που ευλογείται από τον Θεό και τελείται από την Εκκλησία μας πρέπει πέρα από την αγάπη και τον σεβασμό να περιέχει ένα ακόμα πολύ σημαντικό κι απαραίτητο στοιχείο... Την Ειλικρίνεια...
Τι θα μπορούσε να πει άραγε μια κοπέλλα που έχει ακολουθήσει τις συμβουλές του αρθρογράφου κι έχει κάνει σεξ με καμιά εκατοστή άντρες, στον αγαπημένο της σύζυγο; 

Και αυτές οι "συμβουλές" προέρχονται από μεγάλα σάιτ κι έμπειρους ψυχολόγους!!!!!!!!!!!

Προσπαθήστε να κρατήσετε τα παιδιά σας μακρυά από τέτοια σάιτ ή έντυπα που μας έχουν κατακλείσει και εξευτελίζουν τις σχέσεις των 2 φύλων........

Παλιότερα το ίδιο έκαναν και με τις συμβουλές για την προφύλαξη από το θανατηφόρο ιό του AIDS...
Αντί να συμβουλεύουν την νεολαία να μένει όσο το δυνατόν μακρυά από το προγαμιαίο σεξ ή τουλάχιστον να υπάρχει σοβαρή σχέση με έναν αποκλειστικά άνθρωπο με σκοπό τον γάμο, η συμβουλή των παγκοσμιοποιημένων νεοταξιτών ήταν "χρησιμοποιείτε προφυλακτικό"... 

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας προστατέψει τα παιδιά του... 

ΘΑΝΟΣ

(ευχαριστώ την φίλη Σαλογραία για την ενημέρωση)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.