29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ.

»ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ«

«Φίλοι και Φίλες,  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Επισυνάπτεται η Πρωτοχρονιάτικη Διακήρυξη του Σωματείου μας για το 2015. Το περιεχόμενό της μεταφέρει το δικό μας σοβαρό προβληματισμό  μέσα απο στενή παρακολούθηση των εξελίξεων, φανερών και παρασκηνιακών. Ανησυχούμε σοβαρά απο τη λανθασμένη πορεία στην οποία επιμένουν οι Ηγέτες μας. 

Ανησυχούμε διότι ενώ  συνθηματολογούν «αγωνιστικά» διαβεβαιώνουν με κάθε πολιτική τους  πράξη  τόσο τον κατακτητή όσο και τους ξένους συνοδοιπόρους του κατακτητή, ότι εμμένουν στη νομιμοποίηση της γεωγραφικής διαίρεσης (διχοτόμησης) της Κύπρου και του γεωγραφικού διαχωρισμού του Κυπριακού Λαού σε δύο φυλετικά και θρησκευτικά διακριτέες, πολιτικά ισότιμες Κοινότητες  καταργώντας τη δημοκρατική αρχή πλειοψηφίας και μειοψηφίας και του Ενιαίου Κράτους. Δίδουν ξεκάθαρο το μήνυμα ότι το Κυπριακό είναι ήδη λυμένο απο το 1974, με την εισβολή και τα δεδομένα που δημιούργησε και την αποσχιστική ανακύρηξη των κατεχομένων σε ξεχωριστο Τουρκικό Κράτος το 1983 και παζαρεύουν τρόπους ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΗΣ αυτής της κατάστασης μέσω διαμοιρασμού εξουσιών, οικονομίας και φυσικού πλούτου υπο το μανδύα ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Παράλληλα, Κυβέρνηση και Κομματικοί Ηγέτες, επιτρέπουν και ενισχύουν ανάμεσά μας να οργιάζει μια επικίνδυνα ξενοκινούμενη Πέμπτη Φάλαγγα η οποία ανέλαβε εργολαβικά να επιτύχει αλλοίωση της Λαϊκής βούλησης υπέρ αυτής  της λύσης.

Φίλοι και Φίλες  μέσα σε αυτές τις συνθήκες η ευθύνη βαρύνει το Λαό να εξουδετερώσει αυτή την υπονόμευση. Θα πρέπει με συνέπεια να διαφωνούμε και να το βροντοφωνάζουμε  ότι διαφωνούμε  με κάθε ενέργεια υπονόμευσης της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την Κυπριακή Δημοκρατία, να την ενισχύσουμε και να την αξιοποιήσουμε ως δόρυ μας ενάντια στην κατοχή  για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Κύπρου μας.

ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν νομιμοποιηθεί η Τουρκοποίηση και ισλαμοποίηση των κατεχομένων εδαφών μας. Αντίθετα  η  κατοχή όσο καιρό και να συνεχίζεται,  εφόσον την πολεμούμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, κάτω απο το λάβαρο της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελεί διαχειρίσιμη απειλή και μας επιτρέπει με τον αγώνα μας να προσβλέπουμε στον τερματισμό της..

Γίνετε ο καθένας πρεσβευτής αυτής της επιλογής για να επιτύχουμε και την επιθυμητή  Κομματική και Κυβερνητική αλλαγή.

Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια
Ιωάννης Σιεκέρσαββας
Γραμματέας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.