27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΕ των Εθνών ΠΑΥΛΕ μην εγκαταλείπεις Μακεδονία και Ελλάδος χώρα στα ¨χρόνια της προδοσίας¨…

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Εκάθησα στο ακρογιάλι ανήμερα Χριστού Γεννήσεως, κεί που σκάζει το ΦΩΣ και το θαλασσινό αγέρι από την Καθ ημάς Ανατολή, κεί που έβρεξε τα πόδια του ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και οι συνεργοί Απόστολοι του Λουκάς, Τιμόθεος και Σίλας, κεί που βημάτισε δια αυτών για πρώτη φορά στην Ευρώπη ο Ενσαρκωμένος Εσταυρωμένος και Αναστημένος Λόγος του ΘΕΟΥ.

Και είπα…
- ΘΕΙΕ ΠΑΥΛΕ μην μας εγκαταλείψεις τώρα…
- Ο ΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ  με το όραμα του Μακεδόνα άνδρα σε προσεκάλεσε εδώ στην Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.. για να την σώσεις αυτήν και την υπόλοιπη Ελληνική γή που την διέδραμες με τα ποδαράκια σου.

- Εσύ και η χώρα των Ελλήνων είχατε πάντα τότε  και σήμερα τον ίδιο εχθρό ..¨το αντίχριστο πνεύμα- το μυστήριο της ασέβειας¨
- Και ενώ αποβιβάστηκες στην Αποστολική Νεάπολη του Ευαγγελίου  που οι πρόγονοι μας Ρωμιοί της έδωσαν τιμητικά για παραπάνω από 600 χρόνους το ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ του Χριστού  και την κατονόμασαν ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ για να τιμηθεί εις τους αιώνες ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ που δια μέσου εσού έγινε γνωστός στην Ευρώπη.

- Δεν άργησε όμως το ¨αντίχριστο πνεύμα του Ισλάμ¨ να καβαλήσει¨ αυτό το  ¨Υπέρ Παν Όνομα¨ μετά την κατάληψη της Πόλης  και να ονοματίσει την σημαδιακή αυτή Πολιτεία σε Καβάλα που ουσιαστικά παραφράζοντας ευρύτερα την εννοιολογία να της δώσει το επιθυμητό για αυτούς όνομα που μπορεί να σημαίνει ¨δουλεία – σε έχω από κάτω- έχω τον Χριστό κάτω¨.

- Σήμερα ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΑΥΛΕ η πλαστογραφία της ιστορίας ¨πάει σύννεφο¨.
- τι σχέση έχουν οι Σκοπιανοί με τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ Άνδρα που σε προσεκάλεσε ΘΕΙΑ ΝΕΥΣΗ στην Μακεδονία;
- Eσύ όταν μετά τους Φιλίππους  δια της Εγνατίας οδού  έφτασες στην Αμφίπολη και δίδαξες  ¨γνώρισες¨ αυτόν τον Μακεδόνα Άνδρα ¨που βρισκόταν ¨εκεί,  αποτίοντας φόρο τιμής στο εκπολιτιστικό του έργο . Ακριβώς  διότι δια της Ελληνικής γλωσσολαλιάς που την έκανε γνωστή στα πέρατα της οικουμένης  δίδασκες τώρα το Ευαγγέλιο του Θεού στα Έθνη.

- και τώρα ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΥΛΕ δώσε προσοχή σε αυτά που βιώνουμε αυτές τις στιγμές.
- εκεί από τα Στενά του ¨Τσανά- Καλέ¨ βγαίνει ο Τούρκος και φέρνει βόλτες γύρω αποτην Λαδοξέρα της Σαμοθράκης, λες και είναι δική του.

- ακριβώς είναι το ίδιο δρομολόγιο που ακολούθησες και ΕΣΥ για να ¨ευθυθρομήσεις¨από την παραλιακή Τρωάδα την παρακείμενη στα Στενά και δια της Σαμοθράκης να έρθεις στην Ευρώπη.
- σήμερα το τόξο του Ισλάμ και της ¨αίρεσης¨ των Σκοπιανών έχει ¨τεντώσει¨από τους χορηγούς του για να ρίξει τα βέλη του στην αγαπημένη σου Μακεδονία.
- Προσκαλείτε ο Τούρκος πρωθυπουργός στην Αθήνα και την επόμενη επισπεύδονται οι προεδρικές εκλογές.

- παραμονή Χριστουγέννων ο ίδιος ο ¨λεπτεπίλεπτος¨ τούρκος επίσημος επισκέπτεται συνοριακό φυλάκιο μας στον Έβρο  στην Αγιοτόκο Θράκη μας και μαζί με τα δώρα του αναρωτιέται ¨αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στην Τουρκία;¨

- Άλλωστε ακριβώς ένα χρόνο πρίντο ίδιο δεν αναρωτήθηκε και σημερινός τούρκος πρόεδρος όταν βρέθηκε στην μαρτυρική Ανατολική Θράκη λέγοντας¨ από εδώ ατενίζοντας δυτικά το πνεύμα μας βλέπει την Θεσσαλονίκη.. κτλ¨
- ποιος ΘΕΙΕ ΠΑΥΛΕ έδωσε αυτή την οικειότητα στους τούρκους;
- οι Σταυροφόροι της Δύσης, η μνημονιακή μας κατάντια ή η προδοσία που εξυφαίνεται πίσω από τις πλάτες μας στις σκοτεινές γωνιές των κέντρων απόφασης;

Εδώ κουράστηκα και σταμάτησα τον μονόλογο  προς τον Απόστολο των Εθνών που τον¨ γνωρίζω¨ από παιδάκι γιατί σε αυτήν την παραλία που αποβιβάστηκε γεννήθηκα και έπαιξα με τα κύματα της.

Απάντηση καμιά, μόνο το κελάιδισμα της Θάλασσας.
Τουλάχιστον τα είπα και ¨ξέδωσα¨, μονολόγησα.

Ξαφνικά όλα μεταβλήθηκαν.. την σιγαλιά της μέρας την άλλαξε ο εκκωφαντικός ήχος δύο πολεμικών αεροσκαφών.

Το πίσω κυνηγούσε το μπροστά και το στρίμωχνε από την Θάσο προς τα μέρη της Ανατολής.

Ο  Έλληνας πιλότος ¨ξέδινε¨και αυτός κυνηγώντας τον τούρκο παράνομο εισβολέα απαντώντας στις ¨ευχές ¨ του τούρκου πρωθυπουργού  του.

- Να είσαι  ΚΑΛΑ...

¨ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΑΥΛΕ δεν πρόκειται να μας αφήσεις όσες προδοσίες και αν εξυφανθούν εναντίον μας¨.

Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντίνε Βαρδάκα
αντί να περιμένεις τον Απόστολο Παύλο να μας σώσει,
αναζήτησε τους συγγενείς και τους φίλους σου
ευαισθητοποίησέ τους -όσους τουλάχιστον μπορέσεις να ευαισθητοποιήσεις, οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν να κοιμούνται στην καταναλωτική κοινωνία μας-
Συγκροτηθείτε λοιπόν σε ένα σώμα και μια ψυχή, και αρχίστε τον αγώνα.
Το Ισλαμ δεν θα το σταματήσουν ούτε οι άγγελοι ούτε οι Άγιοι.
Για να επέμβει ο Θεός πρέπει πρώτα να αγωνιστείτε εσείς, να ξεκινήσετε τον αγώνα.

Στην Καβάλα-αν είστε από εκεί- υπάρχει εδώ και χρόνια μια αγνή ακομμάτιστη ομάδα, η "Πατριωτική Κίνηση Καβάλας".
Αναζητήστε τους και συμπορευθείτε.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.