23 Αυγούστου 2014

Απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής της προδοσίας. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας δεν ενέκρινε την νέα διοικητική διαίρεση!!!

Γράφει ο Θάνος

Η είδηση:

Ο Αλβανός πρόεδρος Bujar Nishani δεν υπέγραψε τη διάταξη που αφορούσε τη νέα διοικητική διαίρεση και επέστρεψε το θέμα ξανά στην αλβανική βουλή παρουσιάζοντας τους τρεις λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση. 

Πρώτον, η διαδικασία διαίρεσης δεν συνοδεύτηκε από διαφάνεια και δεν εισακούστηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που εμπλέκονται. 

Δεύτερον, υπογραμμίζει ότι, η μείωση των τοπικών μονάδων παραβιάζει την αρχή της αποκέντρωσης. 

Τρίτον, αναφέρεται ότι η διαίρεση δεν συνοδεύεται από την κατάλληλη προσαρμογή του νομικού πλαισίου.

Μετά από την εξέλιξη αυτή αναμένεται τι θα πράξει η αλβανική βουλή.

Πηγή: www.himara.gr

Η Αλβανία έχει το ίδιο πολίτευμα με εμάς...
Προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία...
Που σημαίνει τι;
Οτι κουμάντο κάνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.... και κατ' επέκταση το κυβερνών κόμμα.
Οι εξουσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι περιορισμένες (αφού δεν εκλέγεται απευθείας κι από τον λαό) και απλά καλείται να υπογράφει προεδρικά διατάγματα και να επικυρώνει τους νόμους του κοινοβουλίου.

Και τι του ζήτησαν να υπογράψει;

Μήπως την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας;
Μήπως να επικυρώσει προδοτικές δανειακές συμβάσεις ξένου δικαίου;
Μήπως νόμους που θίγουν εργασιακά δικαιώματα;
Μήπως νόμους που θίγουν την οικογένεια;
Μήπως νόμους που αυξάνουν την ανεργία;
Μήπως νόμους που μειώνους μισθούς και συντάξεις;
Μήπως νόμους που ξεπουλούν την πατρίδα σε ξένους δανειστες;
Μήπως νόμους που ξεπουλούν την δημόσια περιουσία σε ντόπια και ξένα κεφάλαια...
Μήπως νόμους που προκαλούν δημογραφικό πρόβλημα σε μια χώρα της οποίας ο λαός οδηγείται σε εξαφάνιση;
Μήπως νόμους που επιτρέπουν την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών αλλοιώνοντας το πληθυσμιακό στοιχείο και θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη της κοινωνίας και την ίδια την εθνική ανεξαρτησία...;
Μήπως νόμους που δίνουν ιθαγένεια στους ξένους λαθρομετανάστες με σκοπό την εθνολογική αλλοίωση;
Μήπως νόμους που διαλύουν την αγροτική οικονομία, την βιομηχανική και βιοτεχνική παραγωγή και κάθε μορφή ανάπτυξης;
Μήπως τον κάλεσαν να υπογράψει νόμους που τσακίζουν φορολογικά τον πολίτη;
Μήπως τον κάλεσαν να υπογράψει νόμους που του έρχονται γραμμένοι σε ξένη γλώσσα από έξω;
Μήπως τον κάλεσαν να υπογράψει νόμους που διαλύουν την δημόσια υγεία και προκαλούν τον θάνατο χιλιάδων πολιτών ετησίως;

Μήπως τον κάλεσαν να υπογράψει νόμους που αφελληνίζουν και αποχριστιανίζουν την δημόσια παιδεία, προβάλλοντας τα νεοταξίτικα πρότυπα της ομοφυλοφιλίας και της ψευτοπροοδευτικής "αντιρατσιστικής" ιδεολογίας;
Μήπως τον κάλεσαν να υπογράψει νόμους που πλήττουν το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών (επιτρέποντας π.χ. την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα);
Μήπως τον κάλεσαν να υπογράψει τελοσπάντων νόμους αντισυνταγματικούς και που υπογραφή τους δείχνει συμμετοχή σε εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδας;


Οχι....

Τον Αλβανό πρόεδρο τον κάλεσαν απλά να επικυρώσει τον νόμο που δημιουργεί μια νέα διοικητική διαίρεση!!!!!
(Μάλιστα μια διοικητική διαίρεση στην οποία έχουνε αντιταχθεί και οι βορειοηπειρώτες Ελληνες αδερφοί μας, διότι αλλοιώνει τον ελληνικό χαρακτήρα των βορειοηπειρωτικών περιοχών μας)

Κι αυτός είπε ένα βροντερό ΟΧΙ που ακούστηκε μέχρι και στην ... Ελλάδα.
Και τους το γύρισε πίσω με 3 απλές παρατηρήσεις!!!!!

Πραγματικά απίστευτο για τα σύγχρονα προδοτικά πολιτικά δεδομένα της υπό κατοχή Ελλάδας....

Τέτοιους νόμους φυσικά έχουνε περάσει δεκάδες οι τελευταίοι κυβερνώντες προσπαθώντας να τσακίσουν την εθνική ραχοκοκκαλιά της Ελλάδας....
Κατάργησαν νομούς, δήμους και κοινότητες. Αλλαξαν τις περιφέρειες. Εκλεισαν σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, ΔΟΥ. Εφεραν "Καποδίστριες", "Καλλικράτες" και γενικά έκαναν μπάχαλο την χώρα μας... αλλά ας πούμε ότι όλα αυτά δεν ήταν και τόσο σοβαρά μπροστά στα παραπάνω....

Η ουσία είναι όμως μία...
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ασυζητητί..

Οπως οι προδότες λένε μέσα στο Κοινβούλιο "ΝΑΙ σε ΟΛΑ" έτσι κι αυτός τα υπέγραψε όλα...

Λέτε να φταίει το ότι είναι πολύ πιο ηλικιωμένος από τον αντίστοιχο Αλβανό;
Μπα, εγώ γνωρίζω και παπούδες που είναι πιο παλικάρια στην ψυχή κι από 20χρονους... 
Εξάλλου η προδοσία και το ξεπούλημα της ψυχής δεν είναι κάτι που μετριέται με την ηλικία...

Απεναντίας ο άνθρωπος μεγαλώνοντας συνήθως μετανοιώνει για τις μικρές και μεγάλες προδοσίες (κι αμαρτίες) που έκανε στην διάρκεια της ζωής του...

Εκτός αν είναι ποτισμένος κι ορκισμένος προδότης... μια ζωή.

Βρε ούτε έναν νόμο δεν γύρισε πίσω ο Παπούλιας!!!!!!
ΟΥΤΕ ENAN....

Κάποιες φορές όταν ρωτήθηκε είπε ότι ο ρόλος του προέδρου της Δημοκρατίας είναι γνωστός.... και υπονοούσε "διακοσμητικός" καθώς ουσιαστικά δεν μπορεί να γυρίσει πάνω από 2 φορές έναν νόμο στο κοινοβούλιο... (την τρίτη το υπογράφει ή παραιτείται)..

Ναι κ. Παπούλια, Είστε ο πρώτος πολίτης της χώρας σύμφωνα με το Σύνταγμα... Να αρνηθείτε 2 φορές στον πρώτο προδοτικό νόμο που θα σας φέρουν, κι έπειτα σαν Ελληνας να παραιτηθείτε για να προκηρυχθούν εκλογές όπως λέει και το Σύνταγμα...
Ξέρετε τι δύναμη μπορεί να έχει μια τέτοια άρνηση από τον πρώτο πολίτη της χώρας;

Ομως τώρα είναι πια αργά, περάσατε πλέον στην ελληνική ιστορία μαζί με τους υπόλοιπους προδότες ως ένας ακόμα προδότης που βρέθηκε στο ανώτερο δημόσιο αξίωμα την καταλληλότερη στιγμή....

Και όλα τα παραπάνω "Μήπως" έγιναν και γίνονται καθημερινά μια εφιαλτική πραγματικότητα για τους Ελληνες....

Η ιστορία όμως θα είναι αμείλικτη με τους προδότες και όπως πάντα θα την γράψουν οι νικητές. ΕΜΕΙΣ.

ΘΑΝΟΣ




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.