24 Ιουλίου 2014

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται αξιολόγηση, ¨μπόγια¨ χρειάζεται.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πρωί 28ης Οκτωβρίου 1940 

¨Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους¨.  
Πρώτον πολεμικόν ανακοινωθέν
Συγκλονιστική η δωρική λιτότητα του κειμένου.

Νύχτα 24 Ιουλίου 1974- επιστροφή Καραμανλή.
Νύχτες Μεταπολίτευσηςάχρι  24 Ιουλίου 2014
¨Αι ημέτεραι κομματικές δυνάμεις μάχονται υπέρ βρωμιών και ρουσφετιών¨ 

Η συγκλονιστική διαδρομή της εξαχρείωσης που αποκορυφώνεται στις ημέρες μας με ¨σημεία και τέρατα¨. 

Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο το χρέος της χώρας ήταν στο 124% του ΑΕΠ και εν έτει 2014 μετά από τόσες θυσίες το έφτασαν στο 174% και το "βαφτίζουν" βιώσιμο. Στο 174,1% του ΑΕΠ έφτασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat. 

Σημειώνεται πως στόχος του ελληνικού “προγράμματος” είναι το χρέος από τα επίπεδα του 174% του ΑΕΠ το 2014, να μειωθεί στο 128% του ΑΕΠ το 2020 και στο 117% του ΑΕΠ το 2022. Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr http://national-pride.org/ 22 Ιουλίου 2014 

ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ; 

Η χώρα δεν παράγει κυριολεκτικά τίποτα. 

Μόνο ¨γεννούσε¨ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ γνήσιας και πιστοποιημένης ράτσας.

Στην μνημονιακή  μεταπολίτευση  μαθαίνουμε  πως μπορεί να πάρει τέλος αυτός ο συνωστισμός  και  η ταχυφαγία  των κομματόσκυλων!!  

«Πρέπει να γίνει μία αξιολόγηση και όπου υπάρχουν πλεονασματικοί - ενδεχομένως πολλοί, οι οποίοι είναι στα γραφεία και δεν δουλεύουν - τότε θα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους αυτοί οι άνθρωποι, γιατί είναι πλεονασματικοί.Εγώ θα έλεγα, όμως, πριν σας απαντήσω, ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι πολιτικοί να δούμε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή με ρουσφέτια των πολιτικών και να φύγουν αυτοί πρώτοι. Σε διάφορους οργανισμούς, ποιοι, με ποια ρουσφέτια τόσα χρόνια - και είναι διάφοροι, φίλοι, συγγενείς, πελάτες πολιτικών εννοώ -, και όλα αυτά να αθροιστούν σε ένα νούμερο, παρά να ψάχνουμε να διώξουμε χρήσιμους ανθρώπους»

Που ειπώθηκαν αυτά; 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε, επίσης, πως οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα πρέπει να εφαρμοστούν στη λογική ότι οι ενέργειες είναι ορθολογικές, και τόνισε ότι το θέμα δεν είναι οι απολύσεις αλλά η ανασύνταξη του κράτους. http://lalipouli.blogspot.com/ 23  Ιουλίου 2014 

Η ΜΠΟΡΑ πλησιάζει την Ελλάδα μας από πάνω και από κάτω, αλλά και από τα ανατολικά.. και κάποιοι ¨ευαγγελίζονται¨  Νέα Μεταπολίτευση δίχως να τους έχουν συμβουλέψει οι makers opinion τους ότι ο όρος είναι άκομψος και αποκρουστικός.

Οι δημοκρατικές ευαισθησίες του Έλληνα έχουν τρωθεί βάναυσα και αυτό που έρχεται μαζί με τα γεωπολιτικά και  τα γεω- οικονομικά γεγονότα που συννέφιασαν καλοκαιριάτικα τον ορίζοντα της καθημερινότητας μας  δεν θα  μοιάζει με την imitation μεταπολίτευση του 74 αλλά με κάτι άλλο άγνωστο που δεν μπορούμε να το ψηλαφήσουμε αν δεν σκάσει πρώτα η  γεωπολιτική μπόρα των φοβερών ανατροπών.

Στην ¨μεταμελημένη¨  Ελληνική Δημοκρατία μας δεν θα χρειάζεται ΗΓΕΤΗΣ Εθνάρχης- του τύπου 74   αλλά  πολιτική ΗΓΕΣΙΑ- του τύπου ¨  ΜΠΟΓΙΑΣ¨,  ανεξάρτητη ξένων πιέσεων, να δώσει τέλος στο ¨θρύλο των κομματόσκυλων¨  με γνώμονα  το κοινό καλό  και για να δει η πολύπαθη  πατρίδα ΘΕΟΥ μέρα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ. Είναι δυνατόν  τα χθεσινά  κομματόσκυλα  να  κάνουν  την αξιολόγηση πάνω σε   χρήσιμο δυναμικό του Δημοσίου τομέα κατά τις επιταγές της Τρόικας;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.