27 Ιουλίου 2014

24 Ιουλίου 1974 -2014. Ο ευτελισμός της Δημοκρατίας και ο εκμαυλισμός του λαού... (μέρος 1ο)

"Η Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από την στρατευμένη άγνοια" 


Από τον Ιάσωνα

Η Αλήθεια πρέπει να επαναλαμβάνεται σταθερά, γιατί το Λάθος κηρύσσεται καθημερινά και όχι μονο απο λίγους αλλά από τους πολλούς. Στον τύπο στις εγκυκλοπαίδειες, στα Σχολεία στα Πανεπιστήμια. Παντού το Λάθος ασκεί τη εξουσία του, ευτυχισμένο και άνετο γνωρίζοντας ότι έχει την...
πλειοψηφία με το μέρος του.



Goethe
"Δεν αναπολούμε ούτε είμεθα οπαδοί ολοκληρωτισμού. Είναι όμως αδύνατο να μην συγκρίνουμε τα επιτεύγματα του πειθαρχημένου και δημιουργικού λαού τότε, με την σημερινή εξαθλίωσι και απαξίωσι της Δημοκρατίας σήμερα, όπου νόμος είναι το «δίκιο» του Μαζιωτη!!!
Και ευλόγως διερωτώμεθα? Τις πταίει? Γιατί τότε στην κορυφή του Ολύμπου και τώρα στο βάθος του Γκρεμού?? 
Η ιστορία μας διδάσκει αρκεί να την γνωρίζουμε. Στην Ελλάδα όμως έχει καταστεί κι αυτή ἀχρηστη.. όπως και η παιδεία της απαιδείας που τυγχάνουν οι νεοέλληνες σήμερα..
Δάσκαλοι του λαού μας, έγιναν φανατισμένοι αποβλακωθέντες της επανάστασης που χάθηκε και οι «ιστορικοί -καθηγητές» των ΜΜΕ…, ενώ οι πολιτικοί ταγοί μας επενδύουν στον λαϊκισμό..»

_______________________________
Κάθε χρόνο την οδυνηρή αυτή επέτειο οι Έλληνες υφίστανται την αδυσώπητη θεατρική παράσταση ενός θιάσου ετεροκλήτου από κάθε χώρο, πολιτικής, δημοσιογραφίας, συνδικαλισμού, των «γραμμάτων και τεχνων», της «γενιάς του πολυτεχνείου» που παρελαύνουν μπροστά από τα φώτα του «ιερατείου διανομής της αλήθειας» για να επαναλάβουν τα ίδια καλοστημένα παραμύθια πλεγμένα γύρω από έναν αδιαμφισβήτητο πυρήνα θλιβερής αλήθειας. Την τραγωδία της Κύπρου με αντάλλαγμα την αποκατάστασι της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.



Και είναι εμετικό αηδές προκλητικό και εκνευριστικό να υφίστανται οι Ελληνες αυτή την παρωδία χωρίς να μπορούν να δείξουν έμπρακτα τα συναισθήματα τους την απόγνωσι την αποστροφή την οργή τους.
Όταν, 40 χρόνια μετά την τραγωδία της Κύπρου, η αλήθεια εξακολουθεί να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό δια νόμου που επέβαλε την εθνική σιωπή.
Βέβαια, η επιρροή του μύθου είναι αδύνατον να κάλυψη πάντοτε τα αποσιωπούμενα πραγματικά γεγονότα. Που τα συζητούν με τους επιβάτες τους οι ταξιτζήδες , τα αναλύουν ακόμη και στα κουρεία οι μπαρμπέρηδες. Αν όχι όλοι, πάντως οι περισσότεροι των Ελλήνων αναγνωρίζουν.. Ότι η ανατροπή της κυβερνήσεως Γ.Παπαδοπούλου- Σ.Μαρκεζίνη και η ανάληψις της εξουσίας, από το απρόσωπο καθεστώς Ιωαννίδη με τα μεθοδευμένα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973, ήταν απότοκος της αρνήσεως της Κυβερνησεως, να επιτρέψη τον ελλιμενισμό του 6ου στόλου στην Ελευσίνα και την χρήσι της αεροπορικής βάσεως στη Σούδα, κατά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, τον Σεπτέμβριο του 1973. Ενώ τέλος η αποκατάστασις της Δημοκρατίας στην Ελλάδα επετεύχθη με την ναυτικώς ανεμπόδιστο, εκ μέρους της Ελλάδος, εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και την αυτοκατάλυσι του καθεστώτος.


Έτσι, όλοι «το ’χουν τούμπανο και μείς κρυφό καμάρι». Ότι, ούτε ο λαός ούτε οι ανύπαρκτοι «αντιστασιακοί», ανέτρεψαν την "χούντα" την 24 Ιουλίου 1974, όπως έχουν βαλθεί να μας πείσουν ακούραστα 40 χρόνια τώρα, οι «ιστορικοί και εκπαιδευτικοί» των Μέσων Ενημερώσεως και οι πολιτικοί μας . Εφ’ όσον με συνθήματα στους τοίχους και «κροτίδες» - πρέπει κάποτε να το ομολογήσουν - δεν ανετράπη ούτε εκινδύνευσε το στρατιωτικό καθεστώς. Αντιθέτως μακροημέρευσε, διαρκέσαν 6 ολόκληρα χρόνια και 8 μήνες σε δύο φάσεις (από 21/4/1967 έως 25/11/1973 και 25/11/1973 έως 23/7/1974).
 
Την εξουσίαν παρέδωσε εκουσίως σε πολιτική κυβέρνησι, χωρίς να ανατραπή από την «θρυλικη» αντιστασι... Μάλιστα τον αποκληθέντα από τους «ιστορικούς και εκπαιδευτικούς» των Μέσων Ενημερώσεως , «Εθνάρχην» Καραμανλήν, (τον θείον του τέως λαλίστατου Πρωθυπουργού μας που τώρα ποιεί το σιωπηλό παπάκι) ο οποίος «Εθνάρχης» τότε μόνον συνειδητοποίησε την γεωγραφική αποστασι της Κύπρου από την Ελλάδα ειπών ότι «η Κύπρος είναι μακράν» ώρκισεν, όπως ενθυμούμεθα, Στρατιωτικός. Ο Πρόεδρος του αυτοκαταλυθέντος καθεστώτος, στρατηγός Φαίδων Γκυζίκης.


Καραμανλής και Γκυζικης στην ορκομωσία

Και είναι πανθομολογουμενον ότι:
Ιστορικώς , τόσον εκ των στόχων της δράσεως, όσον και των αυστηρώς προσωπικών διακυβεύσεων, δύο (2) υπήρξαν οι αυθεντικοί αντιστασιακοί. Ο Αλέξανδρος Παναγούλης, που με κίνδυνο της ζωής του, προσπάθησε να δολοφονήση τον Γ. Παπαδόπουλο και ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος. Ο πρώτος αποτυχών συνελήφθη αμέσως και τελικώς αμνηστευθείς έτυχεν χάριτος την 21.8.1973 οτε απεφυλακίσθη, ενώ ο τέως Βασιλεύς, απώλεσε τον θρόνο του με το αποτυχόν κίνημα της 13/12/1967.



Βεβαίως την επομένην της παραδόσεως της εξουσίας , αιφνιδίως αποκτήσαμε περί τα εννέα εκατομμύρια «αντιστασιακούς» κατ αναλογίαν του πληθυσμού της Ελλάδος (ενταξει τωρα ισως είναι και οι λαθρομετανάστες αντιστασιακοί). Καθ ότι, είτε τρώγαμε, είτε πίναμε, είτε καλοπερνούσαμε, εφ όσον όμως ζούσαμε υπό το στρατιωτικό καθεστώς που αυτοκατάρρευσε, εμείς κάναμε αντίσταση αδέλφια...


Όμως να θυμίσουμε τι έγραφε στο «Βήμα» της 19/11/1978, σε άρθρο του ο Π. Παλαιολόγος.

«.. Ελάχιστοι οι αντιστασιακοί. Είναι ο κανένας.Τους πολλούς θα τους συναντήσετε την επομένη της ανατροπής της χούντας»

Τα ιδια και στο χρονογράφημα της Ελένης Βλάχου, με τον τίτλο «Αλήθειες» την 16.06.1985.
« .. Σκύψτε να σας θυμίσω μια αλήθεια, που ζήσαμε όλοι μας και κανείς δεν τολμα τώρα ούτε να ψιθυρίσει. Εκεί τέλος του εξήντα οι περισσότεροι Ελληνες θαυμάζανε τον στρατιωτικό αρχηγό, τον παρακολουθούσανε εντυπωσιασμένοι και χειροκροτούσαν ελεύθερα τις ρητορείες του..Ο ίδιος και οι σύντροφοι του γύριζαν την Ελλάδα και υπήρχε ένα πλήθος κόσμου, που τους υπεδέχετο με ζητωκραυγές..»
Και σε άλλο χρονογράφημα της με τίτλο «η φυγή» (11.1.1987) γράφει.
«…Πόσες φορές δεν διάβασα γραμμένο σοβαρά, απο σοβαρούς ανθρώπους, σε σοβαρά έντυπα για την "ολοκληρωμένη αντίστασι του Ελληνικού λαού εναντίον της στρατιωτικής δικτατορίας". Μεγαλύτερο ψέμα, πιο φανταστικό παραμύθι μπορούσε ποτέ να λεχθή;..Τα κρύψαμε όλα κάτω απο ένα χρυσοκέντητο βέλο με φανταστικές απεικονίσεις ηρωικών εκδηλώσεων..»
Κι ενώ επιεικώς μόνον απογοήτευσι προκαλεί στους σκεπτομένους Έλληνες αυτός ο άκαιρος και άστοχος συν-θλιπτικός «εορτασμός» που συμπίπτει με την τραγική επέτειο του διαμελισμού της Κύπρου.. οι φιλότιμες προσπάθειες να συνδεθεί με ό,τι προκαλεί συζήτησι-εκτός από την Αλήθεια-, προσδίδουν μια άχαρη γελοιότητα και προκαλουν νευρικά γέλια ατέλειωτα:
"Ημέρα μνήμης και τιμής στους ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα η 24η Ιουλίου. Με ένα στεφάνι στο Πάρκο Ελευθερίας, εκεί όπου μαρτύρησαν εκατοντάδες αντιστασιακοί στη διάρκεια της δικτατορίας, θα τιμήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας την 39η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας".
Όμως στον καθ όλα εντιμότατο και λαλίστατο περί παντός επιστητού ως εν προκειμενω, όμως τόσο σιωπηλό περί αλλων που τον αφορύν, Πρόεδρο μας, να εξηγήσουμε τι διέρχεται του νόου μας, οσάκις τον ακούμε, να μας ομιλεί περί διαφάνειας, αξιακής κρίσεως και τα τοιαύτα..



Της Ελευθεροτυπίας το ανάγνωσμα, που το μεταφέρουμε αυτούσιο: 

«…Στις αρχές του 1995 η βίλα πολυαπασχόλησε τα μέσα και τον ίδιο χρόνο το θέμα φούντωσε όταν δημοσιεύτηκε το ¨πόθεν έσχες¨ του 1994 περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά τη βίλα. Σ' εκείνο το ¨πόθεν έσχες¨ αναφερόταν η αγορά του οικοπέδου της Εκάλης, έκτασης 3,7 στρεμμάτων, με κτίσμα 532 τ.μ. με το ποσό των 170 εκατ. δραχμών. Το ¨πόθεν έσχες¨ του 1995 αναφερόταν σε μονοκατοικία της οδού Αγράμπελης 6, στην Εκάλη, εμβαδού 532 τ.μ. Είχε, όμως, επεκταθεί κατά 380 τ.μ. Χώροι στάθμευσης, πισίνα, υπόγειοι βοηθητικοί χώροι, αποθήκες και το εκκλησάκι στον κήπο.
Στο ίδιο "πόθεν έσχες" αναφερόταν ότι ο Α. Παπανδρέου για την αγορά του σπιτιού είχε δανειστεί χρήματα από έξι άτομα του στενού του φιλικού του περιβάλλοντος. Από τον Γιάννη Αλεξίου 10 εκατ., ο οποίος είχε κάνει και τη διαπραγμάτευση με τους κληρονόμους Λουμίδη και είχε υπογράψει προσύμφωνο στο όνομά του. Τον μαιευτήρα Θέμη Λαμπρινόπουλο 20 εκατ., τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ 65 εκατ., τον Κάρολο Παπούλια 10 εκατ., τον Γιώργο Κατσιφάρα 20 εκατ. και τον Αντώνη Λιβάνη 30 εκατ..»

Αληθεια: Η ολοσχερής απομάκρυνσι των πολιτικών καθώς και της Πολιτειακής αρχής από την τραγική πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας, τις καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις κατά των αστυνομικών, την απαξίωσι από τα λύματα των οχετών των ΜΕΜ κατά πάντων, την εγκληματικότητα, την αποθράσυνσι των ισλαμιστων –μεταναστών, την ανυπαρξία εκπαιδεύσεως από την στοιχειώδη μέχρι την λεγομένη ανωτάτη που έχει σοβιετοποιηθεί από το ΚΚΕ, την ανυπακοή των καθηγητών που αρνούνται να εφαρμόσουν τον νόμο, την πλήρη αποβιομηχανοποίησι της χώρας, την αχαλίνωτη εξαχρείωσι των αστο-συμμοριτών Νέο-Ναζί της κομμουνιστικής αριστεράς που δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει τα εγκλήματα της προκαλώντας εμφυλιοπολεμική ρήξι, την σταδιακη τέλος παντων μετατροπή της Ελλάδος σε ένα, το τελευταίο κομμουνιστικό ανατολίτικο παραμόρφωμα του σοβιετισμου και των Νεοελλήνων σε αποπροσανατολισμένους χαμένους αριστερο-ελληναράδες.. 

Στην υγειά των κοροϊδων

Όλα αυτά είναι δυστυχώς έργα των ημερών της μεταπολιτεύσεως και εκείνων - της τραγικής νοσηράς πλειονότητος - πολιτικών, ακαδημαϊκών, ταγών της υποκριτικής θεατρικής αριστερής «διαννοησης» που επί 39 χρονια καλο-τρέφονται και εξασφαλίζουν το μέλλον των απογόνων των ενώ δεν βρήκαν ποτέ μια λέξι να πουν που να εκφράζει ΑΛΗΘΕΙΑ... Αλλά ακόμη και σήμερα την καταστροφή που βιώνει η Ελλαδα την φορτώνουν στο Μνημόνιο, στους ξένους, στην Ανεργία, στην Κρισι.. παντού έκτος από τα καθ ημας…Ως εάν..Και οι Ελληνες είναι νήπια άκακα και άβουλα και οι πολιτικοί μας που μας κυβερνουν 40χρόνια τώρα , όλοι αυτοί είμεθα - είναι - ανεύθυνοι και αθώοι για την σοβιετοποίησι της οικονομίας της Ελλάδος και την γενικευμένη χρεοκοπία μας.. Οι λίγες σώφρονες φωνές πνίγονται από την βία των αναρχο-βανδάλων, τους προπηλακισμούς την χειροδικία του στρατευμένου όχλου και τις κτηνώδεις κραυγές των Νεοναζί της κομμουνιστικής αριστεράς που διαφημίζει τα εγκλήματα της —ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλας…



Ως εάν και έπεσαν με UFO στην Νέο -σοβιετική Βαλκανό-ταλιμπανία, παραγνωρίζουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε γενικευμένη κρίιση από τις αρχές της δεκαετίας του 80. Μετά την παράδοσι της σοσιαλμανους πολιτικής του ιδρυτού της δυναστείας Καραμανλή στο γνήσιο σοσιαλισμό-κρατισμό-αναρχισμό του Ανδρεο-γεννηθέντος -ΠΑΣΟΚ (=δανείσου δανείσου δανείσου και δώστα όλα) που ταχέως μετέτρεψε την χώρα σε πράσινο λιβάδι μυριάδων αμέτρητων μοσχαριών υπό την ηγεσία τσελιγκάδων- συνδικαλησταρχών καλοθρεμμένων ες αεί υποτρόφων του κράτους, όταν οι βιομηχανίες, τα ναυπηγεία, τα εργοστάσια, σταδιακώς άρχισαν να κλείνουν, οι επιχειρηματίες και η ιδιωτική πρωτοβουλία να διώκονται, το κέρδος και το επιχειρείν να θεωρείται αμαρτία, και έτσι να εγκαταλείπουν την σοσιαλιστρική φορομπηκτική Ελλάδα στους πρυτάνεις του κρατισμού. Σήμερα, στις ημερες μας, αυτό τερματίζεται, με αναγκαστική προσγείωσι από την ονειρεμένη φαντασία της μεταφυσικής και του παράλογου στην αδήριτο Πραγματικοτητα.. 


Αυτογνωσία και σεβασμό στην Αληθεια θα περίμεναν οι Έλληνες να ακούσουν από την πολιτειακή-πολυικη –ακαδημαϊκή-εκπαιδευτική ηγεσία και ένα συγγνώμη για την προσβολή και την κατάντια τον ευτελισμό του δημοκρατικού πολιτεύματος και τον εκμαυλισμό του λαου μας, που επέτυχαν τοσα χρόνια με την λαϊκιστική δημαγωγική ανεύθυνη και ανερμάτιστη πολιτική τους οδηγώντας τους Έλληνες στον παραλογισμό των ακρών. Αλλους μεν έρριψαν ευκολη λεια απαιδεύτων, στους ερυθρούς κατσαπλιαδες και ροζ πουα αναρχοβανδάλους με την ανοχη τους στην διαστρέβλωσι της ιστορίιας και την παραχάραξι της αληθείας, άλλους δε, με την αδιαφορία τους να επιβάλλουν τον νόμο και να λειτουργήσουν ως έννομο κράτος.. να αναζητούν εξοργισμένοι και απελπισμένοι προστασία, την επιβολή του νόμου, και ιστορικές αλήθειες -όταν αναφέρονται στην δράσι του ΚΚΕ- στην ΧΑ.


Ισως όμως τώρα που σήμανε κατ ανάγκην το τέλος της μεταπολιτευτικής υστερίας του σοβιετικού κρατισμού και της αριστερίστικης εξαλλοσύνης, η δημιουργική Ελλάδα που ακτινοβολεί στο Εξωτερικό, να ανατείλει και εδω.. Υπάρχουν άνθρωποι και στην Ελλαδική Ελλάδα, στο πολιτικώς γίγνεσθαι, στο εμπόριο στη Ναυτιλία, στην Εκπαίδευσι, στις επιχειρήσεις, σε ολους τους τομείς, δημιουργικοί Ελληνες Αγωνιστες, που μοχθούν, πιστεύουν, δημιουργούν καινοτομούν .. 

Είναι η τελευταία ευκαιρία μας πριν από τον μεσαίωνα του σαρωτικού ριζοσπαστικου ολοκληρωτικου ισλαμισμού και της νεοναζιστικής κομμουνιστικής αριστεράς.

συνεχίζεται

πηγή

(ευχαριστώ τον φίλο Διόνυσο)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.