22 Φεβρουαρίου 2014

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι προδότες.... (βιντεο)



Τα γεγονότα: Σήμερα το πρωί 20 Φεβρουαρίου 2014 ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου “Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα”, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αποτυπώνει την Ευρωπαϊκή πολιτιστική πολιτική των ερχόμενων δεκαετιών. Δεν προσκλήθηκε ωστόσο ούτε ένας καλλιτέχνης ως ομιλητής, και η ανακοίνωση του Συνεδρίου δεν κοινοποιήθηκε ευρέως.

(απόσπασμα από το olympia.gr)

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο Μέγαρο Μουσικής έρχεται σε δύσκολη θέση μέσα από τα ειρωνικά γέλια των παρευρισκομένων καλλιτεχνών και πολιτών...
Είναι εκπληκτικό αλλά όπως θα δείτε πλεόν οι προδότες αποκαλούν όποιον τους λοιδωρεί αριστερό.... συνδικαλιστή... αναρχικό ή ενίοτε φασίστα κλπ.
Μας βαφτίζουν όπως τους συμφέρει... και τους βολεύει.

Ο Παναγιωτόπουλος καλεί όποιον θέλει να ανέβει στο βήμα (και καλά) να μιλήσει ή να αντιπαρατεθεί μαζί του...
Μόλις όμως κάποιος από το ακροατήριο ζητάει τον λόγο να μιλήσει του τον αφαιρεί αμέσως...

Θα διασκεδάσετε όσο είναι δυνατόν βέβαια διότι οι τύποι αυτοί (σαν τον παναγιωτοπουλο και τους όμοιούς του) καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι η ελληνική προεδρία στο κατάπτυστο ανθελληνικό συρφετό που λέγεται Ευρωπ. Ενωση.
Αυτή φίλοι μου είναι η μοίρα των πατριωτών των τελευταίων ετών...
Να τους κολλούν ετικκέτες...

Ρε δε παν να λέτε ότι σας αρέσει...
Οτι κι αν μας λέτε η ουσία δεν αλλάζει...
Είστε πουλημένα τομάρια και προδότες εσχάτης προδοσίας... ΟΛΟΙ σας.

Το έχουμε ξαναπεί...
Πέρασαν πια οι εποχές δεξιών κι αριστερών...
Τώρα το πράγμα οδηγήθηκε στα άκρα με δική σας ευθύνη (των προδοτών κι απατεώνων πολιτικών) που εξαπατήσατε τον ευκολόπιστο ελληνικό λαό και σας ψήφισε με άλλη πολιτική ατζέντα και άλλη εφαρμόσατε μόλις βγήκατε...

Και όταν το πράγμα οδηγείται στα άκρα τότε δεν υπάρχουν περιθώρια για κομματικές ταυτότητες...
Ολοι μας πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να ταχθούμε με τους πατριώτες ή με τους προδότες...

Και επειδή κάποιοι μπορεί να δυσκολεύονται να κατανοήσουν ποιοί είναι ποιοί... να τους το κάνω με ένα απλό και εύκολο.

Προδότες είναι αυτοί που ευθύνονται για τον θάνατο των 4000 συμπατριωτών μας που αυτοκτόνησαν μέσα στην απελπισία και την κοινωική απαξίωση και τους χιλιάδες άλλους που χάνουν την ζωή τους απο τις παρενέργειες του success story του Σαμαρά και του "πρωτογενούς πλεονάσματος" του Στουρνάρα και οι προδότες αυτοί δεν έχουν το παραμικρό ίχνος συναίσθησης και μεταμέλειας, αλλά απεναντίας όπως είπε κι ο αρχιπροδότης αναπληρωτής πρωθυπουργός "αυτοί που αυτοκτονούν έχουν ψυχολογικά προβλήματα αλλοιώς θα αυτοκτονούσαν όλοι".....

Προδότες είναι αυτοί που αφήνουν την ανεργία να καλπάζει και που βλέπουν τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό και χειροκροτούν προτρέποντάς τα κιόλας να βρούν εκεί μια καλύτερη τύχη.

Προδότες είναι αυτοί που εξαφανίζουν τα προνόμια των πολυτέκνων και βάζουν τεκμήρια στα ανήλικα παιδιά μας και τα βγάζουν από τις φοροαπαλλαγες την στιγμή που η Ελλάδα εξαφανίζεται χρόνο με τον χρόνο βιολογικώς... με τέραστιο δημογραφικό πρόβλημα.

Προδότες είναι αυτοί που κόβουν μισθούς και συντάξεις οδηγώντας στην εξαθλίωση εκατομμύρια συμπολίτες μας...

Προδότες είναι αυτοί που ξεπουλούν στους ξένους τον εθνικό μας πλούτο.

Προδότες είναι αυτοί που διαλύουν την δημόσια υγεία και περίθαλψη.

Προδότες είναι αυτοί που διδάσκουν στα παιδιά μας στα σχολεία και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου με κάθε νεοταξίτικη αηδία για διαφορετικότητες, ρατσισμούς και τους μαθαίνουν τον αμερικάνικό τρόπο ζωής.... καταργώντας την ελληνική ιστορία, τα θρησκευτικά και κάθε τί ελληνορθόδοξο που θα τα μεγαλώσει σαν γνήσιους Ελληνες.

Προδότες είναι αυτοί που αφήνουν την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε μια προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμιακού στοιχείου της Ελλάδας και ταυτόχρονα υπογράφουν να χτιστούν και ισλαμικά τζαμιά και τεμένη....

Προδότες είναι αυτοί που αφήνουν τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο ανενόχλητοι, αφήνουν τον ελληνικό στρατό χωρίς νέα οπλα και εφόδια και απαγορεύουν τις αναχαιτίσεις στους πιλότους μας για οικονομικούς λόγους.....

Προδότες είναι αυτοί που σκοπεύουν να δώσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς (σαν γεωγραφικό προσδιορισμό το λένε τώρα), την Θράκη στους Τούρκους (γι αυτό αφήνουν το τουρκικό προξενείο να αλωνίζει), την Κύπρο στους Τούρκους υποστηρίζοντας  ανθελληνικά σχέδια, να μοιραστούν το Αιγαίο με Τούρκους κι Αμερικάνους, και να αφήσουν την Βόρειο Ηπειρο στο έλεος των Αλβανών....

Προδότες είναι αυτοί που ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους και διατάγματα και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, για να στηρίζουν την εξόντωση της ελληνικής οικογένειας που είναι το κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

Προδότες είναι αυτοί που κλείνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και φέρνουν εδώ τις γερμανικές πολυεθνικές...

Προδότες είναι αυτοί που υπακούν στις εντολές της Ε.Ε. κόντρα στα εθνικά μας συμφέροντα....


Προδότες είναι αυτοί που υποθήκευσαν μέχρι και τις ζωές των δισέγγονων μας με απίστευτα χρέη δισεκατομμυρίων...

Προδότες είναι αυτοί που σκότωσαν τα όνειρα τα δικά μας και των παιδιών μας...

Και πατριώτες είναι αυτοί που θέλουν με κάθε τρόπο όλα αυτά να σταματήσουν.... και οι παραπάνω προδότες να πληρώσουν.

ΘΑΝΟΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.