28 Νοεμβρίου 2013

“Οι Πανευρωπα-ηλίθιοι και οι Ευρώ-βλακες” vs Ελλήνων.

Γράφει ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Έχουν βαλθεί λοιπόν οι Πανευρωπα-ηλίθιοι εναντίον της Ελλάδας και όχι μόνο.

Το πανέξυπνο Χιτσκοκικό σχέδιο τους έκανε επίσημα παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα με Έλληνες «αδιάφθορους» πολιτικούς για πρωταγωνιστές να τραβάνε πρώτοι την σκανδάλη των ανεξιαχνίαστων δολοφονιών προς εξυχν-ίαση. Ο κοινός Έλληνας πολίτης από την άλλη έπεσε από τα σύνvεφα, δέχθηκε αλλεπάληλες ομοβροντίες πρωτόγνωρων μέτρων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Βαπτίστηκε ερήμην του ώς γουρούνι παγκοσμίως, ώς ο πρώτος ποντικός εργαστηρίου ανάπτυξης ενός νέου άκρως θανατηφόρου ιού και έγινε το crash test dummy μιάς νέας τάξης πραγμάτων. 

Ο Έλληνας φοβήθηκε, αποσβολώθηκε, τρομοκρατήθηκε, αντέδρασε ανεπαρκώς, κατατροπώθηκε βιαίως αλλά ο παλμός της Ελληνικής ψυχής δεν έσβησε. Χτυπάει, χτυπάει ακόμα και μάλιστα τώρα τελευταία αρχίζει να χτυπάει πιό δυνατά. Όσο εξελίσσεται το έργο τους τόσο αρχίζει ο Έλληνας να αντιδρά και να βγαίνει σιγά σιγά από το καβούκι του. Καί όσο αντιδρά και διεκδικεί τα δίκια του τόσο αρχίζει να βρίσκει ψεγάδια στο σύστημα που του έχει επιβληθεί. Καί όσο βρίσκει ατέλειες τόσο απομυθοποιείται η βαρύτητα και η οξύτητα του προγράμματος. 

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση μιάς χιονοστιβάδας που θα δυναμώσει νομοτελειακά ενώ κατακυλάει. Μέχρι στιγμής έδειξε τόσο πειθήνιος, τόσο υπάκοους, τόσο φοβισμένος, τόσο χειραγωγίσιμος που εξέπληξε τους πάντες. Ακόμα και τους εφαρμοστές του προγράμματος τους ίδιους. Άν όμως θεωρούν οι εφαρμοστές τους εαυτούς τους έστω και λίγο ευφυείς θα πρέπει να αναμένουν άμεσα πλέον την αργοπορημένη αντίδραση του Έλληνα και να την περιμένουν με φόρα κιόλας. Σάν ένα ωστικό κύμα μιάς έκρηξης. Μιάς έκρηξης η οποία μπορεί να προέλθει με το παραμικρό πλέον έναυσμα. Άν κατόρθωσε κάτι εν τέλει το κοινό αίσθημα φόβου στους Έλληνες είναι να τους συσπειρώσει. Και αυτό από μόνο του είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Ο Έλληνας ανέκαθεν τρωγόταν με τον Έλληνα. Αυτό είναι πολλαπλώς ιστορικά αποδεδειγμένο, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει δημιουργηθεί, κατά λάθος των εφαρμοστών, μία κοινή σύμπνοια και ένα κοινό αίσθημα που ο Έλληνας είχε να ματα-ξανάδεί από το 40. 

Αυτή η ανέκδοτη συσπείρωση δημιουργεί πλέον και μιά ανέκδοτη αντίδραση και η αντίδραση αυτή μεγενθύνεται και όταν εκδηλωθεί δεν θα υπάρχει πλέον επιστροφή, για κανέναν. Άν θέλανε οι Ευρώβλακες κάνουνε σωστά την δουλειά τους έπρεπε να μάθουνε πρώτα τί εστί Έλληνας, έπρεπε να διάβαζαν πρώτα ιστορία. Εκεί θα βλέπανε ότι ο Έλληνας δέν διέψευσε ποτέ την ιστορία. Όύτε και η ιστορία αυτόν. Ο Έλληνας θα κτυπήσει κατάλληλα την κατάλληλη στιγμή και όταν γίνει αυτό θα γονατίσει τους πάντες. Αφού ξέρετε ότι πάντα στο τέλος βάζουμε γκόλ ή το καλάθι. Είναι στο DNA του, είναι το ιστορικό του ρολόι που έχει αρχίσει να ηχεί και να αφυπνίζει. Όταν ο γίγαντας που κρύβει η Ελλάδα μέσα στα ιστορικά έγκατά της ξυπνήσει και σηκώσει το πραγματικό ανάστημά του, τότε όλοι θα φανούν νάνοι μπροστά του. Προς το παρόν οι ημιμαθείς μπορεί να τον αμφισβητούν, οι αμόρφωτοι να τον αγνοούν, οι μορφωμένοι να τον καρτερούν υπομονετικά, η ιστορία όμως δεν λησμονεί ποτέ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Έλληνας έκανε το διάλειμμά του, έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα καλείται από την ιστορία ξανά να διαδραματίσει τον παγκόσμια καθοριστικό ρόλο του για ακόμα μια φορά. Ο Έλληνας δεν διέψευσαι ποτέ την ιστορία και ούτε και τώρα θα την διαψεύσει. Ο Έλληνας μόνο για λίγα λεπτά ξαποστάινει και ξανά προς την δόξα τραβά. Είναι νόμος αέναος, δέν είναι παρόρμηση, ούτε ευχολόγιο, είναι πέρα από την τρέχουσα κρίση του καθενός, είναι παράδοση αιώνων, είναι υποχρέωση, είναι ένστικτο που δέν εξηγείται με εφήμερη λογική, είναι στο αίμα του, είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του, είναι στα μόρια του, είναι στο DNA και το RNA του, είναι στην βιολογία του, είναι η κβαντική φυσική της ψυχοσύνθεσής του, είναι η πραγματικότητα, χάφτε το και καταπιείτε το όλοι απανταχόθεν αυτό. 

Μην φοβάστε τίποτα, τίποτα δεν θα κατορθώσουν και τίποτα δεν θα μας πάρουν.
Επαναλαμβάνω τίποτα δέν θα μας πάρουν. Άν εσείς φοβόσαστε μία αυτοί φοβούνται εκατό.
Εμείς έχουμε να κάνουμε με 300 καθάρματα και αυτοί με δέκα εκατομμύρια εν δυνάμη ΤΙΤΑΝΕΣ. Μην μασάτε μια, μήν εκφοβίζεστε πλέον, αυτοί στο τέλος θα χάσουν, όχι εμείς.

Είναι βαρία η π….του τσολιά ρε. Η ιστορία δέν κάνει ποτέ λάθος. Έχουμε περάσει τρίς χειρότερα σαν έθνος και αυτοί από την άλλη οργάνωναν ένα σχέδιο για πενήντα χρόνια και και μέσα σε τρία, ήδη δεν τους βγαίνει. Δέν είναι αυτοί που θα περιορίσουν την Έλλάδα σαν έθνος. Πιστέψτε στον εαυτό σας και διαβάστε την ιστορία του Έθνους μας. Είναι πολύ μικροί. Έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα. Για λύπηση είναι αυτά τα όντα, να τους λυπόσαστε, όχι να τους φοβάστε, η ιστορία τους επιφυλάσσει τέτοιο καζί που ούτε στους χειρότερους τους εφιάλτες έχουν δεί. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μήν φοβόμαστε. Είναι ασόβαροι οι άνθρωποι αυτοί και ασόβαροι και σαν αντίπαλοι. Είναι όντα με ικανότητες αυστραλοπίθηκου. Εδώ είναι η Σπάρτη ρε, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Θράκη, η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη μας ρε, το Ιόνιο, το Αιγαίο, η Πελοππόνησος, η Μακεδονία, το Άγιον Όρος. Πού πάνε ρε οι καραγκιόζηδες; Εδώ είναι Ελλάδα ρε!!!

Αμήν Αμήν Αμήν
Βασίλης Παπαδόπουλος 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.